Dodaj do ulubionych

WSH czy WSZ"Edukacja" ?

IP: 213.155.167.* 27.02.05, 10:34
hej ma niezly dylemat bo jestem z Poznania i nie znam tych Wyzszych uczelni,
a od pazdziernika chcialbym rozpoczac studia we Wrocławiu, tylko wlasnie nie
wiem ktora uczelnie wybrac. moze ktos tam studiuje, ma jakies wrazenia po
tych uczelniach?dzieki za wszytskie cenne informacje
Obserwuj wątek
    • Gość: Koko Re: WSH czy WSZ"Edukacja" ? IP: *.tvk / *.tvk-gaj.pl 27.02.05, 12:20
      Z tego co się orientuję WSH jest lepszą szkołą. Sam zamierzam iść tam studiować.
    • Gość: była studentka Re.WSH czy WSZ"Edukacja" ? IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 27.02.05, 14:00
      WSZ Edukacja jest dla osób, które chcą mieć wykształcenie, a nie chcą się
      uczyć. Obowiązuje tam prosta zasada: płacisz-zdajesz. We Wrocku są 2 prywatne
      uczelnie godne polecenia: WSB i WSH. Pozdrawiam
      • Gość: Valois Re: Re.WSH czy WSZ"Edukacja" ? IP: *.devs.futuro.pl 27.02.05, 14:06
        eee, takie szkoly sa zalosne. Idz lepiej na uniwerek, anie walic smuty za kase.
        Chyba, ze jestes polinteligentem.
      • Gość: Aga Re: Re.WSH czy WSZ"Edukacja" ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.02.05, 18:30
        Dwie? Nie ma watpliwości, że z prywatnych we Wrocku najbardziej godna polecenia
        jest swps. Problem tylko, że ma tylko psychologię.
      • Gość: Gwiazda Re: Re.WSH czy WSZ"Edukacja" ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.02.05, 19:00
        Bzdura, studiowałam w "Edukacji" i oszczerstwo typu: "płacisz to zdajesz" jest
        nadużyciem. Byłam studentką tej uczelni w jej początkowych latach ,,, i uwierz
        mi nigdy nie było tak łatwo, mam skalę porównawczą bo magisterium robiłam na
        Politechnice- nie było żadnej różnicy.
    • Gość: Perl Re: WSH czy WSZ"Edukacja" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 14:08
      A co to jest ta WSZ"Edukacja" Maja jakas stronke? A moze wiecie cos o Wyzszej
      Szkole Humanistycznej we Wroclawiu?
    • Gość: ja Re: WSH czy WSZ"Edukacja" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 20:18
      "edukacja" to jest typowa prywatna szkola, nic w niej sie nie nauczysz , a na
      dodatek pracodawcy po tej szkole nie beda chciali Cie przyjac do pracy.
      Natomiast WSH jest rowniez prywatne, ale jest to UCZELNIA, na wzor
      uniwersytetu. Stanowczo doradzam wybrac WSH!!! pozdrawiam :)
    • Gość: Perl Re: WSH czy WSZ"Edukacja" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 20:43
      "WSH" - to jest Wyzsza Szkola Handlowa czy Wyzsza Szkola Humanistyczna bo
      jeseli mowa o Handlowej to jest to swietna szkola.Tez mysle zeby tam isc na
      turystyke i rekreacje ale jest dosyc droga bo 400zl na miesiac
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka