tatoo 09.05.05, 08:44 "Dla kogo ten klub? Wyłącznie dla ... dobrze zarabiających...." Hmm, to ile trzeba zarabiac, aby moc sie tam zapisac?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czas Re: Powstał klub dla singli IP: *.main.va.us / *.coxfiber.net 10.05.05, 15:38 To taka malutka agencja towarzyska tylko na "wysokich obcasach". Przecie jeden lubi pomarancze a drugiemu szpilka w oko, Pan Hrabia kuma takie takie numery?...nawet ci/te co siedza w "koncie" musza zarabiac kase! Zarabiac kase???...nie wystarczy ze sie ma kase??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: git Re: Powstał klub dla singli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 17:31 pewnie same snoby i dorobkiewicze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Powstał klub dla singli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 12:43 A czy to jakaś legalna agencja towarzyska???? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: internal void Re: Powstał klub dla singli IP: *.adm.uni.wroc.pl 13.05.05, 13:06 wejscie 40 pln. Trzeba wygladac na jakies 5-7 tysiecy. Najlepiej topowe miejsca w zarządzie. Porozmawia sie o rynku i o niegrzecznych dziewczynkach, które awansują. Apotem wypije sie drina. Tak to bywa jak z samotnosci leczą samotni. By the way - a co gdy wmieszamy sie my, zgrabne i wiotkie, kłamliwe double? A co gdy oszukamy was znów, okłamiemy i zdradzimy? Z czystej zemsty. Z Zawiści. miejcie te swoje agencje i komórki PR. Płaccie wasze rachunki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głos sumienia Re: Powstał klub dla singli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:38 No i egoiści doigrali się. A tacy niby są dumni z samych siebie. Na pokaz. A organizatorzy robia to przedsięwzięcie bo im żal innych ludzi szlachetnych jak i one. A naprawdę chcą zarobić i tyle. I dalej pozostać egoistami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 30 ~ Latka (z Wro Re: Powstał klub dla singli IP: 192.168.248.* / 212.69.247.* 16.05.05, 14:53 wszyscy pie..cie od rzeczy, zazdrosni o kase nie wiedza ze jest skutkiem ubocznym wlasnie samotnosci - cos trzeba w zyciu robic aby sie nie zabic z rozpaczy. siedze w londynie - mam wreszcie normalna prace ale jestem odcieta od moich przyjaciol w polsce - cena jest bardzo wysoka - bo rozpaczliwie tesknie. zanim zaczniecie krytykowac troche refleksji i wyobrazni, nie wszystkim sie uklada zycie wedlug szablonu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: IP: *.magma-net.pl 16.05.05, 17:51 a przepraszam kto kazał Ci tam siedziec???chcesz robić na angoli to nie marudz i nie opowiadaj jak ci jest źle... jakby rzeczywiście było Ci tam źle to szybko byś tu wróciła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ditran SPOTKANIA PALANTÓW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.05.05, 22:51 Ja jestem prawie 40 letnim starym kawalerem i dziwię się chłopakom, którzy tam szukają swoich miłości. Przecież to absurd. Po wypowiedzi organizatorów widać czarno na białym, że chodzi im jedynie o robienie kasy. A poza tym jakaś kretyńska, latynoska salsa - Błeeee, idę rzygać. chyba nie wiedzą, że najlepsza zabawa jest przy rockendrolu. Odpowiedz Link Zgłoś
igi.wr Re: SPOTKANIA PALANTÓW 16.05.05, 22:59 Pani Athina Thedosiadu (zalozycielka owego klubu) to byla rzeczniczka prasowa koszykarskiego Śląska :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: obiektywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 10:11 Czytam , czytam , czytam i uwierzyć własnym oczom nie mogę, powstał sobie dobrowolny klub ludzi, nikt na siłę tam nie zaprasza, nie zmusza by przychodził, dlaczego od razu ludzie podchodzicie z takim nastawieniem negatywnym? Nikt pewnie z was tam nie był, ja też nie byłem ale to nie jest powód by od razu torpedować pomysł, żałosne jest wasze podejście, jak z minionej epoki, to na pewno musi być szwindel , jakiś przekręt na kasę. Krytyka tak ale konstruktywna, mogę zrozumieć osoby które są singlami i mają potrzebę spotykania się z innymi podobnymi ludźmi. Wrocław miasto tolerancyjne, otwarte. Żyj i daj żyć innym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: immago Re: Powstał klub dla singli IP: *.aster.pl 22.05.05, 05:09 do twórców klubu: oczywiście,że kojarzycie w pary - trudno żeby nie "skojarzyli" się ludzie tak zdesperowani, żeby zamykać sie w ścisłym gronie w tego typu klubie na imprezach zamkniętych :) prędzej czy później (a pewnie prędzej) ktoś na kimś oko zawiesi; i nie zdziwiłabym się, gdyby np.po udanej imprezce to pewien pan zawiesił płaszcz w korytarzu mieszkania innego pana..ludzie - wyjdzcie do ludzi! a czy są jakieś ograniczenia wiekowe w górę? bo może zdarzyć się, że zaczną przybywać 70-cio letni koledzy mego dziadka - wdowcy - i dopiero aby siać ferment.. Odpowiedz Link Zgłoś