Dodaj do ulubionych

Portugalka we Wrocławiu

13.04.05, 21:44
No to już żeście temat znaleźli. Gwarantuję wam, że we Wrocku znajdziecie setki jeśli nie tysiące obcokrajowców.
Obserwuj wątek
    • Gość: SZklara Re: Portugalka we Wrocławiu IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 13.04.05, 23:28
      Przepraszam, w którym akademiku mieszka Patricia? :D
    • Gość: jekdok Ale nie każdy/a wpada w oko redachtorowi/órce ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 23:50
      Portugalski psycholog nie znający kultury ani polskiej ani romskiej, uczący te
      dzieci języka angielskiego. Czyż to nie jest piękne? Czy to dalszy ciąg afery
      Eureko? ;-) Coś ci Portugalczycy (a zwłaszcza Portugalki) muszą w sobie mieć ;-)
    • Gość: P. Re: Portugalka we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 01:27
      "> No to już żeście temat znaleźli. "
      no to juz powod do czepiania sie znalazles...
      • Gość: ron5 Re: Portugalka we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 06:32
        Byłem w Portugalii 2 razy-raz w 1977 i raz w 2004.Jest to bardzo sympatyczny
        kraj,mili ludzie.Lizbona to niepowtarzalne miasto.
        Dobrze ,że ludzie jeżdżą i się poznają.Pozdrawiam.
    • Gość: KKW Re: Portugalka we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 08:00
      Niedlugo na tej stronie nie będzie kompletnie nic ciekawego do poczytania.
    • Gość: ro-ro Re: Portugalka we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 09:32
      To, że Portugalka nie zna jezyka polskiego, nie dziwi. Za to przerażają błędy
      stylistyczne i cała składnia tego tekściku. Oj, pani redaktor, ktoś powinien
      pani kupić w prezencie słownik języka polskiego, chociażby w kieszonkowym
      wydaniu!
    • Gość: ktos Re: Portugalka we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.04.05, 15:19
      ...Moj maz tez jest portuglaczykiem i bedzie mieszkal we Wrocławiu, czy ktos
      chce o nim napisac:)Pozdrawiam
      • tomek854 Re: Portugalka we Wrocławiu 14.04.05, 16:23
        A u mnie na studiach jest dwoje obcokrajowców z Erazmusa - kto chce o nich napisać? :)
        • wielki_czarownik A u mnie 14.04.05, 21:06
          A u mnie studiuje facet co nosi spodnie! To dopiero sensacja!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka