Dodaj do ulubionych

Bezsennosc-byl ktos?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 16:12
Slyszalam ze to fajny klub i chce sie wybrac tam w sobote-co sadzicie o tym
klubie-jakie towarzystwo tam przychodzi i jaka muze graja? pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • pacjentka_klementa Re: Bezsennosc-byl ktos? 02.02.05, 16:22
      ja bym tam nie szla
      to moze byc pulapka a nazwa wybrana dla zaprzeczenia
      pojdziesz, dostaniesz picie zatrute bezsennoscia
      wypijesz nie wiedzac co cie czeka
      lepiej przyjdz na rynek
      bede tam kolo 24
      • Gość: ceglar Re: Bezsennosc-byl ktos? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 16:38
        ja bylem tamwczoraj.
        obowiazkowa szatnia 2zl - wielki minus
        piwo 5,80zl - wielki minus
        klimat, urzadzenie wnetrza - ogromniasty plusior:)
        muzyka - wczoraj jazz jam session - plus, a normlanie nie wiem co graja, ale raczej jest ciszej - w sam raz zeby pogadac - plus

ogolnie plus - swiwtny klimat, i ludzie mili:) zadnych karkow, dresikow i dziwnych jegomosci:)
        polecam:)
        • Gość: ceglar Re: Bezsennosc-byl ktos? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 16:39
          a moze jegomosciow? ;p
          • senior_cohones Re: Bezsennosc-byl ktos? 02.02.05, 16:54
            wszystko fajnie ,kolega,ktoremu wyjechała dziewczyna reklamował jako świetne
            miejsce na sobotni wieczór,
            ale
            nie wiem czy to tylko moje wrażenie że średnia wieku to 20 lat i mniej?
            ja mam 25 i odniosłem wrażenie że najlepiej w takim miejscu być na 1szym roku i
            prezentować styl "metro" ;)
            a może mój kumpel gustuje w "późnych maturzystkach"?
            stylistyka lokalu b.fajna tylko dziwne wrażenie ,jak wyżej
            wole "mananę"
            • Gość: ceglar Re: Bezsennosc-byl ktos? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 17:01
              Oj to ja mam zupelnie odwrotne odczucia. srednia wieku - ok 30. Chociaz moze tylko wczoraj tak bylo...
        • no.logo Ceglar, gdzie oczy podziałeś? ;-) 02.02.05, 17:51
          Ceglar, gdybyś patrzył uważnie, to siedziałem tuż pod sceną, na tych fotelikach ze starego kina.
          Średnia wieku 20 lat??? Hmmm... To ja tam za emeryta robiłem :-)

Co do oceny knajpy - jest świetnie urządzona, grają (przynajmniej we wtorki) dobry jazzik.
          No i jesli już były małolaty, to wychodziły po 3 minutach, więc kolejny plus :-)
          • Gość: ceglar No logo trzeba bylo sie przemieszczac:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 19:25
            Ja siedzialem w pomieszczeniu ktorego nazwy nie pamietam - ale po wejsciu maxymalnie po lewej. Swietny klimacik:)
    • Gość: madie Re: Bezsennosc-byl ktos? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 18:49
      a jak jest w soboty-jaka graja muze? Szczerze mowiac to na sobote nie szukam
      klubu do posiedzenia i pogadania ale bardziej do zabawy ze znajomymi dlatego np
      nie przepadam za manana. A jak jest ze wstepem w soboty-platny i ile?
    • Gość: castro_wroc Re: Bezsennosc-byl ktos? IP: *.kom / *.kom-net.pl 06.02.05, 02:53
      byłem, jest brudno, towarzystwo byle jakie - bywalcy klubów, trendy i fresh
      "oldskoolowcy" muzyka środka. usłyszałem lenny'ego Kravitz'a z jego "i belong
      to you, and you... you belong to me too uuu" i ręce mi opadły. Cała "oryginalna"
      młodzież kiwająca się do gó..anej muzyki, równie dobrze byłoby im w daytonie.
      wieje nudą i sztucznym klimatem wzajemnej adoracji
      • the_sound_of_silence Re: Bezsennosc-byl ktos? 06.02.05, 19:52
        ja tam jednak spróbuję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka