dhuzireael 30.06.02, 21:16 Witam, Mam malo oryginalny dylemat - dostalem sie do dwoch szkol, LO II i XII. Jak latwo sie domyslec nie wiem, gdzie lepiej pojawic sie we wrzesniu... Co mi poradzicie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m. Re: II or XII ? IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 30.06.02, 21:22 jeśli nie boisz się nauki,to polecam XII! :) [II nie znam] pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: II or XII ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.06.02, 22:01 Gość portalu: m. napisał(a): > jeśli nie boisz się nauki,to polecam XII! :) [II nie znam] II. do XII dostała sie wiekszość osób ktore bez "pomocy" nauczycieli nie dostałaby sie tam w życiu! No ale jak masz silna wole to idź tam. Znam pare osób które napewno będą starać się zmieniać coś :) mag Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gattina Re: II or XII ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 30.06.02, 22:19 Znam kilka osób zarówno z tej jak i z tej szkoły. Wszyscy raczej są zadowoleni, wydaje mi się jednak że XII jeste bardziej humanistyczna niż II. Więc decyzja należy do ciebie!!! Życzę udanego wyboru!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dhuzireael errata: II or XII ? 30.06.02, 22:49 Zapomnialem... co do II mam na mysli klase mat-inf, w XII jak jest kazdy widzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peneloppa Re: errata: II or XII ? IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 30.06.02, 23:15 Ja polecam gorąco XII,nauczyciele są niesamowici...klimacik tez nieziemski...przynajmniej taki był przez ostatnie 2 lata,(tzn.3 i 4 klase:) Skończyłam tę szkołę 2 miesiące temu i naprawdę,już zaczynam tęsknić:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: II or XII ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.07.02, 00:41 Tylko VI. Prosty rachunek: 12:2=6. Startuj.Dobry dojazd na Hutniczą. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dada Re: II or XII ? IP: *.gazoprojekt.com.pl 01.07.02, 10:41 A gdyby tak 12+2 = 14 (XIV)?????? Odpowiedz Link Zgłoś