Dodaj do ulubionych

Kim jest Sylwester Chruszcz

IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 23.03.05, 07:43
Czy ten facet to został wybrany do europarlamentu przez Serbołużyczan czy
przez Polaków . Jak się okazuje to większość europarlamentarzystów z LPR mają
w dupie polaków i ich problemy naczele z klanem Gertychów .
Obserwuj wątek
    • Gość: Danziger Bowke W obronie Chruszcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 09:00
      Cholera, jak mnie irytują takie szczekające prostaki (mówi się Giertychów...),
      jak ten, który wypowiadał się przede mną! Europoseł Chruszcz bardzo słusznie
      podjął walkę w obronie represjonowanej mniejszości i należy mu się za to
      pochwała. A że troszczy się też o polskich wyborców - świadczą o tym
      podejmowane przezeń akcje w obronie dóbr polskiej kultury. Niech ktoś się
      zapozna z problemem zamiast tradycyjnie "po polsku" narzekać i opieprzać
      każdego dla zasady!!!
    • dexim Re: Kim jest Sylwester Chruszcz 23.03.05, 09:24
      Jak ktoś ma fobię na temat LPR, to przyczepi się do wszystkiego. Na dobrą
      sprawę to Chruszcz (eurosceptyk) jest najlepszym wyrazicielem idei zjednoczonej
      Europy, bo swoją działalnością przekroczył granice kraju... Poza tym jest
      wyrazicielem tolerancji, bo na podłożu serbskim dlawspólnej sprawy kontaktował
      się z przedstawicielami lewicy. A to już w niektórych główkach się nie mieści...
      • Gość: Alojz Re: Jestem dumny z pana europosła Chruszczcza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.03.05, 09:29
      • barakuda78 Dexim i ty tutaj? 23.03.05, 14:59
        Jednak miałem rację dexim. Ty jesteś z MW. Śledzisz tego Chruszcza po
        internecie i tylko go bronisz. Nie bądź taki. Opowiedz nam coś więcej o nim.
        Napewno sporo wiesz. Mówiąc szczerze to szkoda twojego talentu dla tych gnojków
        z MW. Hofman już złożył wniosek o ich delegalizację więc czas ich jest już
        policzony. Ale ty możesz odegrać w tym procesie swoją rolę. Załatwię ci świadka
        koronnego. Co ty na to? Może coś opowiesz o koledze PISKORSKIM z Nilkot-a. A
        tak przy okazji. Szykuja się zbuntowani z LPR pod Sejm, demonstrację robić
        przeciwko Wodzowi Giertychowi. Chłopów ma być sporo około 3000. Sam wrzodak
        wysyła kilka autokarów z podkarpacia. Hahahah. Ciekawe ile Furer wystawi
        swoich ?
    • serrbski SYNKIEM LWP-OWSKIEGO BONZY PO MOSKIEWSKIEJ SZKOLE? 23.03.05, 14:14
      Z SYLWKIEM CHODZIŁEM DO SZKOŁY . OD DZIECKA BYŁ AMBITNYM KARIEROWICZEM I JUŻ W
      PODSTAWÓWCE KABLOWAŁ NA KUMPLI.
      JA MYŚLĘ ŻE TO PRZEZ OJCA PUŁKOWNIKA - JAK SYLWEK BYŁ DZIECKIEM TEN MU W DOMU
      MUSZTRE UŻĄDZAŁ I KAZAŁ SIĘ JUŻ W 2 KLASIE PO ROSYJSKU UCZYĆ !!
      MI GO NAWET SZKODA Z PERSPEKTYWY CZASU ....TA RELGJA W SZKOLE TE....ODTRĄCENIE
      PRZEZ KOLEGÓW.PAMIĘTAM ŻE DŁUGO SIĘ BIEDAK MOCZYŁ.
      DZIĘKI BOGU ŻE JA NIE MIAŁEM OJCA TREPA PO RUSKIEJ MOSKIEWSKIEJ SZKOLE
      OFICERSKIEJ.
      SYLWEK MAM NADZIEJE ŻE PRZY PIWKU W GŁOGOWIE SPOTKASZ SIĘ ZE STARYMI KUMPLAMI
      ZE SZKOŁY.
      • Gość: dzikus Wszechpolacy to dzieci Ludowego Wojska Polskiego IP: 217.153.181.* 23.03.05, 14:29
        To juz jest znana prawda że większość Młodzieży Wszechpolskiej to synowie lub
        córki trepów z Ludowego Wojska Polskiego: I tak dla przykładu poseł Strąk,
        poseł Chruszcz, poseł Giertych nie musiał mieć ojca w LWP bo jego stary
        współpracował z czerwonym generałem Wojciechem Jaruzelskim. Kolega Żłobiński
        nr. jeden na liście wyborczej do Sejmu RP z Koszalina a więc przyszły poseł.
        Takich przykładów jest więcej. A wszystko łączy postać Wileckiego.
        • Gość: zidane Konkurs na najśmieszniejsze pomysly euro-coś tam.. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.03.05, 15:25
          Myślę że powinien wygrać szpec od pieluszek euro-coś tam- K.Szymański.
        • Gość: Student Re: Wszechpolacy to dzieci Ludowego Wojska Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 17:51
          Człowieku, przyjacielem LWP oraz jego dowódcy jest Adam Michnik, który robił
          niedźwiadka. Nie mieszaj uczciwych ludzi z przechrztami.
        • barakuda78 do Studenta. 23.03.05, 18:00
          Przesteń tu propagndę siać bo i tak ludzi nie oszukasz. Nie zamydlaj sprawy z
          Michnikiem. Pytanie na forum jest Kim jest S. Chruszcz. A ja odpowiadam że jest
          napewno synem oficera Ludowego Wojska Polskiego. Pisanie coś o Michniku i
          innych ma na celu tylko i wyłącznie wprowadzenie ludzi w błąd. Ja słyszałem że
          MW i LPR z "Gazetą" nie rozmawiają to po jakiego czorta wchodzicie na jej
          stronę. Gdzie jest ten wasz bojkot. I tak część z was nadaje na kolegów do
          gazety. Wszyscy juz o tym wiedzą.
      • cancro Re: SYNKIEM LWP-OWSKIEGO BONZY PO MOSKIEWSKIEJ SZ 23.03.05, 18:33
        Skoro dla ciebie bycie potomkiem oficera WP jest hańbą, to musisz być potomkiem
        diabła i motopompy. Nie przepraszaj!
        • Gość: dzikus Ty to pewnie chciałbyś być synem Jaruzelskiego IP: 217.153.181.* / 217.153.181.* 23.03.05, 23:40
          Taki z niego oficer WP jak z Jaruzelskiego generał WP. Teraz to może prawda ale
          mowa jest o czasach kiedy na ulice wyjechały czołgi. Gdzie wtedy był? Wziął
          urlop czy może odmówił wykonania rozkazu strzelania do ludności za co został
          skazany doraźnie na śmierć. Nie. On żyje i ma się całkiem dobrze. Dobrą ma też
          emeryturkę. Może tylko 3000 PLN a może 5000 PLN. No na chleb i wodę mu starcza.
          BOgu Niech Będą Dzięki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka