florek10 30.01.05, 17:07 Mam być zatrudniony w firmie IMPEL Security Polska we Wrocławiu, - czy postępuję racjonalnie proszę mnie uświadomić , NATYCHMIAST !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
florek10 Re: impel - praca 31.01.05, 21:58 jezeli ktoś zna tę firmę to niech napisze, abym wiedział ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: draug Re: impel - praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 23:40 A co to znaczy "NATYCHMIAST!!!!!", "niech ktoś mnie uswiadomi"? Zapomniałeś słowa proszę, skąd ty się urwałeś? Popracuj nad kultura osobistą a wtedy może ktoś ci odpisze bo firma impel jest znana każdemu z nas. Odpowiedz Link Zgłoś
florek10 Re: impel - praca 01.02.05, 18:43 faktycznie soryyyy !!!!! za Natychmiast - powinno byż zdecydowanie UPRZEJMIE BARDZO PROSZĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: draug Re: impel - praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 19:59 Zależy gdzie cię skierują i czy się zajmiesz. Na pewno kasy wielkiej nie zarobisz jak postawią cię w hipermarkecie za 3,50/h po 12h/dziennie. Jeśli masz full uprawnienia, znasz się na rzemiośle jakim jest lanie w mordę, a przy tym nie grzeszysz chamstwem i masz pozwolenie na gnata to idziesz do interwencji i śmigasz patrolwozem po Wrocku za fajną kaskę. W sumie to mogą cię wypuścić na miasto jak im się spodobasz a ty doszkolisz sie w trakcie. Najgorsza fucha to markety i chatka stróża tzw. cieciówka, mało płacą i szybko się zniechęcisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocławianka Re: impel - praca IP: *.kom / *.kom-net.pl 01.02.05, 21:10 upewnij sie czy ta praca jest na umowe zlecenie bo nieliczą się do lat pracy tak jak byś robił na czarno żadnego niedali papierka że robił na umowe zlecenie mąż pracował przez rok w zeco pierw sprawdż to. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
holejnik Re: impel - praca 06.02.05, 20:27 Nie podzielam Waszyh opinii tyczących tej firmy, aktualnie jestem pracownikiem i niewątpliwie mam swój udział w rozwoju tego zakładu pracy. Myślę że kiedy faktycznie zostaniesz przyjęty to sam się przekonasz jak jest fktycznie, gwarantuję jeżeli będziesz kreatywny,zaangażowany w pracy, utożsamiający się z firmą to mogę śmiało powiedzzieć iż kariera przed tobą !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monopolowy Re: impel - praca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.05, 20:30 Jeszcze zdementuj te ochydne plotki i fałszyswe isynuacje he he Urban Impela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek i języki, języki koniecznie musisz znać IP: *.kom / *.kom-net.pl 06.02.05, 20:39 języki. Odpowiedz Link Zgłoś
holejnik Re: i języki, języki koniecznie musisz znać 12.02.05, 20:45 ok, może ktoś jeszcze coś by opisał Odpowiedz Link Zgłoś
florek10 Re: i języki, języki koniecznie musisz znać 14.03.05, 19:47 przypomnienie Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawek Re: impel - praca 12.02.05, 23:03 Mam nadzieje,że wiesz jak sie pisze "nigdy"--bojeden z tej firmy mnie o to zapytał.W końcu ochroniarz. Odpowiedz Link Zgłoś
pwoh Re: impel - praca 13.02.05, 20:53 mam znajomego co tam pracuje i nie nażek, jest zadowolony , ale cy to szczera wypowiedz tego oczywiście nie wiem, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: impel - praca IP: *.prawo.uni.wroc.pl 14.02.05, 10:45 Sadząc po Twoim "natychmiast" to chyba idziesz robiC kolego za ciecia lub stójkowego. Ze swoim buractwem zrobisz tam karierę. Zyczę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaania Re: impel - praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 10:01 powiem,krótko i na temat odpowiednik Biedronki i tych wszystkich innych obozów pracy!!!Decyzja należy do Ciebie,ale pamiętaj nie dają umowy o pracę tylko umowę zlecenie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
holejnik Re: impel - praca 19.02.05, 21:23 Oczywiście nie zgadzam się z tymi opiniami, myślę ze przekonasz się sam, a porównując Impel do Biedronki to gruba przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
who.yeah Fakt, Biedronka jest OK, a Impel to 13.03.05, 20:44 holejnik napisał: > Oczywiście nie zgadzam się z tymi opiniami, myślę ze przekonasz się sam, a > porównując Impel do Biedronki to gruba przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swewer Re: impel - praca IP: *.proxy.astra-net.com 28.06.05, 16:35 Olejnik jak sie ciebie czyta to można wysnuć przypuszczenie że zamiast ciebie mądrego człowieka ustawiona jest tam jakaś bezmyslna idiotyczna maszyna,zero własnego zdania i zachłystnięcie się firmą. Tobie chyba płacą za to żebyś takie jaja odstawiał bo widze, że jesteś na każdym moiżliwym formum odnośnie wpadek impela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: impel - praca IP: *.magma-net.pl 29.06.05, 22:05 Pan Olejnik to jeden z szefów w impelu więc jego zachwyt jest zrozumiały. Przecież korzysta na zatrudnianych przez siebie pracownikach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OSZUKANY IMPEL - OSZUŚCI , NAWET CIENIA PROFESJONALIZMU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 13:53 Kompletnie niewiarygodne osoby, najprymitywniejsze manipulacje negocjacyjne, potyklamy się właśnie w sądzie pracy././... KLIKA I STADO OSZUSTÓW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramzes no to nieźle ... IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 08.07.05, 14:57 > KLIKA I STADO OSZUSTÓW ... Impel musiał Ci dopiec Odpowiedz Link Zgłoś