isis! 22.06.02, 15:33 Wysłałam Ci coś na skrzynkę dotyczącego wiadomej sprawy. Ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wędzonka Re: Marsha! IP: *.gtech.com / 156.24.231.* 22.06.02, 15:52 isis! napisał(a): > Wysłałam Ci coś na skrzynkę dotyczącego wiadomej sprawy. Ciekawe... Niestety nic nie dotarlo, lepiej wiec wyslij wprost na forum. Pozdrawiam, Twoja Marsha! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Marsha! IP: *.wroc.gazeta.pl 22.06.02, 15:57 Gość portalu: wędzonka napisał(a): > isis! napisał(a): > > Wysłałam Ci coś na skrzynkę dotyczącego wiadomej sprawy. Ciekawe... > Niestety nic nie dotarlo, lepiej wiec wyslij wprost na forum. > Pozdrawiam, Twoja Marsha! :) Tak, tak. Wedzo..., to znaczy Marsha ma racje! Wyslij na forum! r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Marsha! IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 22.06.02, 16:14 >...Ciekawe... dzięki! ale to straszne raczej,a nie ciekawe ;)))))))) już chyba wolę więcej nie wiedzieć...ha,ha... pozdrawiam m. a >>wędzone red'y<< niech nie będą takie ciekawskie! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Marsha! 22.06.02, 16:48 Gość portalu: m. napisał(a): > ale to straszne raczej,a nie ciekawe ;)))))))) > już chyba wolę więcej nie wiedzieć...ha,ha... Hehe, w tym roku mogą być jeszcze lepsze nowości... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: Marsha! IP: *.gtech.com / 156.24.231.* 22.06.02, 16:57 isis! napisał(a): > Gość portalu: m. napisał(a): > > > ale to straszne raczej,a nie ciekawe ;)))))))) > > już chyba wolę więcej nie wiedzieć...ha,ha... > > Hehe, w tym roku mogą być jeszcze lepsze nowości... :)))) To nie strasz samej Marshy tylko cale forum, moze klony pouciekaja! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Marsha! IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 22.06.02, 16:59 > Hehe, w tym roku mogą być jeszcze lepsze nowości... :)))) notuj-będę miała "argumenty" ;) ciao! Odpowiedz Link Zgłoś