Dodaj do ulubionych

Oblepione tramwaje reklamami- paskudztwo

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 18:11
czy środki komunikacji miejskiej nie mogą wyglądać normalnie? jak jeżdże czymś
takim robi mi sie niedobrze! takie pudło zamknięte ze słabą widocznością, bo
szyby tez są oblepione.Okropiństwo.Kto zezwala na takie maszkarady. Jak ZDIK
chce zarobić na reklamach to niech to robi ale nie kosztem pasażerów~!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • wro73 Re: Oblepione tramwaje reklamami- paskudztwo 05.05.05, 18:59
      Gość portalu: gosc napisał(a):

> czy środki komunikacji miejskiej nie mogą wyglądać normalnie? jak jeżdże czymś
      > takim robi mi sie niedobrze! takie pudło zamknięte ze słabą widocznością, bo
      > szyby tez są oblepione.Okropiństwo.Kto zezwala na takie maszkarady. Jak ZDIK
      > chce zarobić na reklamach to niech to robi ale nie kosztem pasażerów~!!!!!!!

Zdecydowanie popieram w kwestii szyb - to jakiś niecywilizowany zwyczaj
    • Gość: DarkStar Re: Oblepione tramwaje reklamami- paskudztwo IP: *.wroclaw.mm.pl 05.05.05, 18:59
      Tramwajów z reklamami nie trzeba odnawiać i malować. :) Pieniądze na to wykłada
      reklamodawca. Mnie te reklamy nie przeszkadzają. W Warszawie mają brzydkie
      czerwone z Syrenką, wole te Wrocławskie z Grundigiem i LG. :P
    • Gość: Obserwator Re: Oblepione tramwaje reklamami- paskudztwo IP: *.akron.wroc.pl / *.18.akron.wroc.pl 05.05.05, 19:04
      Popieram protest. Jeżeli już, to powinni obklejać tylko przednie szyby! :P
      • Gość: Belzebub NASA IP: 195.116.199.* 05.05.05, 19:45
        A widział ktoś pięknie niebieściutki tramwaj z napisem z tyłu (zrobiony
        sprejem) "NASA" ? :))) Nieźle się uśmiałem jak to zobaczyłem :P
    • szarykot Re: Oblepione tramwaje reklamami- paskudztwo 05.05.05, 20:17
      > Jak ZDIK
      > chce zarobić na reklamach

coście się na ten ZDiK rzucili? przecież tramwaje należą do MPK i to MPK zarabia
      na reklamach a ZDiKowi nic do tego!
      • robak_wroc Re: Oblepione tramwaje reklamami- paskudztwo 06.05.05, 01:48
        masz prawo wybodu! mozesz jezdzic drepcedesem, albo innym srodkiem lokomocji.
    • arricia Re: Oblepione tramwaje reklamami- paskudztwo 06.05.05, 06:51
      eee, no bez przesady! Calego zycia sie w takim tramwaju nie spedza, mozna
      wytrzymac!
      Ja nawet mialam kiedys taki swoj ulubiony - Rozowa Pantera! Kilka lat temu
      krazyl takowy po ulicach naszego pieknego miasta i za kazdym razem jak go
      widzialam to mi sie geba cieszyla! A w srodku panowal mily rozowiutki
      polmroczek, mniam :D
      • Gość: gos Re: Oblepione tramwaje reklamami- paskudztwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 09:13
        mniemam zes blondynka
        • myszoritka Re: Oblepione tramwaje reklamami- paskudztwo 06.05.05, 09:23
          ... i znow ktos chcial sie wykazac, wiec od blondynek kolezance nagadal....
          fajny jestes ziomie, serio, serio...
    • Gość: gość Re: Oblepione tramwaje reklamami- paskudztwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 11:15
      Och miałem na mysli Mpk a nie Zdik -sorki!!!!!!
    • rw.wro Re: Oblepione tramwaje reklamami- paskudztwo 06.05.05, 17:25
      to niech se pracownicy mpk, zdiku i czego tam jeszcze oblepią w ten sposób
      prywatne samochody...
    • Gość: Qlka Re: Oblepione tramwaje reklamami- paskudztwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.05, 17:39
      A ja się zgadzam. Pomijam już, że Wrocław był słynny z czerwonych autobusów i
      niebieskich tramawajów. Powiedzmy już, że jeśli nawet są te reklamy to dlaczego
      zaklejają okna?? Czasem człowiek siedzi w takim pudle godzinę i musi się gapić
      w sufit. Zresztą nie wydaje mi się to zupełnie bezpieczne, nic nie widać co się
      dzieje na ulicy. To uważam za skandal! Jak chcą zarobić na poklejonych oknach
      to niech sobie założą reklamy w oknach swej siedziby.
      • Gość: DarkStar Re: Oblepione tramwaje reklamami- paskudztwo IP: *.wroclaw.mm.pl 06.05.05, 19:05
        Gość portalu: Qlka napisał(a):

> To uważam za skandal! Jak chcą zarobić na poklejonych oknach
        > to niech sobie założą reklamy w oknach swej siedziby.

No tak. Bezczelnie oblepili reklamami tramwaje mieszkańców... Pomyśleliście jaki
        to jest rynek? Ilu pasażerów dziennie podróżuje tramwajami i autobusami i do jak
        wielkich rzeszy ludzi dociera ta reklama? Z tych pieniędzy można remontować
        drogi, tory i cały tabor (nie mówię, że na to właśnie idą pieniądze, bo tego nie
        wiem).
        Płacicie za przewóz z miejsca na miejsce, a nie wygląd środka transportu, MPK ma
        pełne prawo malować sobie tramwaje w taki sposób, jaki im się podoba i dostawać
        za to dodatkowe pieniądze. Wolę trawmaje z reklamami niż graffiti.
        Natomiast w kwestii zalepionych okien zgodzę się z wami. Strasznie utrudnia
        patrzenie przez okno, aż oczy bolą.
        • Gość: gos Re: Oblepione tramwaje reklamami- paskudztwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 22:28
          nie oblepiać okien!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka