IP: *.provider.pl / *.provider.pl 04.02.05, 22:10
Kto mi powie, gdzie jest we Wrocławiu dobry i TANI optyk? Gdyby jeszcze robił
darmowe badanie wzroku i mieścił się w centrum miasta - byłoby genialnie! Z
góry bardzo dziękuję za pomoc!
Obserwuj wątek
    • Gość: lesiop Re: optyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 10:18
      Od badania wzroku jest OKULISTA, a tzw badanie komputerowe to zwykłe nabieranie ludzi. Dobry optyk na Kościuszki 146 (chyba).
      • Gość: im_blind Re: optyk IP: 213.77.43.* 05.02.05, 14:50
        badanie wzorku ci zrobia w kazdym wieszym miejscu obecnie. nie polecam filmanna w galerii bo tam okulsitka chciala ,mnie strasznie naciagnac na szkla w ktorych koszt byly by kolo 250 pln wiecej :(. no chodze ww brylkach od malego, i chyba kazdy okularnik z wroclawia poleci super punkt na kuzniczej...tanio i mila obsluga..fjanie sie tam czuje bo jakos tak nie chcieli mi wcisnac czegos na chama...fajny maja zegar :P
        • Gość: okularnik Re: optyk IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 05.02.05, 19:39
          po receptę do okulisty ,to napewno a optyk wna Kuźniczej -Daniluk warto tam
          pójść ,odradzam wszelkie Filmany i inne wiżyny
    • Gość: Kobra Re: optyk IP: *.wroclaw.mm.pl 06.02.05, 03:30
      Białoskórnicza - zaraz przy Mikołaja, mały zakład, ale kompetentna obsługa
    • Gość: Agata tak, tak, wiem, że okulista, nie optyk :) IP: *.akron.wroc.pl / *.18.akron.wroc.pl 06.02.05, 18:41
      Użyłam skrótu myślowego, bo wydawało mi się, że normalne jest, że na zapleczu
      zakładu optycznego siedzi okulista i bada wzrok. I często robi to za darmo,
      jeśli pacjent kupuje w tym zakładzie okulary. Po prostu chodziło mi o
      kopleksową obsługę w jednym miejscu. Ale bardzo wszystkim dziękuję za troskę o
      mój wzrok :) I za informacje o optykach :) Pozdrawiam okularników !
    • Gość: Hanka Re: optyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 18:48
      Wg mnie najlepszy jest w Marino.
      Poważnie - są tam bardzo porządne oprawki w przyzwoitej cenie.
    • Gość: Agata szukałam i znalazłam !!! IP: *.akron.wroc.pl / *.18.akron.wroc.pl 07.03.05, 18:02
      Szukałam tego dobrego optyka i szukałam i w końcu znalazłam i gorąco wszystkim
      polecam! Mieści się przy ul.Nowowiejskiej, przy skrzyżowaniu z Prusa, tam,
      gdzie była kiedyś księgarnia - genialni ludzie tam pracują - byli nadludzko
      mili, cierpliwi i pomocni. I ceny sensowne. I kompleksowe, bardzo porządne
      badanie wzroku od ręki. Polecam !!! Świetni są !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka