Gość: cari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 19:49 czy znacie pub "Droga Do Mekki", co możecie o nim powiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: heller Re: pub IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 11.04.05, 19:55 zamknela go policja i inne sluzby ale terqaz dziala potajemnie a zostal zamkniety za sprzedaz piwa bez kocesji czy jhakos tak imprezy techno tam generalnie no i zwiazku z tym duzo przecpanej mlodziezy oraz legalne wrecz sprzedawanie narkotyków w lokalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cari Re: pub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 20:17 dzieki za informację, to już wiem,że odpada, po pierwsze narkotyki, po drugie chyba trochę za duzo młodej młodzieży, czy znasz jakąś fajną knajpkę, dla starszej młodzieży, gdzie można się też troszkę pobujać, i muzyka jest zróznicowana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: pub IP: *.kask.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.05, 23:45 Manana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heller Re: pub IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 12.04.05, 07:04 tak zdecydowanie zostaje ci tylko manana jesli idzie o starsza mlodziez i wmiare zroznicowana muzyke polecam imprezy Dj BEDI'ego Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: pub 11.04.05, 23:48 Nie wiem nic o tym zeby tam byly jakies problemy z Policja, ale byl to jeden z nielicznych klubow z sala dla niepalacych. I to mi sie tam podobalo. Odpowiedz Link Zgłoś