Dodaj do ulubionych

impel - praca

30.01.05, 17:07
Mam być zatrudniony w firmie IMPEL Security Polska we Wrocławiu, - czy
postępuję racjonalnie proszę mnie uświadomić , NATYCHMIAST !!!!
Obserwuj wątek
    • florek10 Re: impel - praca 31.01.05, 21:58
      jezeli ktoś zna tę firmę to niech napisze, abym wiedział !
      • Gość: draug Re: impel - praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 23:40
        A co to znaczy "NATYCHMIAST!!!!!", "niech ktoś mnie uswiadomi"? Zapomniałeś
        słowa proszę, skąd ty się urwałeś? Popracuj nad kultura osobistą a wtedy może
        ktoś ci odpisze bo firma impel jest znana każdemu z nas.
        • florek10 Re: impel - praca 01.02.05, 18:43
          faktycznie soryyyy !!!!! za Natychmiast - powinno byż zdecydowanie UPRZEJMIE
          BARDZO PROSZĘ
          • Gość: draug Re: impel - praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 19:59
            Zależy gdzie cię skierują i czy się zajmiesz. Na pewno kasy wielkiej nie
            zarobisz jak postawią cię w hipermarkecie za 3,50/h po 12h/dziennie. Jeśli masz
            full uprawnienia, znasz się na rzemiośle jakim jest lanie w mordę, a przy tym
            nie grzeszysz chamstwem i masz pozwolenie na gnata to idziesz do interwencji i
            śmigasz patrolwozem po Wrocku za fajną kaskę. W sumie to mogą cię wypuścić na
            miasto jak im się spodobasz a ty doszkolisz sie w trakcie. Najgorsza fucha to
            markety i chatka stróża tzw. cieciówka, mało płacą i szybko się zniechęcisz.
            • Gość: wrocławianka Re: impel - praca IP: *.kom / *.kom-net.pl 01.02.05, 21:10
              upewnij sie czy ta praca jest na umowe zlecenie bo nieliczą się do lat pracy
              tak jak byś robił na czarno żadnego niedali papierka że robił na umowe zlecenie
              mąż pracował przez rok w zeco pierw sprawdż to. pozdrawiam
              • holejnik Re: impel - praca 06.02.05, 20:27
                Nie podzielam Waszyh opinii tyczących tej firmy, aktualnie jestem pracownikiem
                i niewątpliwie mam swój udział w rozwoju tego zakładu pracy. Myślę że kiedy
                faktycznie zostaniesz przyjęty to sam się przekonasz jak jest fktycznie,
                gwarantuję jeżeli będziesz kreatywny,zaangażowany w pracy, utożsamiający się z
                firmą to mogę śmiało powiedzzieć iż kariera przed tobą !!
                • Gość: monopolowy Re: impel - praca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.05, 20:30
                  Jeszcze zdementuj te ochydne plotki i fałszyswe isynuacje
                  he he
                  Urban Impela
                  • Gość: ziutek i języki, języki koniecznie musisz znać IP: *.kom / *.kom-net.pl 06.02.05, 20:39
                    języki.
                    • holejnik Re: i języki, języki koniecznie musisz znać 12.02.05, 20:45
                      ok, może ktoś jeszcze coś by opisał
                    • florek10 Re: i języki, języki koniecznie musisz znać 14.03.05, 19:47
                      przypomnienie
            • florek10 Re: impel - praca 13.03.05, 19:58
              przypomnienie
    • wroclawek Re: impel - praca 12.02.05, 23:03
      Mam nadzieje,że wiesz jak sie pisze "nigdy"--bojeden z tej firmy mnie o to
      zapytał.W końcu ochroniarz.
    • pwoh Re: impel - praca 13.02.05, 20:53
      mam znajomego co tam pracuje i nie nażek, jest zadowolony , ale cy to szczera
      wypowiedz tego oczywiście nie wiem,
      • Gość: kali Re: impel - praca IP: *.prawo.uni.wroc.pl 14.02.05, 10:45
        Sadząc po Twoim "natychmiast" to chyba idziesz robiC kolego za ciecia lub
        stójkowego. Ze swoim buractwem zrobisz tam karierę. Zyczę powodzenia
        • Gość: jaania Re: impel - praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 10:01
          powiem,krótko i na temat odpowiednik Biedronki i tych wszystkich innych obozów pracy!!!Decyzja należy do Ciebie,ale pamiętaj nie dają umowy o pracę tylko umowę zlecenie!!!
    • holejnik Re: impel - praca 19.02.05, 21:23
      Oczywiście nie zgadzam się z tymi opiniami, myślę ze przekonasz się sam, a
      porównując Impel do Biedronki to gruba przesada.
      • who.yeah Fakt, Biedronka jest OK, a Impel to 13.03.05, 20:44
        holejnik napisał:

> Oczywiście nie zgadzam się z tymi opiniami, myślę ze przekonasz się sam, a
        > porównując Impel do Biedronki to gruba przesada.
      • Gość: swewer Re: impel - praca IP: *.proxy.astra-net.com 28.06.05, 16:35
        Olejnik jak sie ciebie czyta to można wysnuć przypuszczenie że zamiast ciebie mądrego człowieka ustawiona jest tam jakaś bezmyslna idiotyczna maszyna,zero własnego zdania i zachłystnięcie się firmą.
        Tobie chyba płacą za to żebyś takie jaja odstawiał bo widze, że jesteś na każdym moiżliwym formum odnośnie wpadek impela
        • Gość: były pracownik Re: impel - praca IP: *.magma-net.pl 29.06.05, 22:05
          Pan Olejnik to jeden z szefów w impelu więc jego zachwyt jest zrozumiały.
          Przecież korzysta na zatrudnianych przez siebie pracownikach!
    • florek10 Re: impel - praca 22.02.05, 19:11
      racja
      • florek10 Re: impel - praca 05.03.05, 22:10
        pracuję juz i jestem .........
        • Gość: Burek Re: impel - praca IP: *.dint.wroc.pl 14.03.05, 11:04
          i jak Ci tam?
          • Gość: OSZUKANY IMPEL - OSZUŚCI , NAWET CIENIA PROFESJONALIZMU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 13:53
            Kompletnie niewiarygodne osoby, najprymitywniejsze manipulacje negocjacyjne,
            potyklamy się właśnie w sądzie pracy././...

KLIKA I STADO OSZUSTÓW
            • Gość: Ramzes no to nieźle ... IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 08.07.05, 14:57
              > KLIKA I STADO OSZUSTÓW

... Impel musiał Ci dopiec
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka