Gość: onufry IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.05, 11:01 kiedyś o tym pisałem już, teraz wracam- warto postawić takie cacko we Wrocławiu. www.tholos-systems.com/htm/cons_fe.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obcy Re: THOLOS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 11:13 pomarzyć można ,kiedyś z tego dołka wyjdziemy,moje dzieci doczekają napewno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdrowyduch Re: Ile to może kosztować ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.05, 12:55 kosztuje na tyle duzo, zeby onufry chelpil sie prowizja do konca zycia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onufry Re: Ile to może kosztować ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.05, 21:21 kosztuje to dwa miliony dolrarów (bardzo dużo- prowizja niestety nie dla mnie mądralo choć zawsze dla kogoś jest jakbyś nie wiedział żyjemy w wolnym rynku) w tym roku firma chce postawić 16 tolosów w 16 miasatch Europy w tym ponoć Warszawa- ale nie śądzę by mieli kasę - a Wrocław- byłby to obiekt turystyczny na całą Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onufry Re: Ile to może kosztować ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.06.05, 16:06 można coś takiego postawić jako ekspozycja na WRO i potem zostanie. Razem z jakimś miastem z Niemiec najlepiej. To byłby dopiero wieloWrocław Odpowiedz Link Zgłoś