Dodaj do ulubionych

THERMAL PRO - CHCĘ ZNAĆ TYLKO ZALETY!

IP: *.gdynia.mm.pl 02.09.05, 10:47
Cześć! czy któraś z was stosowała Thermal pro? nie chciałabym tu wysłuchiwać
jaki ten preparat jest niezdrowy, że chemia itd. chcę przeczytać konkretne
odpowiedzi, czy i ile się chudnie i czy naprawdę nie czuć głodu podczas jego
stosowania. ja mam niskie ciśnienie , ciągle mi zimno i czuję zmęczenie,
więc sądzę, ze thermal pro jest jak najbardziej dla mnie! a muszę zrzucić
parę kilo. a trzeba koniecznie ćwiczyć?
Obserwuj wątek
    • kamiss11 Re: THERMAL PRO - CHCĘ ZNAĆ TYLKO ZALETY! 02.09.05, 10:53
      sory, najpierw napisałam jako gość, później niechcący wysłałam już zlaogowana,
      ale monisia i kamiss1 to ta sama osoba.:-)
      • Gość: pati Re: THERMAL PRO - CHCĘ ZNAĆ TYLKO ZALETY! IP: *.acn.waw.pl 02.09.05, 11:59
        cześć, mój post to raczej zalety termala, znajdziesz go na końcu wątku "schudłam
        15 kg i chudne dalej....." jest troszkę niżej. Sory ale nie chce mi się jeszcze
        raz o tym pisać.
        pozdrawim
        Patrycja
    • karolinapelc Re: THERMAL PRO - CHCĘ ZNAĆ TYLKO ZALETY! 02.09.05, 17:57
      Wydaje mi się, że najlepiej byłoby gdybyś sobie zrobiła badania.Może to, że
      jest Ci ciągle zimno wynika z czego innego?
    • Gość: jestem na tak :) Re: THERMAL PRO - CHCĘ ZNAĆ TYLKO ZALETY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 21:22
      Ja stosowałam :) qpiłam próbke i moze nie spadlo ale widzialam "zmiany". Probka
      starczyla na ponad tydzien i tak jakby wyszczuplalam :) Wiadomo qpilam całe
      opakowanie :) i tak po miesiacu mialam 14 kg mniej :) Coprawda przytylam prawie
      3 ale to i tak mniej o 11 :) Nic prawie nie cwiczylam i jadlam praktycznie to
      samo. Wszystko powiedzieli mi na tej stronie www.efedryna.com - wlasnie
      widzialam ze ktos ja tu juz pokazal. Ja wam mowie - koszt jest wydaje mi sie
      niewielki bo rezultaty sa naprawde doskonale. Ciekawe tylko czy nie przytyje
      znowu hihi ale jak cos to jeszcze pare mi zostało :P
      Pozdrawiam- Agatka :)
    • Gość: beata Re: THERMAL PRO - CHCĘ ZNAĆ TYLKO ZALETY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 23:02
      a ja poza bólami głowy i ogólnym zbytnim pobudzeniem ( tez mam niskie
      cisnienie) nie zauwazyłam zadnych rezultatów:(
      • Gość: gosc Re: THERMAL PRO - CHCĘ ZNAĆ TYLKO ZALETY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 23:27
        Kupiłam sobie Thermala 3 dni temu.Biore po 1 kapsułce przed posiłami(2
        dziennie). Mam niskie ciśnienie więc miałam nadzieje,że oprócz efektu
        schudnięcia będe chociaż troszkę bardziej pobudzona. Tymczasem jest jeszcze
        gorzej:((( Mogłabym spać przez cały dzień!!!!. Ja nie wiem czy ze mną jest coś
        nie tak????.Może powinna zwiększyć dawke???? Narazie sie nie ważę po po 3 dniach
        nie ma sesnu.Zważe sie po tygodniu i zobaczę jak efekty.....
    • Gość: efedryna.com Re: THERMAL PRO - CHCĘ ZNAĆ TYLKO ZALETY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 02:07
      Witam. Widzę ze na forum przewija się adres naszego sklepu. Co do dolegliwości
      podczas stosowania Thermal Pro - zmęczenie po spożyciu spowodowane jest
      niedostarczeniem odpowiedniej ilości cukrów do organizmu. Thermal niesamowicie
      podnosi sprawność mózgu który jak wiadomo "żywi" się cukrem. Przy odchudzaniu
      ludzie niejednokrotnie zapominają o odpowiednim odżywianiu. Nie jest prawdą ze
      podczas odchudzania nie należy jeść. Należy jeść ale rozsądnie w sensie tylko
      potrzebne rzeczy. Przy spożywaniu THERMAL pro należy spożywać ponad 1600
      kalorii dziennie. Jeśli były by jeszcze jakieś pytania - zapraszam na
      www.efedryna.com - podane tam jest nasze Gadu Gadu - prosimy pytać, na pytania
      chętnie odpowiemy. Pozdrawiam
      • Gość: roxi Re: THERMAL PRO - CHCĘ ZNAĆ TYLKO ZALETY! IP: *.range86-136.btcentralplus.com 03.09.05, 09:26
        ja tu czegos nie rozumiem . na waszych stronach napisane jest ze przyjmuje sie thermala przed
        posilkiem a ty sama pod ktoryms watkiem napisalas ze po.Wiec kiedy?Za twoja rada wzielam mojego
        pierwszego kapsa po sniadaniu.Jaka iloscia wody trzeba to popijac?
        • kamiss11 Re: THERMAL PRO - CHCĘ ZNAĆ TYLKO ZALETY! 03.09.05, 10:25
          popić szkalnką wody a co do tego, czy wziać kapsa przed czy po posiłku to z
          tego, co wyczytałam na stronach o thermalu zależy to od tego, na jakim efekcie
          ci zależy. tzn. przed jedzeniem, jeżeli nie cwiczysz al chcesz zrzucić kg albo
          po jedzeniu lub przed treningiem, jeżeli ćwiczysz i chcesz intensywnie spalić
          tłuszcz. ale radzę ci, wejdź na www.efedryna.com i tam zapytaj, a ekspert
          udzieli ci wyczerpującej odpowiedzi.
        • Gość: efedryna.com Re: THERMAL PRO - CHCĘ ZNAĆ TYLKO ZALETY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 13:54
          Ludzie ktorzy pisza ze nalezy pzyjmowac przed posilkiem sami sobie zaprzeczaja.
          Jak mozna przyjmowac przed skoro efedryna zawarta w THERMAL PRO dziala na
          zasadzie uwalniania glikogenu we krwii? CZYM BY SIE TO ZYWILO GDYBY BYLO BRANE
          NA PUSTY ZALADEK? Trzeba uwazac na laikow ktorzy chca tylko zarobic pieniadze
          wmawiając glupoty. Zapraszam na www.efedryna.com - pozdrawiam
          • Gość: misio do efedryna.com IP: *.acn.waw.pl 04.09.05, 21:21
            to ja już nic nie rozumiem, na waszej stronie jak byk jest napisane:
            Stosowanie:
            1) W celu pozbycia się dużej ilości tkanki tłuszczowej i zredukowania apetytu
            przez osoby otyłe:
            (1 dzien: TYLKO 1 kapsułka w celu zaobserwowania reakcji !)
            2-3 x dziennie po 1 kapsułce ze szklanka wody przed posiłkami.
            to czemu tu piszesz że po? czyli rozumiem ze u was jacyś laicy na stronie piszą
            i wmawiają ludziom głupoty? tu jest link do tej strony:
            www.efedryna.com/information.php?info_id=2
        • Gość: efedryna.com Re: THERMAL PRO - CHCĘ ZNAĆ TYLKO ZALETY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 13:57
          Wody nalezy pic naprawde sporo. Dzienie okolo 3 litrow niegazowanej najlepiej z
          niska zawartoscia sodu aby nie wplukac mineralow.
    • Gość: Kokota Re: THERMAL PRO - CHCĘ ZNAĆ TYLKO ZALETY! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 10:51
      A czy kobiety starsze, tzn. 50-letnie, prawie zdrowe, tzn. z jedynym problemem
      to żylakami i menopauzą mogą stosować ten preparat?
      • Gość: efedryna.com Re: THERMAL PRO - CHCĘ ZNAĆ TYLKO ZALETY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 14:00
        Niestety przyznam sie ze na ten temat nic mi nie wiadomo ale wydaje mi sie ze
        jeśli niema Pani problemow z sercem to niepowinno byc przeciwwskazan. Menopauza
        to bardzo "agresywny" okres w zyciu wiec Thermal Pro moze ta agresje jeszcze
        zwiększyc. Zapraszam na www.efedryna.com - pozdrawiam
      • Gość: ela Re: THERMAL PRO - CHCĘ ZNAĆ TYLKO ZALETY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 12:52
        Na stronie www.ph.boo.pl kupicie thermal pro po promocyjnej cenie 120zł za 120
        kapsułek.
    • Gość: path Re: THERMAL PRO - CHCĘ ZNAĆ TYLKO ZALETY! IP: *.gdynia.mm.pl 03.09.05, 17:46
      mam zamiar kupić próbkę thermala, bo mam już dość odchudzania, ja nie chcę czuć
      głodu! a to podobno działa. tylko ciekawi mnie, jak mam niby bez ćwiczeń i
      diety (1600 kal to prawie moje dzienne zapotrzebowanie do utrzymania wagi) mam
      zrzucić np. 10 kg w miesiąc, skoro po męczarni na diecie cambridge, po 500 kal
      dziennie schudłam zlaedwie 4,5 kg , gdzie gwarantują 6-10 kg. i nie piszcie mi,
      ze pewnie dojadałam, nic z tego! trzymałam dietę uczciwie, bo mi zależało na
      zrzuceniu 6-7 kg. i guzik z tego, zresztą już nadrobiłam to, co zgubiałm :-(.
      makabra!
      • Gość: Klara Re: THERMAL PRO - CHCĘ ZNAĆ TYLKO ZALETY! IP: *.4web.pl 04.09.05, 11:23
        No proszę, myslałam, że juz wszyscy wiedzą, że ładują w sibie narkotyk, a tutaj
        jeszcze nie wiedzą...moja kolezanka też dodawala amfetamine do herbatki, jak
        cukier - w 2 m-ce schudla 32kg:) No, to proszę, efedryna to ta sama pólka co
        amfetamina - dlatego to jest mozliwe.
        • shojo4 Re: THERMAL PRO - CHCĘ ZNAĆ TYLKO ZALETY! 04.09.05, 16:41
          ciekawe...
          • Gość: kamiss11 Re: THERMAL PRO - CHCĘ ZNAĆ TYLKO ZALETY! IP: *.gdynia.mm.pl 04.09.05, 16:48
            dla tych, którzy wierzą, ze efedryna to amfetamina, lub jej pochodna i
            uzależnia, zapraszam na stronę: www.kulturystyka.pl/artykul78/, tam jest
            cała prawda (nie taka straszna) o efedrynie. zachęcam do poczytania, rozwieje
            wiele wątpliwości i odpowie na wiele pytań.
            • hermina5 Re: THERMAL PRO - CHCĘ ZNAĆ TYLKO ZALETY! 05.09.05, 10:12
              wiesz co, odpuść sobie...Nawet w terapii astmatyków nie stosuję się już
              efedryny...a podawanie strony kulturystyki, jako przykładu zdrowego działania
              czegoś - to śmiech na sali. Widziałaś zawodowca kulturystę, ze zdrowym sercem?
              Bo ja nie, a znam kilku- ładują w siebie chemikalia jak w zlew, mojemu byłemu
              kulturyscie -wf-iscie , 30 latkowi, lekarz powiedział, że ma serce 65 latka ,
              jeszcze 5 lat i grób. Ale przecież wszystko , co biorą jest w ich mniemaniu też
              zdrowe i naturalne.
    • shojo4 Re: THERMAL PRO - CHCĘ ZNAĆ TYLKO ZALETY! 04.09.05, 10:57
      hihi fajne to wszystko... ale, ale...
    • Gość: kamiss11 Re: THERMAL PRO - CHCĘ ZNAĆ TYLKO ZALETY! IP: *.gdynia.mm.pl 04.09.05, 16:50
      teraz chyba dobrze wkleiłam www.kulturystyka.pl/artykul78/
      • Gość: roxi Re: THERMAL PRO - CHCĘ ZNAĆ TYLKO ZALETY! IP: *.range86-134.btcentralplus.com 04.09.05, 21:08
        to nie bedzie bardzo madre pytanie ale czy te kapsulki trzeba polykac w calosci czy wsypywac proszek
        na jezyk i popijac?I jeszcze z jakimi napojami(alkohol,kawa cola)nie mozna ich laczyc?
        • Gość: kamiss11 Re: THERMAL PRO - CHCĘ ZNAĆ TYLKO ZALETY! IP: *.gdynia.mm.pl 04.09.05, 21:15
          jeszcze nie widziałam tych kapsułek,ale na pewno są w powłoce np. z zelatyny i
          trzeba połknąć ją w całości, bez wysypywania proszku. ABSOLUTNIE NIE MOZNA PIĆ
          ALKOHOLU, natomiast cola tak, a kawa, to już zależy, jak na ciebie zadziała
          thermal. jeżlei bardzo cię pobudzi, kawę możesz sobie darować.
      • justa_79 Re: THERMAL PRO - CHCĘ ZNAĆ TYLKO ZALETY! 05.09.05, 21:06
        czy autor tego artykułu jest lekarzem?
        • Gość: efedryna.com Re: THERMAL PRO - CHCĘ ZNAĆ TYLKO ZALETY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 23:34
          Jesli mowa o mnie to lekarzem nie jestem :) zapraszam na www.efedryna.com -
          pozdrawiam :)
          • Gość: Leka Re: THERMAL PRO - CHCĘ ZNAĆ TYLKO ZALETY! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 10:01
            Nie ma to jak sobie przyćpać... :-//
            • hermina5 Re: THERMAL PRO - CHCĘ ZNAĆ TYLKO ZALETY! 07.09.05, 12:56
              Ale ja bym rozumiała, jakby to choc była ta porządna trawka własnego chowu,
              samemu suszona:) Taką to kazdy lubi dla rozluznienie zapalić ze dwa razy w
              roku:P I to jest natura. To nie, wolę syntetyczna efedryną która daje kopa
              amfy ...Ludzie to już naprawde zatracają rozróżnienie miedzy przyjemnościa a
              masochizmem...
              • Gość: efedryna.com Re: THERMAL PRO - CHCĘ ZNAĆ TYLKO ZALETY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 23:06
                Na wszystko jest czas ;)
    • Gość: kasiula Re: THERMAL PRO - CHCĘ ZNAĆ TYLKO ZALETY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 01:10
      kolega to bral i mu odeszlo 8 kd w 3 tygodnie BEZ JOJO!!!
      • Gość: SĘDZIna Re: THERMAL PRO - CHCĘ ZNAĆ TYLKO ZALETY! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.09.05, 08:46
        Dziewczyny, zauważcie że użytkownik "edefryna" ma tą sama końcówkę ip, co
        zachwalający środek np. kasiunia. wątek. post wyzej nademną.Mogę domniemywać że
        to ten sam użytkownik 'nakreca wszystkich" na thermala. A tak serio, zamówiłam
        thermal pro na allegro (22 szt tabl)biorę od tygodnia po dwie, przy tym mądra
        dietka i więcej ruchu i narazie jest lipa!!!!!. OBWODY SIĘ NIE ZMIENIŁY.Wczoraj
        był 7 dzień kuracji.
        • Gość: efedryna.com Re: THERMAL PRO - CHCĘ ZNAĆ TYLKO ZALETY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 11:53
          Sprostowanie: jestetem tylko pod nazwą efedryna.com lub pokrewna np Thermal
          Pro. Co do koncowki ip jest tak dlatego ze uzytkownik kasiunia tez kozysta z
          neostrady :) prosze zobaczyc ze wszyscy maja identyczna :) co do tego ze Pani
          ine chdnie - ta madra dieta jest prawdopodobnie - zla - prosze sie odezwac do
          mnie na Gadu Gadu - 9501107 - cos wymyslimy bo to niemozliwe zeby nie dzialala
          jest jest to produkt oryginalny. na stronie www.efedryna.com tez jest podany nr
          gg - zapraszam wiec - chetnie poradze co i jak. Pozdrawiam
    • olenka_x Re: THERMAL PRO - CHCĘ ZNAĆ TYLKO ZALETY! 07.09.05, 15:18
      stosuję thermal od 3 tygodni (2 tabletki dziennie), poza tym dwa razy w tygodniu chodzę na siłownię, ale jak na razie waga ani drgnęła.
      thermal to wielka lipa, lepiej przeznaczyć 120 zł na coś innego
      • Gość: efedryna.com Re: THERMAL PRO - CHCĘ ZNAĆ TYLKO ZALETY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 23:08
        Thermal to nie lipa.... ale prosze zobaczyc na www.efedryna.com ile kosztje
        prawdziwy THERMAL PRO - nie jest to 120 zl - jest niewielke drozszy a dziala -
        pozatym trzeba tez patrzec na pomoc i na doradztwo jak i dlaczego stosowac -
        bez tego tez efekty marne. www.efedryna.com - zapraszam
        • olenka_x Re: THERMAL PRO - CHCĘ ZNAĆ TYLKO ZALETY! 08.09.05, 09:33
          zajmujesz się dystrybucją tego środka, więc co masz pisać
          THERMAL NA PRAWDĘ NIE DZIAŁA
          lepiej mniej jeść i się poruszać a efekt bedzie o "niebo" lepszy
          • Gość: efedryna.com Re: THERMAL PRO - CHCĘ ZNAĆ TYLKO ZALETY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 12:29
            to prawda, moge byc stronniczy choc i tak swoje wiem :) daltego wlasnie proponuje zakup probki na poczatek - polecam te za 29 zl - jest odpowiednia ilosc do sprawdzenia czy dziala... wtedy za niewielkie pieniadze kazdy bedzie sie mogl przekonac :) a gdy juz sie przekona bedzie mial pelne prawo do opini :) zapraszam na www.efedryna.com
        • Gość: Boniek Re: THERMAL PRO - CHCĘ ZNAĆ TYLKO ZALETY! IP: *.it-net.pl 16.12.05, 13:44
          "Thermal to nie lipa.... ale prosze zobaczyc na www.efedryna.com ile kosztje
          > prawdziwy THERMAL PRO - nie jest to 120 zl - jest niewielke drozszy a dziala -
          > pozatym trzeba tez patrzec na pomoc i na doradztwo jak i dlaczego stosowac -
          > bez tego tez efekty marne. www.efedryna.com - zapraszam"

Zgadzam się z Tobą że suplement ten jest skuteczny. jeśli chodzi jednak o cene,
          to bardzo mnie robawiałeś:) Suplement ten importuje na Polske tylko jeden gość,
          który jest obecnie w USA i tam go produkuje. Cena w hurcie jest dużo niższa niż
          sprzedają sklepy, jednak każdy sklep na necie sprzedaje taki sam Thermal.
          Niektóre tylko jak np. www.efedryna.com, nażucają sobie ogromną marżę. Dla mnie
          to śmieszne. Thermal można było kupić zawsze na stronie wyłącznego importera
          tego produktu najtaniej www.suple.us (jest on zresztą największym importerem
          różnych supli do Polski)Ale teraz najtaniej Thermal sprzedaje sklep www.mmo.pl
          (136zł) i ja tam go kupuje i jestem w pełni zadowlony. Ale nie róbcie ludzi w
          konia i nie pszccie takich bredni o jakiś lepszych i gorszych Thermalach.

Pozdro
    • Gość: kamiss11 Re: THERMAL PRO - CHCĘ ZNAĆ TYLKO ZALETY! IP: *.gdynia.mm.pl 07.09.05, 18:31
      to moze proszę zamieścić na tut. forum mądrą dietkę, przy stosowaniu której
      thermal zadziała.
      • Gość: gocha Re: THERMAL PRO - CHCĘ ZNAĆ TYLKO ZALETY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 19:08
        też jestem za tym by zamieścić tu dzietke odpowiednią do Thermala...bo ja używam
        już 2 tygodnie (po dwie tabletki na dzień) i zupełnie NIC !!!! Zero efektów i
        żadnego "kopa energetycznego" nie poczułam.
        • Gość: kamiss11 Re: THERMAL PRO - CHCĘ ZNAĆ TYLKO ZALETY! IP: *.gdynia.mm.pl 07.09.05, 19:11
          to bardzo dziwne, ze nie poczułaś przypływu energii, tyle słyszałam, aby
          obchodzić sie z thermalem ostroznie, bo silnie pobudza. no nic, ja też chcę
          tego spróbować, podobno ma działać również w przypadku nie ćwiczacych...
          • Gość: gocha Re: THERMAL PRO - CHCĘ ZNAĆ TYLKO ZALETY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 19:33
            Nie mogę powiedzieć ,że "ćwiczę" :(( ale próbuję :D
            Dwa razy w tygodniu biegam (raczej nie długo ) no i raz siłownia
            (hihihihi)...wiem,że to nie dużo....ale tyle słyszałam ,że bez ćwiczeń można
            schudnąć, więc pomyślałam,żw z ćwiczeniami będzie szybciej :)
            Tak sie za siebie wzięłam,zaparałam sie i......wielkie NIC :(((
            Tyle kaski na nic?? a w dodatku cały czas chce mi sie spać....może zwiększę
            dawke do 3 tabletek dziennie...chociaż nie mam dużej nadwagi....w gruncie rzeczy
            to nie mam jej wcale ale chciałam schudnąć bo przytyłam przez wakacje :((
            • Gość: gocha Re: THERMAL PRO - CHCĘ ZNAĆ TYLKO ZALETY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 19:35
              Wznawiam prośbę o jakąś sesowną dietke ....może ktos podzieli sie swoim
              doświadczeniem z Thermalem ....
              • Gość: wilni Re: THERMAL PRO - CHCĘ ZNAĆ TYLKO ZALETY! IP: 82.160.3.* 07.09.05, 19:45
                Ja to samo... już trzeci tydzien się zayczyna i nic... a 2 dni temu zwiększyłam
                dawkę do 3 tabletek i... nadal nic. Bez sensu...
                • Gość: gocha Re: THERMAL PRO - CHCĘ ZNAĆ TYLKO ZALETY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 20:00
                  A stosujesz diete??Ćwiczysz??Kurcze...żal mi tych 140 zł.....dla mnie to sporo
                  kaski....Niech mi ktoś doradzi...może to jednak trzeba jakąś dietke....
                • Gość: efedryna.com Re: THERMAL PRO - CHCĘ ZNAĆ TYLKO ZALETY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 23:12
                  Zla dieta lub podobka ;)
              • Gość: efedryna.com Re: THERMAL PRO - CHCĘ ZNAĆ TYLKO ZALETY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 23:12
                Prosze w przeciagu paru dni zajzec na www.efedryna.com
            • Gość: efedryna.com Re: THERMAL PRO - CHCĘ ZNAĆ TYLKO ZALETY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 23:11
              To ze chce sie Pani spac to prawdopodobnie wina preparatu (nieoryginalny) lub
              zla dieta - mysle ze jednak dieta
        • Gość: efedryna.com Re: THERMAL PRO - CHCĘ ZNAĆ TYLKO ZALETY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 23:09
          Juz niedlugo taka dieta pojawi sie na strronie www.efedryna.com
    • motylek_xxxx Re: THERMAL PRO - CHCĘ ZNAĆ TYLKO ZALETY! 07.09.05, 21:51
      Cos mi sciemniasz z tym watkiem!!!! Ciagle pisza na tym forum 2 osoby z
      identycznym IP tylko zalogowane sa co jakis czas inaczej!!!
      Boze dziewczyny nie dajcie sie to chyba jakis naciagacz!!!
      • Gość: efedryna.com Re: THERMAL PRO - CHCĘ ZNAĆ TYLKO ZALETY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 23:14
        Prosze podac w takim razie adtres IP. Przypominam ze ip to adres postaci
        145.154.142.72 :) a to co widac to adres hosta - czyli operatora- providera -
        dostawcy internetu ;) Pozdrawiam
        • Gość: gocha Re: THERMAL PRO - CHCĘ ZNAĆ TYLKO ZALETY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 23:46
          Mam nadzieje,że dietka pojawi sie wcześneij niż zjem całe opakowanie .... :((.
          Produkt jest w 100% oryginalny.
          • Gość: efedryna.com Re: THERMAL PRO - CHCĘ ZNAĆ TYLKO ZALETY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 12:25
            witam
            niestety jednoznacznej diety nikt na thermala nie chce ulozyc ale ... jest juz na stronie "orientacyjna" dieta.
            Zapraszam www.efedryna.com
    • Gość: kamiss11 Re: THERMAL PRO - CHCĘ ZNAĆ TYLKO ZALETY! IP: *.gdynia.mm.pl 08.09.05, 07:55
      kurcze,dziewczyny, moze naprawdę któraś z was kupiła podróbę, np. na allegro. z
      niecierpliwością czekam na dietkę sprzyjającą Thermalowi. proszę o ja k
      najszybsze jej zamieszczenie na swojej stronie! a może by tak ktos napisał na
      tym forum, ze super zadziałał thermal i schudł .... a ja tu czytam tylko , ze
      to lipa!
      • Gość: sędzia Re: THERMAL PRO - CHCĘ ZNAĆ TYLKO ZALETY! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.09.05, 09:27
        Przeciez nie będę ci mydlic oczu. ja biorę od 9 dni i NIC. Srodek jest
        niesamowicie rozreklamowany w internecie,i wydaje mi się że wszystkie pozytywne
        posty pisze dystrybutor środka. Jak widać na mnie i na wiele innych osób nie
        działa!!!!!!!!!!.Naczytałam się pełno postów typu" schudłam 10 kg w miesiąc na
        thermalu" i to mnie naktęciło, ale jak widać to lipa!!!!!Dziewczyny nie dajcie
        się oszukac, jak bardzo chcecie poznac czar tego środka to zamówcie sobie
        próbkę za 20 zł. Po co wydawac 120 zł. nara.
        • Gość: kamiss11 Re: THERMAL PRO - CHCĘ ZNAĆ TYLKO ZALETY! IP: *.gdynia.mm.pl 08.09.05, 10:15
          właśnie zamówiłam próbkę i czytając wasze opinie,zaczynam załować nawet tych
          30 zł. też się nakręciłem słysząc , ile mozna zrzucić.
          • Gość: gocha Re: THERMAL PRO - CHCĘ ZNAĆ TYLKO ZALETY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 12:24
            Ja też sie "nasłuchałam" a raczej naczytałam....i nie wiedziałam ,że mozna kupić
            próbkę...i wydałam 140 zł. Ale poczekaj...może nic straconego,może akurat na
            ciebie będą działać :) .Trzymam kciuki
            A....ja nadal będę je brała...może wkońcu zaczną działać....chociaż straciłam
            juz nadzieje.Jak sie "coś ruszy" (waga) to dam znać. A na stronce efydryny to ja
            nigdzie żadnej diety nie widzę...może ślepa jestem czy co??
          • Gość: efedryna.com Re: THERMAL PRO - CHCĘ ZNAĆ TYLKO ZALETY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 12:30
            z zamowienia mozan zrezygnowac poki nie przyszedl mail ze zostalo wyslane... jesli wierzyc innym to tez bym zalowal ale co bede pisal - WIEM SWOJE!!!
        • Gość: efedryna.com Re: THERMAL PRO - CHCĘ ZNAĆ TYLKO ZALETY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 12:27
          madre slowa!!!! najpierw probka pozniej pelne opakowanie - wtedy niebedzie osob zawiedzonych :)
        • Gość: efedryna.com Re: THERMAL PRO - CHCĘ ZNAĆ TYLKO ZALETY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 12:32
          to smieszne.... niby jak mam pisac ja te wszystkie posty?! ja pisze a nikt nie odpowiada? to by nie bylo forum tylko strona info
      • Gość: efedryna.com Re: THERMAL PRO - CHCĘ ZNAĆ TYLKO ZALETY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 12:26
        to fakt :) wszyscy pisza ze nie dziala a ja dostaje maile ze jednak dziala :) komu wierzyc :>?
    • Gość: uppa Re: THERMAL PRO - CHCĘ ZNAĆ TYLKO ZALETY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 14:01
      up
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka