pacjentka_klementa 03.02.05, 22:36 tak mi ktos powiedzial wczoraj czy przedwczoraj człowieku szukam Cie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jakub Re: walka jakuba z aniołem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 10:34 szukasz mnie szukasz ,nigdy mnie nie znajdziesz ,nigdy teraz , nigdy w tym mieście,mam inne ważne sprawy,musze walczyć z aniołami,przychodzą do mego namiotu,chcą się ze mną mierzyć w walce,to walcze całymi nocami, mam już kilkadziesiąt błogosławieństw,a oni wciąż przyfruwają............ty we mnie chlebem kamieniem kościołem........ja w ciebie żebrem.......ty...jak w dwie tarcze...w skrzydła uzbrojony...ja w zmarszczki czoła....za tobą ogień hoplici i gryfy....a za mną grób mój......TY we mnie zorzą kobietą i dzbanem......JA w ciebie grobem. ........cóz jestem reinkarnacją jakuba, a te słowa z mojej głowy to grochowiak,zapomniany już .... Odpowiedz Link Zgłoś
pacjentka_klementa Re: walka jakuba z aniołem 04.02.05, 10:39 Jakubie, ja nie ciebie szukam walcz z aniolami jak musisz ja nie musze bo ich nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakub Re: anioły są na ziemi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 11:05 nigdy nie widziałaś anioła? jesteś biedna ,ja widziałem nawet takiego z tęczowymi skrzydłami ,zupełnie jek ten z mozaiki florenckiej,anioły są,musisz się tylko postarać ,zobaczyc anioła jest łatwo, tylko walczyć z aniołem jest trudno..... Odpowiedz Link Zgłoś
pacjentka_klementa Re: anioły są na ziemi 04.02.05, 11:09 zalezy kogo okreslasz aniolem ja wiem ze aniolow nie ma, tak samo jak nie ma boga stworcy to jest wymysl ludzi wg mnie bog tak naprawde jest kims kto ma wyleczyc nasza ziemie, ktora jest jakas czescia wszechswiata, moze komorka, moze czescia rosliny, i nie dopuscic do szerzenia sie zarazy czyli ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kklem ęęę t Re: anioły są na ziemi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 11:12 nadaję mesedż od pedała: kaftan czeka Odpowiedz Link Zgłoś
pacjentka_klementa Re: anioły są na ziemi 04.02.05, 11:16 no to uciekaj bo cie zlapia albo te anioly zrobia ci krzywde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent_normalność Re: anioły są na ziemi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 11:19 biedna pacjentka, cierpi dla lekarza to prawdziwy heroizm, oddać chorą duszę za chorego doktora Odpowiedz Link Zgłoś
pacjentka_klementa Re: anioły są na ziemi 04.02.05, 11:25 to zaden heroizm bo jest to jedna wielka bzdura myslisz ze jak napiszesz pacjent_normalnosc to wszystko z toba jest ok? spojrz w swoje odbicie w lustrze, przypatrz sie swoim oczom tam znajdziesz prawde o sobie ale tylko wtedy jak bedziesz chcial ja zobaczyc prawde, czyli nie to co kreujesz na codzien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakub Re:kklemeeeent to ty jestes pedał ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 11:24 to teraz leczą holendrzy na razie ale i nasi zaczną ,lecz się kkleeeement z tego,to taka wstydliwa przypadłość, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keleemmęęŧ Re:kklemeeeent to ty jestes pedał ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 11:38 ja nie pedał, ja walczę z tym - dniami, nocami, w gabinecie, przez sen, zarażam pacjentów, rodzinę, ostatnio udało mi się zakazić nawet dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zZz Re:kklemeeeent to ty jestes pedał ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 11:50 zarażasz powiadasz,tu nie trzeba nikogoza druty kolczaste,to sie już leczy, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plaster mniodu Re:pacjent IP: *.chicago-11-13rs.il.dial-access.att.net 04.02.05, 12:31 Anioly byly,sa i beda.Mam jednego!To wiem. Nie kazdy rodzi sie kklementem, ale kazdy rodzi sie pacjentem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bóg Wiara Nadzieja Re:kklemeeeent to ty jestes pedał ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 12:32 Boję się takiech lekarzy! Popatrzcie co oni robią z pacjentkami?! Odpowiedz Link Zgłoś