florek10 17.04.05, 19:48 Kto z Was pracuje w firmie Impel, bądz już nie pracuje to uprzejmie proszę o wpisy ( pozytywne lub negatywne) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zyzio Re: PRACOWNICY IMPELA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 20:07 Ale na jaki temat??? Odpowiedz Link Zgłoś
florek10 Re: PRACOWNICY IMPELA 17.04.05, 20:32 Obojętnie, takie sobie badanko socjologiczne - Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: altos Re: PRACOWNICY IMPELA IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 17.04.05, 20:44 Ja pracowałem rok w administracji. Jeszcze na Pilczycach. Jest to średni okres w tej firmie. Firma urosła na DOBREJ ustawie o zakładach pracy chronionej. Ma dobrze ustawiony lobbing w organach opiniotwórczych i ustwodawczych. Rotacja jest duża. Potrzebni są ciągle nowe dusze z aktualnymi kontaktami. Cóż sami chcieliśmy kapitalizmu, chociaż nikt teraz nie chce się do tego przyznać. Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: PRACOWNICY IMPELA 18.04.05, 02:10 jakos tak co widze napis impel, to ma go na mundurku osoba grubo po 60tce... staram sie wtedy nie kichac za glosno zeby na zawal nie zeszla, bo potem gazeta szukajaca sensacji napisze o mnie ze zabilem z premedytacja. Odpowiedz Link Zgłoś
holejnik Re: PRACOWNICY IMPELA 23.04.05, 00:16 Ja pracuję i jestem zadowolony. Pozdrawiam byłych, aktualnych i przyszłych pracowników Naszej Firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: PRACOWNICY IMPELA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 11:07 Jedno wielkie KURESTWO!!!!!!!!! Wyzysk totalny!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
holejnik Re: PRACOWNICY IMPELA 04.05.05, 19:06 Myślę ze jesteś odosobniony w tej opinii - mimo wszystko pozdrawiam Cię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: PRACOWNICY IMPELA IP: *.magma-net.pl 04.05.05, 22:54 zgadzam sie z opinią poprzedniego rozmówcy. Firma Impel wyzyskuje swoich pracowników niemal jak niewolników.Pracowałem w tej firmie więc wiem o tym z własnego doświadczenia. A panu panie Olejnik odpowiadam że na pewno nie jest to odosobniona opinia wśród szeregowych pracowników firmy.Pan oczywiście siedząc sobie wygodnie za biureczkiem jest zadowolony.Nie pracuje pan jak większość pracowników za 450 zł.Więc trochę szacunku dla tych którzy na pana zapieprzają! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: PRACOWNICY IMPELA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 09:18 Zgadzam sie z moim przedmówcą.Wszysko kosztem pracowników liniowych!!!A i tak patrzy się jak upierolić jeszcze pensję!!!A wzielibyście sie do roboty pieprzeni kirownicy i dyrektorzy!!! Ale jednak bardzo mnie pociesza fakt,że kariera IMPELU ma sie ku końcowi!!!! I skonczy sie pie..nie o rentowności.Niech dyrektorzy i kierownicy wezmą pensje takei jak dają swiom pracownikom,a nie biorą zajebiste premie kwartalne za pierdzenie w stołki i pomiatanie pracownikami!!! DO ROBOTY LENIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: PRACOWNICY IMPELA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 21:17 A co powie Pan Olejnik,który tak zaciekle broni firmy IMPEL,na fakt przepuszczenia prze Pana Dzika i Pana Biegaja 32mln złotych??????????????????????????????????? To Panie Olejnik gdzie mamy tu rentowności firmy???????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: impelman Re: PRACOWNICY IMPELA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 09:54 nie nie jest odosobniony , i nie cwaniakuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: PRACOWNICY IMPELA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 08:12 Kto z Was pracuje w firmie Impel, bądz już nie pracuje to uprzejmie proszę o wpisy ( pozytywne lub negatywne) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: PRACOWNICY IMPELA IP: *.magma-net.pl 08.05.05, 10:21 jak dotąd nie znalazłem tutaj pozytywnej opinii o impelu.Znam wielu pracowników Impel Security i ich opinie nie nadają się do publikacji z powodu zbyt dużej liczby wyrazów powszechnie uznanych za obelżywe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: PRACOWNICY IMPELA IP: *.magma-net.pl 08.05.05, 10:29 proszę pracowników niech napiszą jak są traktowani przez firmę.MOże znajdzie sie choć jeden pozytywna opinia.Mocno wątpię,(prosze o szczere opinie, na opiniach kierowników mi nie zależy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: PRACOWNICY IMPELA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 15:58 Kto z Was pracuje w firmie Impel, bądz już nie pracuje to uprzejmie proszę o wpisy ( pozytywne lub negatywne) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: PRACOWNICY IMPELA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 17:22 I po raz kolejny pzrekonaliśmy się jak jest prężna firma IMPEL. Stracili właśnie kolejny obiekt.Kariera dobiega końca Panowie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: PRACOWNICY IMPELA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 08:14 Kto z Was pracuje w firmie Impel, bądz już nie pracuje to uprzejmie proszę o wpisy ( pozytywne lub negatywne) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: PRACOWNICY IMPELA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 11:33 Kto z Was pracuje w firmie Impel, bądz już nie pracuje to uprzejmie proszę o wpisy ( pozytywne lub negatywne) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: PRACOWNICY IP: 156.17.64.* 13.06.05, 10:02 skoro nie ma chetnych do wpisywania opinii to pozwól na naturalne wyciszenie tego postu ;)...nie [podciągaj juz go może ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: PRACOWNICY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 20:09 ZDECYDOWANY NEGATYW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś