Dodaj do ulubionych

:::MISTRZOSTWA ŚWIATA W PIŁCE NOŻNEJ:::

IP: *.wroc.zigzag.pl / 10.10.40.* 02.06.02, 17:08
Nie wiem czemu, ale żadne gazety nie informują, że wsztskie mecze MŚ można oglądać na czeskim drugim programie. FREE MUNDIAL!!!FREE MUNDIAL!!!FREE MUNDIAL!!!FREE MUNDIAL!!!FREE MUNDIAL!!!FREE MUNDIAL!!!FREE MUNDIAL!!!FREE MUNDIAL!!!FREE MUNDIAL!!!FREE MUNDIAL!!!
Obserwuj wątek
    • peneloppa ::Mistrzostwa:Roberto wracaj! 02.06.02, 19:40
      Dlaczego nie ma Roberto Baggio!?!To skandall!!!Ja rozumiem,że pan może jest już
      nienajmłodszy(35 na karku),nogi ,kondycja i sprawnośc juz nie te co kiedyś,ale
      przecież to podstawa włoskiej drużyny!!!No i ta śródziemnomorska uroda,hm....
      • Gość: magnees Re: ::Mistrzostwa:Roberto wracaj! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 17:45
        Żądamy przywrócenia ROBERTO na mistrzostwa!!!
        • peneloppa Re: ::Mistrzostwa:Roberto wracaj! 06.06.02, 18:26
          Jeżeli ktos w najbliższym czasie wybiera się do Italii,to w drodze powrotnej
          proszę zabrac ze sobą takiego jednego włoskiego piłkarza, (bardzo
          charakterystyczny typ urody;)nawet jak sie będzie opierał i kopał...aaa,potem
          go wsadzić w samolot i hop do Korei!
          • Gość: magnees Re: ::Mistrzostwa:Roberto wracaj! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 00:30
            Włosi jednak ulegli Chorwacji. Włosi są blisko wyeliminowania. Do BOJU
            POLSKO!!!
            • Gość: peneloppa Re: ::Mistrzostwa:Roberto wracaj! IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 09.06.02, 12:13
              Własnie sie zastanawiam,dlaczego nie zaliczono Włochom tej drugiej ,dziwnej
              bramki???Był jakis faul,czy coś?Nie zrozumiałam,bo czeskiego nie
              umiem...jeszcze,ale cos czuje,że do konca mistrzostw nauczę sie tego języka :))
              ps.Przynajmniej Brazylia nie zawiodła wczoraj;)))
              • Gość: mr_pope Re: ::Mistrzostwa:Roberto wracaj! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 17:32
                Wiem tyle, że przy drugiej bramce sędzia zachował wyborną pozorność:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka