Gość: m. IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 01.07.02, 11:23 ...mego sąsiada,który znowu wybudził mnie z najsłodszego sny cholernie głośnym wierceniem!!!!!!!!!! to jakiś zbok - ciągle stuka,drapie,wierci... pomocy!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m. Re: zaraz ZAMORDUJĘ!!!!!!!! IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 01.07.02, 11:27 nie ZARAZ. już tam idę. jutro przeczytacie o krwawej zbrodni!... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vic Re: zaraz ZAMORDUJĘ!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 11:32 Gość portalu: m. napisał(a): > ...mego sąsiada,który znowu wybudził mnie z najsłodszego sny cholernie głośnym > wierceniem!!!!!!!!!! > to jakiś zbok - ciągle stuka,drapie,wierci... pomocy!!!!!!! Widocznie chce się zemścić za Twoje bębnienie w klawiaturę po nocach.:-)) Tak w ogóle to dzień dobry jak fajnie ,że wreszcie wstałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: zaraz ZAMORDUJĘ!!!!!!!! IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 01.07.02, 11:48 dzięki za powitanie,ale...dla kogo dobry,dla tego dobry! tak rozpoczęty dzień nie może dobrym być... krew się we mnie gotuje Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: zaraz ZAMORDUJĘ!!!!!!!! 01.07.02, 11:57 a to świnia ten sąsiad...jak on mógł:) Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: zaraz ZAMORDUJĘ!!!!!!!! 01.07.02, 11:58 Ten twój sąsiad to chyba jakaś rodzina mojego zza ściany. Ten jak skończy remont zaczyna drugi - od tygodnia budzi mnie wiertarka:( I dzień dobry:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: zaraz ZAMORDUJĘ!!!!!!!! IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 01.07.02, 12:03 2-3 razy w tygodniu budzi mnie straszliwy huk . Nie wiem co on tam wyprawia. i chyba nie chcę wiedzieć. snowyda jedna!! Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: zaraz ZAMORDUJĘ!!!!!!!! 01.07.02, 12:07 Zapukaj do Niego dyskretnie pod przetekste: "Dzień dobry ma pano może kewlar na zbyciu?". A jak nie ma to kopnij go, wiesz gdzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vic Re: zaraz ZAMORDUJĘ!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 12:13 Gość portalu: m. napisał(a): > dzięki za powitanie,ale...dla kogo dobry,dla tego dobry! > tak rozpoczęty dzień nie może dobrym być... krew się we mnie gotuje Czyżby to sąsiad doprowadzał cię do "Szalenstwa"? Proponujesz spotkanie , ale może lepiej dziś nie wchodzic ci w drogę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: zaraz ZAMORDUJĘ!!!!!!!! IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 01.07.02, 12:23 > Proponujesz spotkanie , ale może lepiej dziś nie wchodzic ci w drogę. dziś rzeczywiście lepiej omijać mnie szerokim łukiem a Madness jutro :) od 3 minut panuje głucha cisza. jedynie w mojej głowie nadal echo odgłosów a'la kamieniołomy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarosz Re: zaraz ZAMORDUJĘ!!!!!!!! IP: *.vogel.pl 01.07.02, 12:15 Marsho - polecam jakże trafny felieton mojego śp. guru Beksińskiego: www.in.com.pl/~dpswad/krypta/html/opowiesci_z_krypty/mlotek_czlowiekowi_s asiadem.htm Pozdrowionka :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: zaraz ZAMORDUJĘ!!!!!!!! IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 01.07.02, 12:25 miła wiadomość tego dnia-Jarosz żyje! dawno Cię na Forum nie widziałam :) [felieton się "nie otwiera" :( ] pozdrawiam m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarosz Re: zaraz ZAMORDUJĘ!!!!!!!! IP: *.vogel.pl 01.07.02, 12:30 Bo się link nie zrobił aktywny w całości - za długi był. Doklej w przeglądarce brakującą końcówkę. Ewentualnie wejdź tu: www.kryptatb.prv.pl Tam w dziale "Opowieści z krypty" kliknij pod "Młotek człowiekowi sąsiadem". I dobrej zabawy :-))) To działa oczyszczająco! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: zaraz ZAMORDUJĘ!!!!!!!! IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 01.07.02, 13:19 > I dobrej zabawy :-))) To działa oczyszczająco! dobre! :) większość z nas ma chyba takiego sąsiada zboka lubującego się w kilkuletnich remontach . i co lepsze-gdy jadę z nim windą-grzecznie mówimy sobie dzień dobry: a we mnie się kotłuje i mam ochotę pacnąć go w pusty łeb. po każdym takim drastycznym poranku coraz bardziej marzę o domku w górach... ech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarosz Re: zaraz ZAMORDUJĘ!!!!!!!! IP: *.vogel.pl 01.07.02, 20:31 Bo się link nie zrobił aktywny w całości - za długi był. Doklej w przeglądarce brakującą końcówkę. Ewentualnie wejdź tu: www.kryptatb.prv.pl Tam w dziale "Opowieści z krypty" kliknij pod "Młotek człowiekowi sąsiadem". I dobrej zabawy :-))) To działa oczyszczająco! Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: zaraz ZAMORDUJĘ!!!!!!!! 01.07.02, 12:41 Gość portalu: m. napisał(a): > ...mego sąsiada,który znowu wybudził mnie z najsłodszego sny cholernie głośnym > wierceniem!!!!!!!!!! > to jakiś zbok - ciągle stuka,drapie,wierci... pomocy!!!!!!! A widzisz? Miałam ten sam problem z "kosiarzem", pamiętasz? Ale dziś wyspałam się nieźle - wstałam pół godziny temu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on_Morph Re: zaraz ZAMORDUJĘ!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.07.02, 15:19 Artukuł Beksińskiego jest bosky! Chyba się przeprowadzę do klasycznego "mrowiska"! Oczywiście na X piętro! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzinx Re: zaraz ZAMORDUJĘ!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.07.02, 22:38 jesli was stac to kupcie sobie domki jednorodzinne na odludziu ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: zaraz ZAMORDUJĘ!!!!!!!! IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 02.07.02, 10:32 dziś -od 8 rano- ten kutafon znów powtarza symfonię na młotek i wiertło!!!!!!! mam serdecznie dość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peneloppa Re: zaraz ZAMORDUJĘ!!!!!!!! IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 02.07.02, 10:49 Marsha,to nie młotek i wiertło,ten sukinsyn ma chyba młot pneumatyczny,a może nawet dwa- jeden nad naszą łazienką,a drugi nad moim pokojem.Już prawie ogłuchłam...Nic tu po mnie,z tego domu trzeba uciekać(Przynajmniej dzisiaj...) Wiesz co,może im sie kiedyś odwdzięczymy robiąc jakąś baaardzo hałaśliwą imprezkę (powtórka października 2000?:) Ja jestem bardzo "za" A jak to nie pomoże,to go zamorduję...W końcu ma sie tych przyjaciół w Wołominie,co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on_Mo' Re: zaraz ZAMORDUJĘ!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.07.02, 12:29 To co? Mam odpalać czarną Wołgę? Hmm, a może zamiast "zdjąć" delikwenta przestrzelę tylko kolanka ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: zaraz ZAMORDUJĘ!!!!!!!! IP: *.biuro.kom / *.kom-net.pl 02.07.02, 12:36 Gość portalu: on_Mo' napisał(a): > Hmm, a może zamiast "zdjąć" delikwenta > przestrzelę tylko kolanka ??? Ku przestrodze: jesli przestrzelisz kolanka w armaturze, to dopiero wowczas remont ruszy pelna geba! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: zaraz ZAMORDUJĘ!!!!!!!! IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 02.07.02, 13:26 kurcze...to chyba wnuk Adama Słodowego. a jego motto życiowe: ZRÓB TO SAM. kungamaga! wychodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sąsiad Re: trala lala IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.07.02, 22:11 biedaki wynocha z blokow !!!! od 6 00 mozecie mi skoczyc :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sąsiad Re: trala lala IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 23:15 Gość portalu: sąsiad napisał(a): > biedaki wynocha z blokow !!!! od 6 00 mozecie mi skoczyc :)))))))) m ten cytat pochodzi od twojego sąsiada z bloku i nie ma nic wspólnego z sasiadem z wieży.:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gawel Re: ine zaklocenia (mozgu) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.07.02, 23:36 Czy ktos moze mi wytlumaczyc, dlaczego ludzie (sorry za naduzycie)sluchajac muzyki (kolejny raz przepraszam), otwieraja okna i wystawiaja glosniki prawie na parapet ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: decybel Re: ine zaklocenia (mozgu) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 23:40 Myślę,że po prostu muzyka jest za głośna.Jak głośnik postawić na oknie to w srodku jest zdecydowanie ciszej. Odpowiedz Link Zgłoś