Gość: gosc IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 22.03.05, 22:54 Kurcze chlamydia zaatakowala Wroclaw... Sama jestem chora. Masakra, poszlo mi na zatoki:( Nie wiem czy sie wylecze i kiedy. Czy ktos ma podobny problem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iza...belka Re: CHLAMYDIA IP: *.kom / *.kom-net.pl 28.03.05, 09:07 całą masa osób- zaczęło się od mojej mamy, a teraz to już chyba połowa moich znajomych też ma przynajmniej mozna się całować bez obawy, że zarazimy, bo kurka wszyscy pozarażani :) żartuję oczywiście, ale bardzo ciężko się to ustrojstwo leczy jestem po dwóch seriach antybiotyków, ale nie robię jeszcze wymazu, bo będzie nieczytelny mama leczy się ponad 8 miesięcy, dalej ma... Zyczę powodzenia i cierpliwości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc CHLAMYDIA wygrałam walkę!!! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 05.05.05, 23:44 Ju sie wyleczylam. Polecam pania dr Michalak, jest laryngologiem- swietna babka, pomogla mi:) Dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniela Re: CHLAMYDIA wygrałam walkę!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.07.05, 10:30 Możesz podac namiary do tej doktor?? Szukam specjalisty dla dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tlatocetl Re: CHLAMYDIA IP: *.media4.pl 30.03.05, 18:28 chlamydia była przyczyną niemożności zajścia w ciążę mojej żony. jeśli panie planują mieć potomstwo, radzę usunąć to paskudztwo... Odpowiedz Link Zgłoś
atrytka Re: CHLAMYDIA 06.05.05, 08:05 witam co to znaczy że chlamydia opanowała Wrocław???jak to sie objawia???czy to znaczy że mozna cały czas miec chore zatoki???napiszcie prosze ....pa Odpowiedz Link Zgłoś