Dodaj do ulubionych

bog ogrodnik

03.02.05, 22:36
tak mi ktos powiedzial wczoraj czy przedwczoraj
człowieku szukam Cie
Obserwuj wątek
    • Gość: jakub Re: walka jakuba z aniołem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 10:34
      szukasz mnie szukasz ,nigdy mnie nie znajdziesz ,nigdy teraz , nigdy w tym
      mieście,mam inne ważne sprawy,musze walczyć z aniołami,przychodzą do mego
      namiotu,chcą się ze mną mierzyć w walce,to walcze całymi nocami, mam już
      kilkadziesiąt błogosławieństw,a oni wciąż przyfruwają............ty we mnie
      chlebem kamieniem kościołem........ja w ciebie żebrem.......ty...jak w dwie
      tarcze...w skrzydła uzbrojony...ja w zmarszczki czoła....za tobą ogień
      hoplici i gryfy....a za mną grób mój......TY we mnie zorzą kobietą i
      dzbanem......JA w ciebie grobem. ........cóz jestem reinkarnacją jakuba,
      a te słowa z mojej głowy to grochowiak,zapomniany już ....
      • pacjentka_klementa Re: walka jakuba z aniołem 04.02.05, 10:39
        Jakubie, ja nie ciebie szukam
        walcz z aniolami jak musisz
        ja nie musze bo ich nie ma
        • Gość: jakub Re: anioły są na ziemi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 11:05
          nigdy nie widziałaś anioła? jesteś biedna ,ja widziałem nawet takiego z
          tęczowymi skrzydłami ,zupełnie jek ten z mozaiki florenckiej,anioły są,musisz
          się tylko postarać ,zobaczyc anioła jest łatwo, tylko walczyć z aniołem jest
          trudno.....
          • pacjentka_klementa Re: anioły są na ziemi 04.02.05, 11:09
            zalezy kogo okreslasz aniolem
            ja wiem ze aniolow nie ma, tak samo jak nie ma boga stworcy
            to jest wymysl ludzi
            wg mnie bog tak naprawde jest kims kto ma wyleczyc nasza ziemie, ktora jest
            jakas czescia wszechswiata, moze komorka, moze czescia rosliny, i nie dopuscic
            do szerzenia sie zarazy czyli ludzi
            • Gość: kklem ęęę t Re: anioły są na ziemi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 11:12
              nadaję mesedż od pedała: kaftan czeka
              • pacjentka_klementa Re: anioły są na ziemi 04.02.05, 11:16
                no to uciekaj bo cie zlapia
                albo te anioly zrobia ci krzywde
                • Gość: pacjent_normalność Re: anioły są na ziemi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 11:19
                  biedna pacjentka, cierpi dla lekarza

to prawdziwy heroizm, oddać chorą duszę za chorego doktora
                  • pacjentka_klementa Re: anioły są na ziemi 04.02.05, 11:25
                    to zaden heroizm bo jest to jedna wielka bzdura
                    myslisz ze jak napiszesz pacjent_normalnosc to wszystko z toba jest ok?
                    spojrz w swoje odbicie w lustrze, przypatrz sie swoim oczom
                    tam znajdziesz prawde o sobie ale tylko wtedy jak bedziesz chcial ja zobaczyc
                    prawde, czyli nie to co kreujesz na codzien
              • Gość: jakub Re:kklemeeeent to ty jestes pedał ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 11:24
                to teraz leczą holendrzy na razie ale i nasi zaczną ,lecz się kkleeeement z
                tego,to taka wstydliwa przypadłość,
                • Gość: keleemmęęŧ Re:kklemeeeent to ty jestes pedał ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 11:38
                  ja nie pedał, ja walczę z tym - dniami, nocami, w gabinecie, przez sen,
                  zarażam pacjentów, rodzinę, ostatnio udało mi się zakazić nawet dziecko
                  • Gość: zZz Re:kklemeeeent to ty jestes pedał ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 11:50
                    zarażasz powiadasz,tu nie trzeba nikogoza druty kolczaste,to sie już leczy,
                    • Gość: plaster mniodu Re:pacjent IP: *.chicago-11-13rs.il.dial-access.att.net 04.02.05, 12:31
                      Anioly byly,sa i beda.Mam jednego!To wiem.
                      Nie kazdy rodzi sie kklementem, ale kazdy rodzi sie pacjentem.
                    • Gość: Bóg Wiara Nadzieja Re:kklemeeeent to ty jestes pedał ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 12:32
                      Boję się takiech lekarzy!

Popatrzcie co oni robią z pacjentkami?!
    • Gość: memento Re: bog ogrodnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 18:13

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka