Dodaj do ulubionych

Kolejny sponsor szczypiornistów Śląska

19.02.05, 10:25
czyli jednak sa firmy chetne inwestowac w sport ... moze tak by poinformowac o
tym $chetyne ??
Obserwuj wątek
    • Gość: ala Re: Kolejny sponsor szczypiornistów Śląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 10:30
      a może są chętni sponsorzy do kosza? Scheciu do dzieła!
    • Gość: VVV WKS! Kolejny sponsor szczypiornistów Śląska IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 19.02.05, 10:31
      nowy sponsor recznej: Ruch S.A. a do tego zastanawiaja sie czy nie bedzie w
      nazwie! ja p... niech jeszcze zmienia w nazwie "Wrocław" na "chorzów"
      i ...tam tez sie przeniosa :((( sponsorzy-tak! tytularni-nie!
      • Gość: TO JA Re: Kolejny sponsor szczypiornistów Śląska IP: *.klc.vectranet.pl / 195.85.229.* 19.02.05, 10:39
        VVV WKS wiesz jeżeli sponsor nie będzie miał reklamy to nie wyłoży kasy.W sumie
        to mi to powinno być obojętne bo ja jestem z Kielc.Szkoda mi by jednak było
        żeby kolejny (po Anilanie i Wybrzeżu) klub upadł.W Kielcach też były problemy z
        kasą i groziło nam nieprzystąpienie do rozgrywk, ale wtedy pojawił się
        B.Servvas wyłożył kase.Nastąpiła zmiana nazwy i nikt nie narzekał na to bo
        dobro klubu jest ważniejsze niż jakieś tam nazwy.Nie było mowy o jakichś
        głupich tradycjach.Przez takie tradycje to może upaść klub.
        • Gość: Jelaman Re: Kolejny sponsor szczypiornistów Śląska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.02.05, 11:14
          no ale szanować się też trzeba a nazwa klubu jej herb i tradycje zasługują na
          największy szacunek i poważanie!a Ci sponsorzy?zwykłe szczurki ktore uciekna ze
          ŚLĄSKA tak szybko jak przyszły w momencie gdy cos zacznie isc nie po ich
          mysli...czemu na zachodzie nie ma jakis durnych nazw firm dodanych do nazwy
          klubu?czemu nie ma Siemens Real albo Opel Milan?wiem inna półka...ale szacunek
          i nazwa jak dla mnie powinny być święte...reklamę to można walnąć na
          koszulkach,banerach w gazetach ale nie w nazwie klubu...w Polsce potrafią też
          to zrozumieć(np.Legia-ITI,Wisła-Telefonika choć oni też mają kupę swoich
          problemów), ale nie wszędzie dobrze przynajmniej że prawdziwy Śląsk pozostał
          Śląskiem i tak będzie na zawsze bo na Oporowskiej nikt nie pozwoli sobie na
          takie opluwanie świętej nazwy
          • Gość: TO JA Re: Kolejny sponsor szczypiornistów Śląska IP: *.klc.vectranet.pl 19.02.05, 11:38
            Bo Milan czy Real sami wybierają sponsorów, a w Polsce sponsorzy wybierają
            kluby.Bez sponsorów to można było wytrymac ale za komuny.Dzisiaj są inne czasy
            i nikt ci pieniedzy ot tak nie da.
    • kibicwks Niech zawodnicy zmienią swoje nazwiska!!! 19.02.05, 12:28
      Niech zawodnicy zmienią swoje nazwiska na nazwy sponsorów! Przecież sponsor jak
      wykłada kasę to musi coś z tego mieć. Myślę że takiemu sponsorowi zawodnicy
      powinni oddać też swoje żony, bo nie może być tak że sponsor wykłada kasę i nic
      tego nie ma.

Wiwat Konsalnet Ruch Śląsk Wrocław!
      KOMPROMITACJA!!! Dodajmy jeszcze z trzeh sponsorów do nazwy!
      • Gość: kk Re: Niech zawodnicy zmienią swoje nazwiska!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.02.05, 13:05
        A ty jak jestes takim wielkim kibicem Slaska i nie podoba ci sie, ze do nazwy
        dodawana jest nazwa sponsora, to zrob cos dla tego klubu, aby tak nie musialo
        byc. Moze sprzedasz swoja nerke i pol mozgu, przeciez i tak go nie uzywasz.
        Milan, Real sami wybieraja sponsorow jak to bylo wczesniej napisane. Ale juz na
        przyklad Arsenal swoj nowy stadion nazwie od nazwy sponsora, nie bedzie
        Highbury, tylko cos tam cos tam. A gdzie tam Slaskowi do Arsenalu. I nikt w
        Londynie nie robi problemu.
        Takie czasy i aby przetrwac, trzeba ulegac. Dla prawdziwych kibicow Slask
        zawsze bedzie Slaskiem. I to pilkarskim, koszykarskim i pilkarzy recznych. Hej
        Slask. Prawdziwi kibice Slaska powinni byc w sobote w Orbicie i dopingowac swoj
        kochany zespol. I ja tam bede:)
        • kibicwks Re: Niech zawodnicy zmienią swoje nazwiska!!! 19.02.05, 13:09
          Gość portalu: kk napisał(a):

> Dla prawdziwych kibicow Slask
          > zawsze bedzie Slaskiem.

Możesz się łudzić dalej.
          • Gość: TO JA Re: Niech zawodnicy zmienią swoje nazwiska!!! IP: *.klc.vectranet.pl 19.02.05, 13:29
            Z takim podejściem to się nie dziwie że Śląsk ledwie zipie.Zresztą róbcie jak
            chcecie.Tylko nie miej potem pretensji, że nikt nic nie robił żeby uratować
            klub.Prawdziwi kibice to zaakceptują.Dobro klubu jest ważniejsze niz twoja
            urażona duma.Zawodnicy też będą woleć żeby klub się inaczej nazywał i żeby
            dostawali regularne pensje niż żeby klub nazywał się jak dawniej a pieniądze
            dostawali raz na rok.
            • kibicwks Re: Niech zawodnicy zmienią swoje nazwiska!!! 19.02.05, 13:38
              Oczywiście! Masz rację!
              Ale chcę tylko zasugerować, że klub będzie miał jeszcze więcej pieniędzy i
              zawodnicy więcej zarobią gdy wszyscy zawodnicy będą mieli na nazwisko np
              Konsalnet. A dlaczego nie? Jeśli zmieniamy nazwę klubu to pójdźmy dalej i
              zmieńmy nazwiska zawodnikom. Przecież klub trzeba ratować. Myślę że nawet
              znajdzie się jakiś bogaty szejk z Emiratów Arabskich który przyjmie żony
              zawodników do swojego haremu i sypnie dolarami. Jak się szmacić to do końca. I
              BEDZIEMY DUMNI ŻE KLUB URATOWANY.
              Tylko jaki to klub? Śląsk? Konsalnet? Ruch? Czy też może Osram Wrocław?

• Gość: TO JA Re: Niech zawodnicy zmienią swoje nazwiska!!! IP: *.klc.vectranet.pl / 195.85.229.* 19.02.05, 13:52
                No to niech zawodnicy głoduja jak było kilka lat temu, że musieli jechać do
                rodzinnego domu żeby przywieść troche jedzenia(M.Gudz).Jak by tak każdy
                podchodził do tej sprawy to 3/4 klubów by już nie istniało.Wcześniej
                nazywliście sie Zepter Śląsk, Śląsk Cussons i stało sie coś wielkiego?
                Koszykarze jakby nie zmienili nazwy to też by ich juz nie było.
                • kibicwks Re: Niech zawodnicy zmienią swoje nazwiska!!! 19.02.05, 14:02
                  Gość portalu: TO JA napisał(a):

> No to niech zawodnicy głoduja jak było kilka lat temu, że musieli jechać do
                  > rodzinnego domu żeby przywieść troche jedzenia(M.Gudz).
                  To nie jest normalne tak samo jak zmienianie kilkudziesięcioletniej nazwy klubu
                  na sezon lub dwa.

> podchodził do tej sprawy to 3/4 klubów by już nie istniało.
                  I wtedy taki Konsalnet z Ruchem by może pomyśleli że trzeba założyć swój klub i
                  zacząć od najniższej klasy rozgrywkowej. I jak przetrwają tyle co istniał do
                  tej pory Śląsk to może jeden baran z drugim by docenili co to jest nazwa i
                  historia. Ale tego nie docenią bo za rok przy klubie ich już nie będzie.

> nazywliście sie Zepter Śląsk, Śląsk Cussons i stało sie coś wielkiego?
                  Nic się nie stało wielkiego. Więc jaki był sens zmiany nazwy?

> Koszykarze jakby nie zmienili nazwy to też by ich juz nie było.
                  Zmienili już 10 razy i właśnie z kolejną nową nazwą chylą się ku upadkowi.

Co nie zmienia faktu że zawodnikom też powinno się do nazwisk dodać nazwę
                  sponora. Uważam że to dobry sposób na przyciągnięcie kolejnych pieniędzy do
                  klubu.
                  • Gość: TO JA Re: Niech zawodnicy zmienią swoje nazwiska!!! IP: *.klc.vectranet.pl / 195.85.229.* 19.02.05, 14:04
                    Oj ty płytki człowieku.Czy Konsalnet lub Ruch tego od was żada?Sorry od ciebie
                    bo jak widze tylko ty jestes temu przeciwny.normą jest ogół a nie margines.
                    • kibicwks Re: Niech zawodnicy zmienią swoje nazwiska!!! 19.02.05, 14:23
                      Nie żąda ale można im zaproponować to za większą kasę. To była by reklama dla
                      sponora. Klub Konsalnet w którym grają zawodnicy o nazwiskach Konsanet.
                      Dlaczego nie?! Jeśli zmieniamy nazwę klubu to nazwiska też zmieńmy.
                  • Gość: Lash Re: Niech zawodnicy zmienią swoje nazwiska!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 14:23
                    To że koszykarze przeżywają kryzys nie świadczy że chylą się ku upadkowi,bez
                    przesady.To załamanie spowodowane jest tym właśnie że brakuje sponsora,a gdyby
                    nie Deech coś tam to dopiero byłoby krucho.Mam akurat gdzieś sponsora w nazwie
                    koszykarzy, choć też wolałbym żeby go nie było,ale bardziej swego czasu wkurzała
                    mnie zepteryzacja Śląska.Wielu ludziom którzy nagle pojawiali się na koszu nazwa
                    WKS Śląsk nic prawie nie mówiła,dla nich to był ukochany Zepter.Ludzie rośliny...
                    • kibicwks Re: Niech zawodnicy zmienią swoje nazwiska!!! 19.02.05, 14:26
                      A co sądzisz o propozycji zmiany nazwisk u zawodników? To też dobry sposób na
                      przyciągnięcie sponsora. Ja uważam (całkiem poważnie) że nie ma w tym nic złego
                      tak jak dla innych nie ma nic złego w zmianie nazwy klubu.
                      • Gość: Lash Re: Niech zawodnicy zmienią swoje nazwiska!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 14:32
                        Jakby zawodnik miał umrzeć albo chociaż zachorować i się znacznie osłabić tak
                        jak klub i gdyby dodanie sponsora do nazwiska miałoby go uratować to czemu nie...
                        No chyba że byłby na tyle mocny że i bez tego by sobie poradził,tak samo jakby
                        znalezli się tacy mocni działacze ,którzy bez sponsora w nazwie świetnie by
                        sobie radzili, ale tacy działacze się nie znalezli...
                        • kibicwks Re: Niech zawodnicy zmienią swoje nazwiska!!! 19.02.05, 15:43
                          Oczywiście że tak ale nie można porównywać życia ludzkiego do klubu sportowego.
                          Człowiek przetrwa pod innym nazwiskiem i będzie dalej tym samym człowiekiem
                          ale WKS Śląsk Wrocław pod inną nazwą już nie będzie Śląskiem. Będzie WKS Śląsk
                          Konsalnet Wrocław. A dla mnie to już nie to samo. Nie potrafię szanować klubu
                          który nie ma szacunku dla własnej historii i nazwy.
    • Gość: Lash Ciudad Real BM Madryt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 14:14
      Ciudad Real BM to nazwa piłkarzy ręcznych Realu Madryt.Nie jestem pewny czy ten
      idealizm niektórych z Was nie jest tylko na pokaz i to co myśli "góra" wśród
      kibiców Śląska to samo wyznajecie Wy.Musicie sobie odpowiedzieć aby być uczciwym
      wobec samych siebie czy gdyby piłkarze ręczni z powodu braku gotówki tułali się
      gdzieś w środku 2-go ligowej tabeli to przychodzilibyście na ich mecze,a jak
      jakimś cudem tak to czy nie robilibyście tego tylko dla spotkania tam
      znajomych,w co i tak na dłuższą metę wątpie.Piłka ręczna to nie piłka nożna ani
      nawet koszykówka i musi mieć mocne wsparcie,tyle że w tej dyscyplinie o
      sponsorów trudniej.Drużyna Śląska i tak długo wytrzymała bez kasy i to w
      czołówce ligi.
      • Gość: TO JA WKS IP: *.klc.vectranet.pl 19.02.05, 15:49
        Biedna chłopczyna.Skończyły się argumenty i jedno i to samo powtarza.
        • kibicwks Re: WKS 19.02.05, 15:55
          Uparty jestem w swoich przekonaniach, bo uważam że to wielkie świństwo zmieniać
          nazwę klubu z tak długą tradycją. Dla mnie jest to gorsze niż spadek dwie ligi
          niżej z powodu braku pieniędzy. Jeśli mam poświęcać swój czas dla klubu to chcę
          aby klub był tego warty (nie mylić z wartością MATERIALNĄ). Dlatego kocham
          Śląsk, bo jest on tego warty. A Konsalnet? Może nabierze wartości za 50 lat
          jeśli przetrwa tyle przy klubie w co wątpię. Jak na razie to nim gardzę.

Czy wiecie jak za rok będzie się nazywał klub któremu kibicujecie?
          • kibicwks Re: WKS 19.02.05, 15:58

> Biedna chłopczyna.Skończyły się argumenty i jedno i to samo powtarza.

"TO JA" ja mam tylko jeden argument. Tylko dziwka sprzedaje się temu kto da
            więciej tak jak Śląsk sprzedał nazwę temu kto więcej zapłacił.
          • Gość: Lash Re: WKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 17:04
            "to wielkie świństwo zmieniać
            nazwę klubu z tak długą tradycją. Dla mnie jest to gorsze niż spadek dwie ligi"
            Nie mówiąc nic o piłce nożnej,to chodziłbyś na ręczną w 3 lidze?I ciekawe ilu
            osób taki Śląsk by zainteresował? Ja widziałbym sens w tym gdyby
            na mecze wówczas przychodziło sporo kibiców. Ale ja NIE WIERZĘ żeby tak było.

• kibicwks Re: WKS 19.02.05, 17:30
              Masz rację że bym nie chodził. Nie zmienia to faktu że nie mogę się pogodzić z
              tym że w takim mieście jak Wrocław nie ma ludzi którzy by chcieli zadbać o to
              co zaczęto budować blisko 60 lat temu. Gdyby taki Konsalnet władował się do
              nazwy przynajmniej na 10-15 lat i coś stworzył to miałoby to jakieś znaczenie a
              takie pikusie dzisiaj są a jutro ich nie ma a ludzie i tak nie będą wiedzieli o
              jaki klub chodzi gdy w Wiadomościach podadzą że mecz wygrał Konsalnet, bo zanim
              się przyzwyczają to Konsalnetu już nie będzie. Nie dobrze się robi.
              • Gość: Lash Re: WKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 17:53
                Ja mogę od siebie powiedzieć że bardzo chciałbym aby ten klub zawsze występował
                pod nazwą WKS Śląsk.I jeżeli w piłce nożnej z żadną zmianą nazwy bym się nie
                pogodził to w koszykówce jeszcze ujdzie,choć zeptery dejcmany,idee mam gdzieś i
                dla mnie nadal to tylko Śląsk więc w piłce ręcznej też nie mogę mieć zastrzeżeń
                ( tym bardziej że nie chodze na te mecze) bo wiem że sytuacja była skrajnie
                ciężka.TYlko dlatego jestem to w stanie zrozumieć.Zresztą chciałbym poznać
                zdanie tych ludzi którzy są wiernymi kibicami Śląska,szanują jego tradycje, a na
                piłkę ręczną uczęszczają regularnie od lat,bo im najtrudniej by było znieść
                upadek tego klubu.
                • kibicwks Re: WKS 20.02.05, 09:53
                  Gość portalu: Lash napisał(a):

> bo im najtrudniej by było znieść
                  > upadek tego klubu.

Ale Lash czy zmiana nazwy klubu to nie jego upadek? Jeśli ktoś musi się posunąć
                  tak daleko do tego aby przeżyć to według mnie już upadł i jest na dnie. Uwarzam
                  że sponsorzy ratując klub wcale nie muszą ładować się w jego nazwę. Mogą się
                  reklamować na koszulkach, banerach reklamowych, w prasie, w TV. Czy trzeba od
                  razu wchodzić w nazwę klubu? Jeśli sponsorom zależy na uratowaniu klubu to
                  właśnie wybiorą formę reklamy o której napisałem. A jeśli chcą go przejąć tanim
                  kosztem i zmienić jego nazwę na sezon lub dwa a później go zostawić samemu
                  sobie to nie jest w porządku.

Nikt mnie nie przekona że takie zmienianie nazwy klubu jest czymś normalnym
                  nawet gdy ma uratować klub, bo normalne to nie jest. Tak uważają tylko ci co
                  się już z tym pogodzili że ich klub upadł i tłumaczą to sobie tym że tak jest
                  wszędzie to i musi być u nas a ja zapewniam że wcale nie musi.
                  • Gość: Lash Re: WKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 12:07
                    sponsorzy ratując klub wcale nie muszą ładować się w jego nazwę. Mogą się
                    > reklamować na koszulkach, banerach reklamowych, w prasie, w TV.

też tak bym wolał szczególnie w koszykówce.Tylko niech się znajdą tacy sponsorzy
                    bo przez kilka lat niewielu ich było i płacili raczej za to symbolicznie.
                    I na pewno zmiana nazwy jest złem,lecz ja cały czas uważam, że złem koniecznym.
                    Twierdzę,że mamy szczęście, iż ręczna jeszcze istnieje bo w kraju wiele znanych
                    "firm" sportowych polikwidowano wiadomo z jakich powodów..W tym miejscu
                    można powtarzać argumenty, które już padły,ale zgadzam się, że taki sponsor jak
                    K-t ma gdzieś klub i zależy mu tylko na reklamie.Gdyby dodali teraz nazwę Ruch
                    to nie stałbym już po stronie klubu.
                    • kibicwks Ja już kończę tą dyskusję :) 20.02.05, 12:40
                      Możemy tak dyskutować cały weekend. Każdy ma swoje jakieś racje. Ale ja zawsze
                      będę wszędzie "trąbił" na lewo i prawo że jak sponsor chce uratować klub to nie
                      przez zmianę jego nazwy. Sponor więcej szacunku uzyska u kibiców nie zmieniając
                      nazwy tylko reklamując się w tradycyjny sposób. Tak przynajmniej ja do tego
                      podchodzę i bedę o tym wszędzie mówił i pisał.
                      Nie chce mi się już ciągnąć tego tematu bo całe swoje zdanie na ten temat już
                      napisałem i chyba nic więcej nie napiszę.

Pozdrawiam tych rozmówców z którymi dało się pogadać chociaż nie zawsze bez
                      złości i obrażania ;)
              • Gość: TO JA Re: WKS IP: *.klc.vectranet.pl / 195.85.229.* 19.02.05, 21:37
                Żałosny jesteś chłopczyno.To nie dziwkarstwo tylko biznes.Jak ci się nie podoba
                to jedź na Białoruś bo już nawet w Rosji to dostrzegają że bez kasy nie ma
                wyników.Dzisiaj jest klub jutro nie ma.
                • kibicwks Re: WKS 20.02.05, 09:41

> Żałosny jesteś chłopczyno.To nie dziwkarstwo tylko biznes.
                  Dziwkarstwo to też biznes bo sprzedajesz swoją dupę za pieniądze tak jak twój
                  klub z Kielc sprzedał swoją nazwę temu kto zapłacił więcej.

