25.02.05, 14:36
Kto mógłby poradzic dobrego ginekologa i stomatologa? Może to być klinika.
Nawet droga. Ale głównie chodzi o to żeby rzeczywiscie dobrego specjaliste
znalezc. (profesjonaliste i dobrego czlowieka). Prosze o namiary i ceny.
Dziekuje!
Obserwuj wątek
    • mrufkaa Re: Kto zna? 27.02.05, 00:07
      Ginekologa z najglebszego serca radze: dr Andrzej Pawluk, pracuje we Wroclawiu
      na Brochowie, ma prywatny gabinet na Rondzie.Wcale nie jest drogi (50 zl bez
      USG) lbo ja juz taka stara pacjentka jestem... Odkad do niego zaczelam chodzic
      ceny sie nie zmienily.... Znam niestety tylko jego nr komorkowy, bo mieszkam za
      granica i na kom i na maila sie z nim umawiam. jesli jestes zainteresowana, to
      Ci podam na priva. lub skubne moja siostre o nr na rejestracje... tylko, ze
      kolejki tamze sa na 2- mce...
      Stomatologa znam ale nigdy nie robilam u Niej nic wyjatkowo trudnego, wiec
      procz tego, ze jest to osobista przyjaciolka mojej siostry i w razie fuszery
      bym ja dopadla prywatnie, niewiele moge powiedziec. chetnie zrobilabym sobie u
      niej koronki, ale mi czasu brak. Znow mam nry raczej komorkowe 9 ale ona
      rjestruje na te komorke0 wiec jsli chcesz, podam na priva. a nazywa sie dr
      agnieszka Tryba, pzyjmuje na legnickiej, tam gdzi ejst siedziba Callana.
      • buanitka Re: Kto zna? 27.02.05, 14:37
        Bardzo Ci dziekuje Mrufkaa!
        Załatwiam to dla swojej kuzynki ona mieszka w Szwajcarii i chce przyjechac do
        Polski do stomat. i ginekologa. Tam to kosztuje STRAAAASZNIE drogo a lekarze są
        okropni - tylko pchają antybiotykami i chcetnie zaglądają pacjentowi w portfel
        a nie w karte zdrowia..
        Wiem, że baaardzo będzie jej zależało na czasie (mniej na pieniądzach bo i tak
        bedzie to taniej niż w Szwajcarii) więc dobrze byłoby miec lekarza "na
        zawołanie" (tj. bez kolejki itd..) i żeby rzeczywiscie wyleczył! Bo ona biedna
        juz całkiem w lekarzy i medycynę przestała wierzyć.. :-(
        • skarolina Re: Kto zna? 27.02.05, 14:40
          www.mediconcept.pl
          Nie wiem, jak tam ze stomatologiem, natomiast ginekologa, dra Jarosza, polecam z
          całego serca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka