artur2002 23.06.02, 12:32 Zapraszam na stronę poświęconą Katowicom - www.katowice.vel.pl Ostatnio dodałem działy: SZLAKI ROWEROWE, KINA MUZEA TEATRY, OPIS DZIELNICY MURCKI. pzdr- Artur www.katowice.vel.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wędzonka Re: Katowice IP: *.gtech.com / 156.24.231.* 23.06.02, 18:16 artur2002 napisał(a): > Zapraszam na stronę poświęconą Katowicom - www.katowice.vel.pl > Ostatnio dodałem działy: SZLAKI ROWEROWE, KINA MUZEA TEATRY, OPIS DZIELNICY > MURCKI. > > pzdr- Artur > www.katowice.vel.pl Pozdrawiam Katowice! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STrup Można pokochać nawet Katowice! IP: *.chem.uni.wroc.pl 25.06.02, 09:17 artur2002 napisał(a): > Zapraszam na stronę poświęconą Katowicom - www.katowice.vel.pl > Ostatnio dodałem działy: SZLAKI ROWEROWE, KINA MUZEA TEATRY, OPIS DZIELNICY > MURCKI. > > pzdr- Artur > www.katowice.vel.pl No i proszę! Artur kocha swoje miasto, które przez wielu jest uważane za nienadające się do życia. Piszę to bez jakiegokolwiek przekąsu. W Katowicach czasem bywam i widzę, że się zmienia na lepsze. Jest czyściej, odmalowane kamienice w okolicach dworca są naprawdę ładne. Ludzie sympatyczni, co ważne. Kiedyś jeździłem do Katowic z niechęcią. Pociąg przejeżdża przez upiornie brudne tereny, istna ilustracja XIX wiecznej industrializacji. Same Katowice też były szaro-bure i smutne. Ostatnio jest naprawdę lepiej. A fakt istnienia fanów wrózy miastu jak najlepiej. Serdecznie pozdrawiam Artura2002 oraz całe Katowice! Odpowiedz Link Zgłoś