Gość: bromden IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.06.02, 10:07 ciekawy raport o programach informacyjnych w polskiej telewizji www.rp.pl/dodatki/raporty_020614/index.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: duzY Wart Pac pałaca. IP: *.dtvk.tpnet.pl 14.06.02, 11:10 To a propos wiarygodności Rzepy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromden Re: Wart Pac pałaca. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.06.02, 11:30 jakie gazety uwazasz za wiarygodne? (uporzadkuj malejaco w dwoch kategoriach: codzienne, periodyki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Wart Pac pałaca. IP: *.tlsa.pl 14.06.02, 11:59 gazeta codzienna nie jest periodykiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: Wart Pac pałaca. IP: *.dtvk.tpnet.pl 14.06.02, 12:47 Nie ma (wg mnie) wiarygodnych dzienników. Już kiedys pisałem. Trybuna kąsa prawicę, GW czy Rzepa lewicę. I tak się nasze piekiełko toczy. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromden Re: Wart Pac pałaca. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.06.02, 13:32 'Shit, I know that guy. He's a nihilist.' Jeff 'The Dude' Lebowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Sa różni ludzie. IP: *.dtvk.tpnet.pl 14.06.02, 13:45 Narcyzy, nihiliści, samoluby ... i długo by wymieniać. I ja kims musze być. Odpowiedz Link Zgłoś
dlugopis Re: Wart Pac pałaca. 14.06.02, 11:48 No wlasnie DuzY odpowiedz na pytanie. Jakiekolwiek pismo sie tutaj na forum cytuje to zawsze sie znajda ludzie, ktorzy je natychmiast dyskredytuja. Obojetnie czy to bedzie Wprost, Polityka, Newsweek, Nie, Trybuna, Zycie, GW, RP, Slowo Polskie, WW. Czyzbys sie nie zgadzal z podsumowaniem, ze kto ma wladze ten ma telewizje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Nie, z tym się zgadzam. IP: *.dtvk.tpnet.pl 14.06.02, 12:50 Tylko do takich wniosków dochodzi Rzepa jak władze ma SLD, a Trybuna jak był AWS. Nigdy odwrotnie. I dlatego wg mnie wart Pac pałaca. Odpowiedz Link Zgłoś