Dodaj do ulubionych

Pikieta przed biurem TP SA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 20:26
Zwolnić wszystkich, a błękitną linię zoutsource'ować do Indii!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: tiaaaa Za chwilę takie manwery będą pod Orlenem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.05, 21:44
      Tam nazywa się to redukcją zatrudnienia z powodu spadku udziału w rynku......
      • Gość: Dżeki Re: Za chwilę takie manwery będą pod Orlenem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 22:20
        To poważna sprawa za parę miesięcy zwolnią ok 8 tyś.ludzi! Ą na koniec zmienią
        rzecznika prasowego!
    • robak_wroc Re: Pikieta przed biurem TP SA 12.04.05, 18:24
      wiekszosc z nich gowno robi, nie pomaga a utrudnia klientom zycie i teraz
      jeszcze walcza o stolki swoje? a won! super blekitna linia powiedziala mi ze jak
      chce sobie sprawdzic czy jest mozliwosc sdi, to mam isc do telepunktu i wniosek
      wypelnic i poczekac 14 dni. lol. tez mi wspomaganie. oczywiscie nie moze mi tego
      sprawdzic, a jak chce zeby sprawdzili to oprocz tego ze mam isc sobie do
      telepunktu, to jeszcze nie sprawdza mi ot tak, tylko musze od razu zamowienie
      zlozyc. a co jakbym chcial wybrac najlepsza oferte? chce wiedziec czy w
      alternatywie jest sdi, a tu zonk.

ps. najblizszy telepunkt od miejsca gdzie chcialem sdi jest daaaaaaaleko daleko.
      bo to wiocha (Losice), wiec najblizszy telepunkt jest we Wroclawiu i Olesnicy.
      • Gość: BL9330 Re: Pikieta przed biurem TP SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 19:43
        nie pozwalaja na to procedury ktore istenia w tej chorej firmie. Pewni ludzie
        zarzadzajacy w tej firmie maja klienta na "koncu przewodu pokarmowego" dla nich
        liczy sie tylko zysk . wiec drozeje abonament itp. A kazda incjatywa pomocy
        klientowi poza to co pracownik ma za zadanie konczy sie rozmowa "uswiadamiajaca"
        przez kierownika.
        A co do najlepszej oferty to istniej cos takiego jak cennik i to sluzy do
        porownania
        • robak_wroc Re: Pikieta przed biurem TP SA 12.04.05, 19:58
          po co mi cennik czegos czego nie moge miec? najpierw chce wiedziec czy mam to
          brac pod uwage, bo nie zapominaj o temacie "termin instalacji". decyzja i
          nastepnego dnia zgloszenie, a tu zonk bedzie i co?
          • Gość: BL9330 Re: Pikieta przed biurem TP SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 21:39
            Ja pisalem tak wyglada procedura nie wymyslona przez pracownikow tylko tych "na
            gorze" nazwywa sie to "wywiad techniczny" i kazdy operator na dzien dobry ci nie
            powie ze mozesz miec ta usluge tylko sprawdzi warunki techniczne. ale po
            okresleniu warunkow nie mususz brac uslugi "podpisywac umowy"
            • robak_wroc Re: Pikieta przed biurem TP SA 13.04.05, 00:37
              czas oczekiwania jednak jest zbyt dlugi jak za czasow prl. dziekuje...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka