Dodaj do ulubionych

Tabletki, które nie odchudzą

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 20:54
A efedryna? Przyspiesza metabolizm, można zejść 10 kg w ciągu 3 tygodni.
Specyfiki z efedryną są legalne w USA i Kandadzie, u nas jakoś nikomu nie
przyszło to do głowy. Używają ich kulturyści w celu podniesienia
beztłuszczowej masy ciała. Niech se doktory zajrzą na którekolwiek forum
kulturystyczne.
Obserwuj wątek
    • joko5 Re: Tabletki, które nie odchudzą 31.03.05, 08:30
      Gdzie to można kupić i jak stosować? Czy trzeba przejść też na dietkę?
      Słyszałam, że to chyba niebezpieczne!? Jak jest naprawdę z efedryną?
      • Gość: Rebelka Re: Tabletki, które nie odchudzą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 09:18
        jak dla mnie walory efedryny są przesadzone. Jestem aktualnie na cyklu
        połączonym z dietą kulturystyczną (ale nie tak drastyczną jak przedstartowa i
        nie CKD-po prostu stosuję ogólne założenia dietetyczne kulturystyki) oraz
        połączonym z treningami zarówno siłowymi jak i najważniejszymi - aerobowymi (a
        trenuje na poważnie w ogóle już ponad 3 lata). To mój pierwszy cykl efedrynowy
        i jestem rozczarowana. Po 3 tygodniach raptem 2 kg. mniej, czyli zadna
        rewelacja. Teraz po cyklu stawiam na guggule czyli T3 (SAN). zobaczymy jak to
        dziadostwo wypali.(może połącze cykle-jeszcze nie wiem)... acha chce jeszcze
        stracić około 8 kg (razem 10) do czerwca, czyli mam na to 2 miesiące (4 w
        miesiąć czyli 1kg/tydzień). To raczej realne i zdrowe tempo.

A info o efedrynie i innych spalaczach znajdziesz na imperium-sportu.pl
        a zakupów dokonasz na www.suple.us (zresztą to sklep ww stronki i jest
        przekierowanie). Ja właśnie tam zamawiam suplementy, które sa w Polsce
        niedostępne, ponieważ są one bezpośrednio przysyłane ze Stanów.a ceny realne i
        do przyjęcia.
        Pozdrawiam
    • Gość: b. Re: Tabletki, które nie odchudzą IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.03.05, 09:32
      efedryne zdelegalizowano w stanach, moze powodować atak serca, ogólną
      niewydolność krążeniową i zaburzenia psychiczne jak depresja. zdelegalizowaną ją
      po kilku zgonach ludzi biorących efedrynę
      • Gość: robert Kilka uwag na temat odchudzania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 10:32
        1. Kupowanie supli przez Imperium Sportu czy sklepik suple.us jest w Polsce
        NIELEGALNE! Oczywiście, oni mogą sprzedawać i wysyłać wszystko, co jest zgodne z
        polskim prawem, ale za posiadanie opakowania efedryny (będącej notabene
        podstawowym surowcem do syntezy amfetaminy) można beknąć. Podobnie sprawa ma się
        z innmi "thermalami", "clenami" i prosterydami, które niewiele różną się od
        ostrego "koksu".

2. Co działania pochodnych efedry - no cóż, tutaj jestem sceptykiem. Trudno
        powiedzieć, czy np. 5 kg w ciągu 2 tygodni to dużo czy mało i czy to zasługa
        specyfiku, który się przyjmuje. Wiele zalezy od diety, wysiłku fizycznego i
        innych pokarmów (mam tu na myśli tzw. specyficznie dynamiczne działanie np.
        białka czy WNKKT).

3. Co do specyfików odchudzających, jest wiele innych, by wymienić choćby
        działająca ośrodkowo i popularna sibutramina (zmniejsza łaknienie, nasila
        termogenezę). Odchudzająco działają również kokaina, amfetamina,
        dekstroamfetamina, mazindol (podobny do antydepresantów trójcyklicznych),
        fenylpropanolamina, fentermina (podobnie do efedryny) fendimetrazyna (wszystkie
        hamują łakinenie) oraz fenfluramina. W fazie badań klinicznych jest substancja
        BRL 26930, agonista "tłuszczowych" receptorów beta-3. No i leki zapobiegające
        wchłanianiu tłuszczu z jelita, np. orlistat (tetrahydrolipostatyna), olestra
        (analog tłuszczu) czy chitosan.

4. Moim zdaniem zamiast efedryny moża równie dobrze ciągnąć kofeinę z
        pseudoefedryną (dostępne w każdej aptece bez recepty jak Coffeinum natrium
        benzoicum + Sudafed).

pozdrawiam :)
    • Gość: fajny facet Najlepiej odchudza ostre nieskrępowane rżnięcie IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 31.03.05, 14:22
      Najlepiej odchudza ostre nieskrępowane rżnięcie. Wpływa również dobrze na
      skórę. Przyśpiesza krążenie, dotlenia organizm co powoduje duże zużycie
      kalorii. W tym wypadku nie zaleca się spożywania soków życia ponieważ są
      podobno kaloryczne.
      Wszystko tanio i do tego przyjemnie!
      • ruda_szczurka Re: Najlepiej odchudza ostre nieskrępowane rżnięc 31.03.05, 14:34

tu tez sa wazne srodki "wspomagajace", bez ktorych mozna wrecz przytyc ;)
        • Gość: fajny facet Re: Najlepiej odchudza ostre nieskrępowane rżnięc IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 31.03.05, 14:53
          ruda_szczurka napisała:

> tu tez sa wazne srodki "wspomagajace",

a jakie masz na myśli?
          • ruda_szczurka Re: Najlepiej odchudza ostre nieskrępowane rżnięc 31.03.05, 14:55

o antykoncepcji slyszales..?
            ;)
            • Gość: fajny facet Re: Najlepiej odchudza ostre nieskrępowane rżnięc IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 31.03.05, 14:57
              A to nie problem biorąc pod uwagę jak duża utrata kalorii nas czeka.
              • tomek854 Re: Najlepiej odchudza ostre nieskrępowane rżnięc 31.03.05, 15:46
                Fajny facet nie jest chyba lotnym facetem, bo nie zrozumiał o co ci chodzi... :)
                • ruda_szczurka Re: Najlepiej odchudza ostre nieskrępowane rżnięc 31.03.05, 16:24

;)))))
                  no popatrz...a wydawal sie taki fajny!
                  :P
                  • Gość: fajny facet Re: Najlepiej odchudza ostre nieskrępowane rżnięc IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 31.03.05, 17:57
                    Nie mogę być lotny ponieważ jestem zalotny i przelotny :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka