Dodaj do ulubionych

Prosba do Rafisa

21.02.05, 21:36
Nie wiem, czy slusznie kojarze ale na skyscrapercity forum jest ktos o takim
samym niku. Jesli troche orientujesz sie w tamtym forum mam prosbe; Jakis
tydzien temu rejestrowalem sie, ale nie przyszedl mail zwrotny. Czy tam
proces rejestarcji tyle trwa czy moze trzeba cos jeszcze poza zwyklym formem
na stronie. Bede wdzieczny za pomoc! Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: Rafis Re: Prosba do Rafisa IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 21.02.05, 21:47
      hmmm ja rejestrowałem sie chyba z dwa lata temu i nie było z tym problemów ale
      forum ma coraz wiecej uczestników i byc moze sa pewne błędy. Moze ja spróbuje
      cie zarejestrowac a potem zmienisz sobie hasło i bedzie ok. Jaki chcesz miec
      nick?
      • Gość: Marcin888 Re: Prosba do Rafisa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 21:57
        Ja logowałem sie przed chwila i nie było problemów. Zycze powodzenia!
      • sonnenkinder Re: Prosba do Rafisa 21.02.05, 22:10
        hm moze byc parapsycholog bo sonnenkinder poszlo i juz raczej nie da
        zarejestrowac. Wielkie dzieki!
      • Gość: erni Rafis w dzisiejszej Gazecie wyborczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 22:33
        W dzisiejszej papierowej GW byly opublikowane opinie na temat Ryanair. I
        zostaly opublikowane kawalki z naszego forum :) mi. wypowied Rafiego.
        • Gość: RP Re: Rafis w dzisiejszej Gazecie wyborczej IP: *.core.lanet.net.pl / *.1.core.lanet.net.pl 21.02.05, 22:44
          Nie pierwszy raz już zresztą ...
          Chyba Rafis ma jakieś względy u redatkorów ;)
          • Gość: Rafis poszło IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 21.02.05, 22:46
            jak Cie zarejestruje to prześlę maila na adres dziecko słonca(?) ;)
            • sonnenkinder Re: poszło 21.02.05, 22:50
              ok dzieki wielkie!!!! Mozesz liczy na moja dozgonna wdziecznosc:) dzieki
              • pluto10 Re: poszło 21.02.05, 22:52
                Ja też chciałbym się bardzo zalogować ale w ogóle nie wiem jak:(
                Powiedzcie mi,plissssss
                pluto10
                • Gość: Rafis Re: poszło IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 21.02.05, 22:59
                  skyscrapercity.com/
                  wchodzisz na register gdzie wypełniasz pola:
                  1) najpierw zaznacz ten kwadracik z napisem "I have read and agree..." potem
                  nacisnij register
                  potem wypełniasz
                  1)username-twój nick
                  2)password-twoje hasło, confirm password-powtórz to samo hasło
                  3)email, confirm-powtórz email

na koniec complete registration i jak dostaniuesz na podany e mail maila to juz
                  bedziesz mógł uzywac strony.
                  • pluto10 Re: poszło 21.02.05, 23:05
                    Dzięki Rafis. Zawsze cię lubiłem.
                    pluto10
                    • pluto10 Re: poszło 21.02.05, 23:07
                      Ale hasło to za cholere nie wchodzi pisze coś takiego:Please enter a password
                      for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
                      Cholera wie o co im chodzi o sens? (case-sensitive) czy o co?
                      pluto10
                      • Gość: Rafis Re: poszło IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 21.02.05, 23:10
                        pluto10 napisał:

> Ale hasło to za cholere nie wchodzi pisze coś takiego:Please enter a password
                        > for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
                        > Cholera wie o co im chodzi o sens? (case-sensitive) czy o co?
                        > ****************************
                        > pluto10

jest wrażliwe ;)
                        daj inne i nie uzywaj polskich liter ani religijnych haseł a bedzie dobrze ;)
                        • pluto10 Re: poszło 21.02.05, 23:15
                          Dzisiaj już sobie dam spokój ale jutro to nad tym posiedze.Jeszcze raz wielkie
                          dzięki
                          pluto10
                      • Gość: wojtek Re: poszło IP: *.mat.univie.ac.at 22.02.05, 10:53
                        "case-sensitive" znaczy, ze odroznia DUZE LITERY od malych liter.
                        • Gość: ja Re: poszło IP: *.apnet / *.wroclaw.dialog.net.pl 22.02.05, 15:28
                          też niedawno sie rejestrowałem na forum i tez nie dostałem aktywacji, napisałem
                          maila do nich, szybko odpisali [odpisał] i napisał by "teraz spróbował" odrazu
                          zadziałało, pozdro
                  • pluto10 Re: poszło 23.02.05, 15:08
                    W końcu już jestem zalogowany:)
                    Tylko teraz jak zwykle kilka problemów natury anglojęzycznej:(
                    Jak się pisze nowe tematy i jak się odpowiada?
                    pluto10
                    • Gość: Rafis Re: poszło IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 23.02.05, 17:11
                      pluto10 napisał:

> W końcu już jestem zalogowany:)
                      > Tylko teraz jak zwykle kilka problemów natury anglojęzycznej:(
                      > Jak się pisze nowe tematy i jak się odpowiada?
                      > ****************************
                      > pluto10

nowe tamaty mozesz pisac po polsku ;)

nowy temat to new thread(ale jak nie chcesz zakładac nowego tematu na forum to
                      nie naciskaj bo wielu pierwszaków myli to z reply) a odpowiedz post reply( na
                      dole z lewej)
                      Quote na dole z prawej to odpowiedz cytując...

jak juz cos napiszesz to dajesz save changes.Edit jak juz cos napisałes i
                      zatwierdziłes ale stwierdziłeś ze chcesz cos zmienic.
          • Gość: Rafis Re: Rafis w dzisiejszej Gazecie wyborczej IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 21.02.05, 22:49
            jestem drukowany juz od lat ;)
            kiedys bede musiał odebrac nalezne mi apanaże...
            • Gość: ! Re: Rafis w dzisiejszej Gazecie wyborczej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.02.05, 23:20
              :)))
    • pluto10 To całe logowanie na tym skaju jest do ........... 24.02.05, 22:52
      Rafis jeżeli masz jeszcze ciepiwość.............................

Wchodzę na Forum Polskich Wieżowców, wchodzę na nowości i zapowiedzi naciskam
      New Thead (chcę napisać nowy temat) teraz wyskakuje mi User Name:,Password:
      czyli pseudonim i hasło (na dole zaznaczone jest Remember Me? ) naciskam Log In
      (zaloguj) wyskakuje mi coś takiego:
      pluto10, you do not have permission to access this page. This could be due to
      one of several reasons:

Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are
      you trying to edit someone else's post, access administrative features or some
      other privileged system?
      If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or
      it may be awaiting activation.

na dole jest:
      Log Out,Home

naciskam Log Out

wyskakuje mi:
      All cookies cleared!

Return to the page you were previously viewing
      Go to forums index

wybieram to 2:
      wyskakuje mi strona główna Sky..... (chcę założyć nowy temat (cała historia od
      nowa))

wybieram to 1:
      user name i tak dalej całe logowanie od nowa

co ja robie źle????

z góry dzięki

pluto10
      • Gość: erni Re: To całe logowanie na tym skaju jest do ...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 22:56
        Musisz napisac do admina ze masz zblokowane konto. Ja tak mialem napisalem do
        goscia i odblokowal mi po paru dniach. Koles ma na imei chyba Ian.
        • pluto10 Re: To całe logowanie na tym skaju jest do ...... 24.02.05, 22:58
          k.... gdyby nie to że bardzo chce to bym... miał to głęboko w d....
          pluto10

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka