irenkap 28.10.05, 08:53 wzrasta dolar i euro.. mamy juz pierwsze efekty.. ale nie dla wszystkich to powód do radości. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w5w7 Re: kurs dolara 07.11.05, 13:41 Wzrasta, to juz malo powiedziane. Wariuje wręcz. Wystarczy jedno glupie zdanie polityków. Odpowiedz Link
littlewing Re: kurs dolara 07.11.05, 20:35 czemuz zaraz glupie ? ;))) A pocoz zaraz politykow? ;)) Ja sze pytam czy moj sznycel sze kogo pyta czy ony jemu szmakuje? Dolar jeszt dolar ...Ony ma ladny wioszenny kolor ....Salcie ty go przykryj bo sze nam przeziebi ....;))) Odpowiedz Link
w5w7 Re: kurs dolara 07.11.05, 22:17 lw..dla mnie osobiscie i pewnie nie tylko dla mnie to dobrze, ze dolarek stoi tak wysoko. Gorzej z polskimi eksporterami, ale to juz ich problem.Napewno sobie poradza w jakis dziwaczny, typowo polski sposób. Wiem cos o tym... Odpowiedz Link
w5w7 Re: kurs dolara 12.11.05, 00:12 lw..wczoraj widziałam dolarka co nie miał wiosennego koloru:( Podobno prosto z banku. Zmieniaja dolarki na lekko rózowe, czy ktos chcial mnie nabic w butelke? Odpowiedz Link