postmodern 22.06.02, 12:24 Ostatnio pojawiło się wiele nowych osób na forum... gdy czytam gazetę, a wniej wydrukowane wątki z forum aż mnie dziwi kto to jest... No cóż... pojawiają się nowi, starzy odchodzą.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mastat Re: Nowe pokolenia na forum wrocławskim... 22.06.02, 12:31 Oj Post a ty jesteś stary jak cholera;) Jak tam na eweryturze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niteczka Re: Nowe pokolenia na forum wrocławskim... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.06.02, 12:35 He he !!! Mastaciku Ty nie badz taki do przodu :-))))))) PS. Jak tam zycie na recie ??? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: Nowe pokolenia na forum wrocławskim... 22.06.02, 12:35 A może by się tak poprzedstawiali.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niteczka Re: Nowe pokolenia na forum wrocławskim... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.06.02, 12:42 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: Nowe pokolenia na forum wrocławskim... 22.06.02, 12:47 Ciebie panie niteczko znam.... :) Pozdr. ale dalej widzę wiele nowych "twarzy".... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niteczka Re: Nowe pokolenia na forum wrocławskim... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.06.02, 12:49 ahhhhhhhha :-) POZDROWIENIA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neo[EZN] Re: Nowe pokolenia na forum wrocławskim... IP: *.koof.com.pl 22.06.02, 12:49 postmodern napisał(a): > A może by się tak poprzedstawiali.... Gdyby sie kazdy nowy zaczal przedstawiac to chyba 1/4 watkow to by byly same powitania. Np. na grupach dyskusyjnych przedstawianie sie nie jest zawsze mile widziane. A nowi - dobrze, ze sa, przynajmniej swieza krew jest na forum. Czy nowi czy starzy - wazne jak pisza i co pisza. Neo[EZN] wroclaw.dolny.slask.pl Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: Nowe pokolenia na forum wrocławskim... 22.06.02, 12:51 Witam... słusznie... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatice Re: do Neo[EZN] IP: 80.48.114.* 22.06.02, 15:22 Mam pytanko: czy ten skrót w nawiasie oznacza szkołę czy coś innego? Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neo[EZN] Re: do betice IP: *.koof.com.pl 22.06.02, 16:25 Gość portalu: beatice napisał(a): > Mam pytanko: czy ten skrót w nawiasie oznacza szkołę czy coś innego? > Pozdrawiam:) Tak tak :-) To wlasnie ta elitarna szkole wroclawska :))) Z pania Wencius i panem Staszkiem na czele ;)) -- Neo[EZN] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatice Re: do Neo[EZN] IP: 80.48.114.* 22.06.02, 17:06 Gość portalu: Neo[EZN] napisał(a): > > Tak tak :-) > To wlasnie ta elitarna szkole wroclawska :))) Z pania > Wencius i panem Staszkiem na czele ;)) > -- > Neo[EZN] Aż mi się łza w oku zakręciła:)) Czyżbyś był moim kolegą ze szkolnego korytarza? Chodzisz tam jeszcze czy już skończyłeś? Pani Wencius i Staszek, pamiętam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neo[EZN] Re: do beatice IP: *.koof.com.pl 22.06.02, 17:30 Gość portalu: beatice napisał(a): > Aż mi się łza w oku zakręciła:)) > Czyżbyś był moim kolegą ze szkolnego korytarza? Chodzisz tam jeszcze czy już Niewykluczone :-) > skończyłeś? > Pani Wencius i Staszek, pamiętam!! Tak tak, skonczylem :) Staszka i Wencius na maturze ustnej z matematyki nawet mialem ;) (rok wyjscia 2001). Ja bylem w technikum dlatego troche innych nauczycieli pewnie mielismy, a czy moze z Rafalskim mialas zajecia? :]]] Neo[EZN] dawny.ezn.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatice Re: do Neo[EZN] IP: 80.48.114.* 23.06.02, 10:25 Gość portalu: Neo[EZN] napisał(a): > > > Tak tak, skonczylem :) Staszka i Wencius na maturze > ustnej z matematyki nawet mialem ;) (rok wyjscia 2001). > Ja bylem w technikum dlatego troche innych nauczycieli > pewnie mielismy, a czy moze z Rafalskim mialas zajecia? :]]] > Ja skończyłam w 1999(liceum). A z Rafalskim pewnie, że miałam zajęcia. Nauczycieli z technikum to nie kojarzę, ale pewnie bym coś z pamięci wygrzebała. A pani Helenka z bufetu? Pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neo[EZN] Re: do Neo[EZN] IP: *.koof.com.pl 23.06.02, 14:24 Gość portalu: beatice napisał(a): > Ja skończyłam w 1999(liceum). A z Rafalskim pewnie, że miałam zajęcia. Rafalski to najfajniejszy nauczyciel w calym EZN-ie :))) Znajomy mi przeslal zdjecia klasowe z Rafalskim z polowy lat 80 :) - przez 20 lat w ogole sie nie zmienil, troche wiecej lysiny tylko ma :] > A pani Helenka z bufetu? A Pani Helenka z bufetu jeszcze w zeszlym roku sprzedawala 'gume wisniowa spod lady' - to rowna kobita :) - ale przepisu na te dobre zapiekanki to do dzis nie odgadlem i nie udalo mi sie jeszcze takiej w domu zrobic :]] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Nowe pokolenia na forum wrocławskim... IP: *.wroc.gazeta.pl 22.06.02, 13:03 Nowych oczywiscie witamy. Choc nie do konca jestem pewien, czy to sa nowe osoby, czy tylko nowe nicki. Nie wiem tylko dlaczego piszesz, ze starzy, jak Was/nas nazywasz, odchodza. Swieza krew jest dobra ale nie widze powodu, by „zabijala” stara - doswiadczona, zaprzyjazniona i lubiana ;-). Oczywiscie tez cenna uwaga, ze istotne jest tu CO I JAK PISZEMY. Pozdrawiam r. ps Post, Twoje plyty, ktore zostawiles na spotkaniu Forumowiczow wciaz leza u mnie w fabryce. Acha, tuz przy kubku Arveny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: do reda 22.06.02, 13:05 Oki....Przyjdę po nie któregoś dnia... ;) serd. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neo[EZN] Re: Nowe pokolenia na forum wrocławskim... IP: *.koof.com.pl 22.06.02, 16:29 Gość portalu: red napisał(a): > Nowych oczywiscie witamy. Choc nie do konca jestem pewien, czy to sa nowe > osoby, czy tylko nowe nicki. Moj nick jest dosyc stary ;] i troche juz sie nasiedzialem na usenecie - spodobalo mi sie jednak to forum. Bylem zaskoczony iloscia tematow NA TEMAT - na usenecie na grupie wroclawskiej jest mnostwo ogloszen i robi sie taki wielki smietnik. Tutaj sa i ciekawe tematy i ludzie sa w porzadku i jest ciekawie :-) Bardzo fajnie, ze takie forum wlasnie istnieje. Nie wiem tylko dlaczego piszesz, ze starzy, jak > Was/nas nazywasz, odchodza. Swieza krew jest dobra ale nie widze powodu, > by ?zabijala? stara - doswiadczona, zaprzyjazniona i lubiana ;-). O Ja starej krwi nie zabije :)) Pozdrawiam starych bywalcow i tych nowych rowniez :) Neo[EZN] wroclaw.dolny.slask.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjasio Re: Nowe pokolenia na forum wrocławskim... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.02, 13:14 ja jestem JJasio i mieszkam w ok wrocka i lubie do was wpadac. Całusy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: Nowe pokolenia - Neo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.06.02, 13:38 czy mnie wzrok nie myli że ja tu prawdziwego Neo[EZN] spotykam????? wiesz co Neo myślałam że Ciebie to na IRCu tylko i to parę lat temu ;-) a tu proszę... :) marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hectic Re: Nowe pokolenia - Neo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.06.02, 14:55 hmmm...wobec tego, to ja tez mam sie przedsawic ? :) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neo[EZN] Re: Nowe pokolenia - Neo IP: *.koof.com.pl 22.06.02, 16:33 Gość portalu: magician napisał(a): Ooo magiczka!!! :-))))))) (czyli ezn-owa zjazdowiczka ;-) > > czy mnie wzrok nie myli że ja tu prawdziwego Neo[EZN] spotykam????? Neo[EZN] ale wersja forumowa :))) > wiesz co Neo myślałam że Ciebie to na IRCu tylko i to parę lat temu ;-) a > tu > proszę... :) Na IRCu to bywam ostatnio srednio 1 godzine na 2 miesiace - no, moze przesadzam ale Ciebie to w ogole tam nie widac, z #ezn tez czmychnelas? :]] Pozdrawiam! Neo[EZN] :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geniusz Re: Nowe pokolenia na forum wrocławskim... IP: *.dip.t-dialin.net 22.06.02, 16:28 gedzie jest nasze pokolenie, ktore tutaj zaczynalo dyskusje? Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: Nowe pokolenia na forum wrocławskim... 22.06.02, 16:34 Redzie- mówisz kubek???? jak można go odebrać??? Post- nie nazywaj siebie starym forumowiczem- co mają powiedzieć m.in. Hrabia czy Wędzonka??? Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: Nowe pokolenia na forum wrocławskim... 23.06.02, 16:36 arvena napisał(a): > Redzie- mówisz kubek???? > jak można go odebrać??? > Post- nie nazywaj siebie starym forumowiczem- co mają powiedzieć m.in. Hrabia > czy Wędzonka??? To są już starzy wyjadacze... hihi ;) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Nowe .idzie.. IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 22.06.02, 16:36 >>...a marsha jest coraz starsza...<< ;) (to cyt. z jednego z baaardzo dawnych wątków-pozdrawiam jego autora) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nexus20 Re: Nowe .idzie.. 22.06.02, 19:06 Gość portalu: m. napisał(a): > > >>...a marsha jest coraz starsza...<< ;) (to cyt. z jednego z baa > ardzo dawnych > wątków-pozdrawiam jego autora) ;) Tak, tak marsha już niedługo siwizna okryje Twoje skronie... Odpowiedz Link Zgłoś
biceps Re: Nowe pokolenia na forum wrocławskim... 23.06.02, 10:38 Eee, pamiętaj Postmo - w starych siła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobopik Re: Nowe pokolenia na forum wrocławskim... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.06.02, 12:30 nowi moga sie wiele nauczyc od starszych - ta prawda jest stara jak swiat i ktoz nie przyzna mi racji??? Odpowiedz Link Zgłoś