Dodaj do ulubionych

Wrocław to syfiaste miasteczko

• Gość: amy Re: Wrocław to syfiaste miasteczko IP: *.korbank.pl 24.06.06, 19:00
      chyba ci sie literki na klawiaturze pomyslily... albo bredzisz.
      pozdr
      • bluefoto Re: Wrocław to syfiaste miasteczko 26.06.06, 17:54
        "pomyslily" i co teraz ? komu się mylą dziewczynko ?
        Młoda gniewna z sieci buhahahaha
        • Gość: amy Re: Wrocław to syfiaste miasteczko IP: *.korbank.pl 26.06.06, 19:40
          czemu zaraz gniewna? ja bardzo pokojowym ludkiem jestem :)
          no ale jesli ktos takie rzeczy wypisuje, to jemu sie literki
          ewidentnie "pomyslily"... albo bredzi. tyle :).
    • Gość: czajka Re: Wrocław to syfiaste miasteczko IP: *.kom / *.os1.kn.pl 29.06.06, 21:42
      Gościu naszego pięknego miasta! Spadaj stąd i więcej tu nie zaglądaj, a syfa
      szukaj u siebie na głównej arterii pt. Padalcowa czy inna Leśna, Polna albo
      Zaściankowa
    • agentkaxxx Re: Wrocław to syfiaste miasteczko 01.07.06, 01:48
      Za to ty jak przyjeżdżasz do naszego pięknego miasta to chyba tylko do ZOO, ale
      nawet i tam nie możesz spotkać swoich bliskich, bo zwierzęta w podobieństwie do
      ciebie to klasa wyższa. Do niej tobie jednak troche brakuje.
    • Gość: pierwszy sekretarz Re: Wrocław to syfiaste miasteczko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 18:45
      kuba na kubę!
    • beryl11 Re: Wrocław to syfiaste miasteczko 04.07.06, 12:52
      byłam niedawno we wrocławiu, przygnębiające wrażenie, brudno!!!!!!!!!!!!!sucho,
      smutno,starówka przereklamowana, ale...jeżeli przeżywasz wielką miłość to
      wrocław widzisz jak i wszystko przez różowe okulary, znam takiego niestety , to
      mój mąż!!!!!!!
      • titush Re: Wrocław to syfiaste miasteczko 08.07.06, 00:14
        twoj maz NIESTETY przezywa wielka milosc...? ojoj, no to faktycznie problem...
        • Gość: purchaweczka5 Re: Wrocław to syfiaste miasteczko IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 22.09.06, 20:54
          Mam dziwne wrazenie ,ze Ten co tak pisze o Naszym miescie,mieszkal tu ,albo
          chcialby powrocic z wichury na jakiej zamieszkal!!A pan sie zrobil!!!miasteczko-
          a w jakiej metropolii on przebywa?Pewno gdzies kolo Kozuchowa!DUPEK
    • Gość: cwok Re: Wrocław to syfiaste miasteczko IP: 62.233.251.* 28.09.06, 10:16
      Kuba laczy sie przez serwery Politechniki Poznanskiej: www.put.poznan.pl
      natomiast mm laczy sie przez siec GTS IPartners Poznan.
      to chyba wyjasnia ton i tresc ich wypowiedzi.
    • Gość: Beata Re: Wrocław to syfiaste miasteczko IP: *.gprspla.plusgsm.pl 09.03.07, 22:53
      A ty co WARSZAWIAK?????????????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka