Gość: madie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 16:12 Slyszalam ze to fajny klub i chce sie wybrac tam w sobote-co sadzicie o tym klubie-jakie towarzystwo tam przychodzi i jaka muze graja? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pacjentka_klementa Re: Bezsennosc-byl ktos? 02.02.05, 16:22 ja bym tam nie szla to moze byc pulapka a nazwa wybrana dla zaprzeczenia pojdziesz, dostaniesz picie zatrute bezsennoscia wypijesz nie wiedzac co cie czeka lepiej przyjdz na rynek bede tam kolo 24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar Re: Bezsennosc-byl ktos? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 16:38 ja bylem tamwczoraj. obowiazkowa szatnia 2zl - wielki minus piwo 5,80zl - wielki minus klimat, urzadzenie wnetrza - ogromniasty plusior:) muzyka - wczoraj jazz jam session - plus, a normlanie nie wiem co graja, ale raczej jest ciszej - w sam raz zeby pogadac - plus ogolnie plus - swiwtny klimat, i ludzie mili:) zadnych karkow, dresikow i dziwnych jegomosci:) polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar Re: Bezsennosc-byl ktos? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 16:39 a moze jegomosciow? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
senior_cohones Re: Bezsennosc-byl ktos? 02.02.05, 16:54 wszystko fajnie ,kolega,ktoremu wyjechała dziewczyna reklamował jako świetne miejsce na sobotni wieczór, ale nie wiem czy to tylko moje wrażenie że średnia wieku to 20 lat i mniej? ja mam 25 i odniosłem wrażenie że najlepiej w takim miejscu być na 1szym roku i prezentować styl "metro" ;) a może mój kumpel gustuje w "późnych maturzystkach"? stylistyka lokalu b.fajna tylko dziwne wrażenie ,jak wyżej wole "mananę" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar Re: Bezsennosc-byl ktos? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 17:01 Oj to ja mam zupelnie odwrotne odczucia. srednia wieku - ok 30. Chociaz moze tylko wczoraj tak bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
no.logo Ceglar, gdzie oczy podziałeś? ;-) 02.02.05, 17:51 Ceglar, gdybyś patrzył uważnie, to siedziałem tuż pod sceną, na tych fotelikach ze starego kina. Średnia wieku 20 lat??? Hmmm... To ja tam za emeryta robiłem :-) Co do oceny knajpy - jest świetnie urządzona, grają (przynajmniej we wtorki) dobry jazzik. No i jesli już były małolaty, to wychodziły po 3 minutach, więc kolejny plus :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar No logo trzeba bylo sie przemieszczac:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 19:25 Ja siedzialem w pomieszczeniu ktorego nazwy nie pamietam - ale po wejsciu maxymalnie po lewej. Swietny klimacik:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madie Re: Bezsennosc-byl ktos? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 18:49 a jak jest w soboty-jaka graja muze? Szczerze mowiac to na sobote nie szukam klubu do posiedzenia i pogadania ale bardziej do zabawy ze znajomymi dlatego np nie przepadam za manana. A jak jest ze wstepem w soboty-platny i ile? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: castro_wroc Re: Bezsennosc-byl ktos? IP: *.kom / *.kom-net.pl 06.02.05, 02:53 byłem, jest brudno, towarzystwo byle jakie - bywalcy klubów, trendy i fresh "oldskoolowcy" muzyka środka. usłyszałem lenny'ego Kravitz'a z jego "i belong to you, and you... you belong to me too uuu" i ręce mi opadły. Cała "oryginalna" młodzież kiwająca się do gó..anej muzyki, równie dobrze byłoby im w daytonie. wieje nudą i sztucznym klimatem wzajemnej adoracji Odpowiedz Link Zgłoś
the_sound_of_silence Re: Bezsennosc-byl ktos? 06.02.05, 19:52 ja tam jednak spróbuję Odpowiedz Link Zgłoś