> to jedź na Białoruś bo już nawet w Rosji to dostrzegają że bez kasy nie ma
                  > wyników.Dzisiaj jest klub jutro nie ma.
                  Pewnie że bez kasy nie ma wyników a Rosja to dla mnie żaden wzór ale jeśli ty
                  się wzorujesz na Rosji to rozumiem twoje stanowisko w prawie kupczenia nazwą
                  klubu.
                  • Gość: TO JA Pustak IP: *.klc.vectranet.pl / 195.85.229.* 20.02.05, 10:57
                    Przyajmniej zawodnicy nie muszą się martwić o wypłaty.Nie muszą
                    głodować.Dziwkarstwo to jeszcze nie biznes.Ciekawie jak długo się utrzymacie
                    bez sponsora.Widzisz już nie tylko ja mówie że jesteś pusty jak piłkarski kibic.
                    W Kielcach nie ma głupich tradycji, że jak jest nazwa tklubu to musi ona być za
                    wszelką cenę.Gdyby nie zmiana nazwy to dzisiaj nie było by piłki ręcznej w
                    Kielcach.Rosja to dla mnie nie jest wzór.Chociaż oni już są mądrzejsi od nas.Ty
                    jak widze masz problemy ze zrozumieniem tekstu.
                    • kibicwks Re: Pustak 20.02.05, 11:09
                      Słuchaj jeśli masz mnie obrażać to lepiej nie pisz nic bo to nie dyskusja.

> Przyajmniej zawodnicy nie muszą się martwić o wypłaty.
                      Ja się z tym zgadzam i dlatego zaproponowałem aby wszyscy zawodnicy zmienili
                      swoje nazwiska na nazwę sponosra. Nic w tym złego skoro niczym złym nie jest
                      zmiana nazwy klubu.

> Dziwkarstwo to jeszcze nie biznes
                      Taki sam jak każdy inny tylko przy nim traci się godność tak samo jak godność
                      traci klub którego oszpecają jakąś brzdką nazwą Konalnet

> Ciekawie jak długo się utrzymacie bez sponsora.
                      Gdzie ja napisłem że klub ma nie mieć sponsora????????? Napisałem że ma kilka
                      innych możliwości reklamowania się w klubie niż zmiana nazwy

> Widzisz już nie tylko ja mówie że jesteś pusty jak piłkarski kibic
                      Jeśli ktoś nie ma nic do powiedzenia a tylko obraża to jest jeszcze gorszy niż
                      ja(ten wstrętny kibic piłkarski, który ma przynajmniej jakieś wartości których
                      wam brakuje i których pojąć nie możecie ale nie zniżę się do waszego poziomu i
                      nie napiszę że jesteście puści)

> W Kielcach nie ma głupich tradycji,
                      To widać. Wypada mi tylko współczuć

> jak widze masz problemy ze zrozumieniem tekstu.
                      Mogę to samo napisac o tobie
              • Gość: Kibic Re: WKS IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.02.05, 00:45
                > Masz rację że bym nie chodził.
                skoro nie chodzilbys na mecze szczypiornistow to po kiego czorta sie wypowiadasz.

> Nie dobrze się robi.
                To skoncz juz bo jestes strasznie monotematyczny i bardzo ograniczony.
                • kibicwks Re: WKS 20.02.05, 09:36
                  Gość portalu: Kibic napisał(a):

> skoro nie chodzilbys na mecze szczypiornistow to po kiego czorta sie
                  > wypowiadas
                  Bo od tego jest forum i wypowiadam swoje opinie na temat pchania się z brudnymi
                  butami sponsorów w nazwę klubu.

> To skoncz juz bo jestes strasznie monotematyczny i bardzo ograniczony.
                  To po co czytasz to co piszę?
                  • Gość: TO JA Re: WKS IP: *.klc.vectranet.pl 20.02.05, 12:06
                    To ja ci współczuje bo nie masz bo twoja drużyna poleci w dół.Kibic piłkarski
                    ma tradycje gdzie jak i z kim się pobić.Na ręcznej nie ma takich ludzi.Owszem
                    nie lubimy się z Płockiem, ale się szanujemy i nie zabijamy nawzajem.Dowwodem
                    na to są wypowiedzi kibiców z Płocka, którzy życza na naszej stronie powrotu do
                    zdrowia J.Tkaczykowi jeśli wiesz kto to jest.Kibic piłkarski taki jak ty
                    ogolony na zero nierób i pijak zapewne życzyłbyś mu śmierci.
                    • kibicwks Re: WKS 20.02.05, 12:30
                      Człowieku o czym ty piszesz? Zaczynasz odbiegać od tematu. Nigdy z nikim na
                      meczu się nie biłem więc nie pszypisuj mi takich rzeczy. Dyskutujemy o ciągłych
                      zmianach nazw klubów i trzymajmy się tematu.
                      • Gość: TO JA Re: WKS IP: *.klc.vectranet.pl / 195.85.229.* 20.02.05, 12:36
                        Skoro nie chcesz dobra klubu to jesteś kibicem piłkarskim.
                        • kibicwks Re: WKS 20.02.05, 12:42

> Skoro nie chcesz dobra klubu to jesteś kibicem piłkarskim.

Nie rozumiem tego stwierdzenia i uwierz mi że nie chce mi się nad nim
                          zastanawiać :)
                          • Gość: TO JA Re: WKS IP: *.klc.vectranet.pl / 195.85.229.* 20.02.05, 15:51
                            Skoro jesteś taki głupi.
                          • kibicwks Re: WKS 20.02.05, 19:50
                            brak mi słów aby coś napisać o twoim poziomie
                            • Gość: TO JA Re: WKS IP: *.klc.vectranet.pl / 195.85.229.* 20.02.05, 20:30
                              Brak ci słów bo jesteś za głupi.Powtarzasz się chłopczyno.Klub jest ważniejszy
                              niz twoja chora duma i ambicja.
                              • Gość: WROCŁAWIANIN ' 75 TYLKO WKS ŚLĄSK WROCŁAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 08:21
                                Ale argument :)))) bo jesteś głupi

Tylko WKS Śląsk Wrocław w sercach Wrocławian a klony typu konsalnet, dajszman
                                to hańba dla mieszkańców naszego miasta!
                                • Gość: TO JA Re: TYLKO WKS ŚLĄSK WROCŁAW IP: *.klc.vectranet.pl / 195.85.229.* 21.02.05, 11:04
                                  Przynajmniej nie powtarzam jedno i to samo.Zresztą czym ja się przejmuje to vwy
                                  pojedziecie w dół z takim podejściem.
                                • Gość: Kruger Re: TYLKO WKS ŚLĄSK WROCŁAW IP: 193.28.0.* 22.02.05, 13:56
                                  A pamietasz takie mecze jak z Legia, Gornikiem Zabrze i Wałbrzych na ktorych
                                  bylo 15 i wiecej tysiecy ludzi? I to przede wszystkim poziom sportowy (za
                                  ktorym ida pieniadze) i przyglupi kibole powoduja ze takich meczy nie ma i w
                                  najblizszym czasie nie bedzie...
                                  • Gość: WROCŁAWIANIN ' 75 Śląsk to brzmi dumnie! A Konsalnet śmiesznie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 14:27
                                    Pamiętam! Pamiętam! I z Realem Sociedad pamiętam i grał wtedy WKS Śląsk Wrocław.

WKS Śląsk Wrocław to brzmi dumnie! A Konsalnet śmiesznie.
                                    • Gość: Kruger Re: Śląsk to brzmi dumnie! A Konsalnet śmiesznie. IP: 193.28.0.* 22.02.05, 14:45
                                      WKS Śląsk Wrocław gral jeszcze pozniej ale to bylo juz niestety staczanie sie w
                                      dol. Ja wierze ze MOCNY FINANSOWO klub nie potrzebuje sponsora tytularnego, a
                                      jakiegokolwiek poziomu bez pieniedzy a jedynie z nazwa i herbem nie bedzie.
                                      Sami kibole w ilosci 3tys (juz dawno tyle nie bylo) nie zapewnia utrzymania
                                      klubu.
    • Gość: . Teraz czekamy na firmę OSRAM! /nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 13:36
      • Gość: TO JA Re: Teraz czekamy na firmę OSRAM! /nt IP: *.klc.vectranet.pl / 195.85.229.* 22.02.05, 13:49
        Dziwni jesteście.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka