Gość: anonim IP: 213.77.40.* 04.07.02, 21:32 Cześć, nie mieszkam w waszym mieście, ale bardzo mnie to interesuje-kiedy zapadnie decyzja na temat miejsca wystawy EXPO? Proszę o odpowiedź. pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AntyEXPO Re: KIEDY DECYZJA O EXPO??? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.02, 21:43 Niedługo. Miejscem wystawy będzie Szanghaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rk Re: KIEDY DECYZJA O EXPO??? IP: *.wroc.gazeta.pl 04.07.02, 22:22 Zabieram glos prywatnie (nie jako red) Jezeli bedzie tak, jak mowisz i miejscem wystawy bedzie Szanghaj, to glownie dzieki takim osobom jak Ty. Rozumiem, ze wolalbys aby Expo bylo w... Krakowie? Radek Krąpiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yani Re: KIEDY DECYZJA O EXPO??? IP: *.proxy.aol.com 04.07.02, 23:07 Gość portalu: rk napisał(a): > Zabieram glos prywatnie (nie jako red) I chwala Ci za to . O jedna kompromitacje mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rk Re: KIEDY DECYZJA O EXPO??? IP: *.wroc.gazeta.pl 04.07.02, 23:33 Gość portalu: Yani napisał(a): > Gość portalu: rk napisał(a): > > Zabieram glos prywatnie (nie jako red) > I chwala Ci za to . O jedna kompromitacje mniej. Ktorzy tak chwala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wernyhor Re: KIEDY DECYZJA O EXPO??? IP: *.hicom.poznan.pl / *.gazeta.pl 06.07.02, 13:51 Gość portalu: rk napisał(a): > Zabieram glos prywatnie (nie jako red) > Jezeli bedzie tak, jak mowisz i miejscem wystawy bedzie Szanghaj, to glownie > dzieki takim osobom jak Ty. Rozumiem, ze wolalbys aby Expo bylo w... Krakowie? > Radek Krąpiec reddy,tzn. Radku-ty naprawdę wierzysz w to expo? że Wrocław ma szansę wygrać z gigantami? że ewentualne expo się zwróci? sorry,ale chyba zacznę podejrzewać Ciebie o brak zdrowego rozsądku zwracam się do Ciebie prywatnie,nie do reda ciekawe czy odpowiesz szczerze o ile w ogóle odpowiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PM Re: KIEDY DECYZJA O EXPO??? IP: *.um.wroc.pl 20.07.02, 15:25 Kompleks Wernyhora jest typowym dla wielu naszych rodaków brakiem wiary we własne siły. Ech.... miałeś chamie złoty róg... Ale do rzeczy: > że Wrocław ma szansę wygrać z gigantami? Dlaczego Polacy mają mieć gorsze szanse niż Portugalczycy. Wysokodochodowe EXPO'98 odbyło się w Lizbonie, która niczym Dawid pokonała ogromne i bogate Toronto. > że ewentualne expo się zwróci? Proszę zwrócić się do organizatorów o kilka podstawowych danych z biznesplanu EXPO, sporządzonego przez specjalistów z PriceWaterhouse&Coopers, DCG oraz UM. Światowej renomy firma konsultingowa nie podjęłaby się autoryzacji dokumentacji, gdyby EXPO było deficytowe. Chciało by się zakrzyknąć za Immanuelem Kantem "SAPERE AUDE!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj Re: KIEDY DECYZJA O EXPO??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.07.02, 23:06 Gość portalu: AntyEXPO napisał(a): > Niedługo. Miejscem wystawy będzie Szanghaj. WIDZISZ SYNKU, NAWET NIE WIESZ DOKŁADNIE KIEDY TA DECYZJA ZOSTANIE PODJĘTA A ZABIERASZ GŁOS NA TEMAT EXPO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyEXPO Re: KIEDY DECYZJA O EXPO??? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.02, 23:23 Gość portalu: mikolaj napisał(a): > WIDZISZ SYNKU, NAWET NIE WIESZ DOKŁADNIE KIEDY TA DECYZJA ZOSTANIE PODJĘTA A > ZABIERASZ GŁOS NA TEMAT EXPO. Napisałem niedługo, bo do grudnia wg mnie niedaleko. A tak na marginesie to według mnie nie za dużo konkretów można dowiedzieć się o EXPO na oficjalnej stronie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: KIEDY DECYZJA O EXPO??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.07.02, 19:04 Gość portalu: AntyEXPO napisał(a): > Gość portalu: mikolaj napisał(a): > > > WIDZISZ SYNKU, NAWET NIE WIESZ DOKŁADNIE KIEDY TA DECYZJA ZOSTANIE PODJĘTA > A > > ZABIERASZ GŁOS NA TEMAT EXPO. > > Napisałem niedługo, bo do grudnia wg mnie niedaleko. > A tak na marginesie to według mnie nie za dużo konkretów można dowiedzieć się o > > EXPO na oficjalnej stronie geju pierdolisz jak nawiedzony! wez sobie zalatw mocny sznur, powies sie na drzewie i dyndaj, przynajmniej tyle mozesz dla nas zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: KIEDY DECYZJA O EXPO??? IP: *.biuro.kom / *.kom-net.pl 04.07.02, 22:14 Gość portalu: anonim napisał(a): > Cześć, nie mieszkam w waszym mieście, ale bardzo mnie to interesuje-kiedy > zapadnie decyzja na temat miejsca wystawy EXPO? Poczatek grudnia br. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: KIEDY DECYZJA O EXPO??? IP: *.wroc.gazeta.pl 04.07.02, 22:23 Wedlug wiceprezydenta Jaroslawa Obremskiego decyzja ma byc 3 grudnia pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: KIEDY DECYZJA O EXPO??? IP: *.biuro.kom / *.kom-net.pl 04.07.02, 22:58 Gość portalu: red napisał(a): > Wedlug wiceprezydenta Jaroslawa Obremskiego decyzja ma byc 3 grudnia Czyli na 9 dni przed szczytem UE w Kopenhadze, na ktorym rozstrzygnie sie kwestia naszego ewentualnego czlonkostwa od 2004. Mam nadzieje, ze do 3. bedzie juz nieoficjalnie wiadomo, ze wchodzimy, bo to w koncu wazny argument dla BIE. Zapowiada sie goracy grudzien! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: KIEDY DECYZJA O EXPO??? IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 05.07.02, 00:26 Gość portalu: Pafik napisał(a): > Zapowiada sie goracy grudzien! > > Pozdrawiam! Lepiej nie, bo gołoledź mi nie służy! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: KIEDY DECYZJA O EXPO??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.07.02, 19:07 Gość portalu: P.B napisał(a): > Gość portalu: Pafik napisał(a): > > > Zapowiada sie goracy grudzien! > > > > Pozdrawiam! > > Lepiej nie, bo gołoledź mi nie służy! > :) co pb kartoflarzu? do tej pory nie opanowales sztuki zimowej jazdy swoim zlomem o nazwie skoda fabia ktora musieli ci kupic wielki kartoflu starzy, bo sam umiesz tylko pierdolic glupoty i sam nie wezmiesz sie do jakiejs porzadnej roboty by na te fabie zarobic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anomim Re: KIEDY DECYZJA O EXPO??? IP: 213.77.40.* 05.07.02, 20:40 No to dzięki za odpowiedź! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PM Dokładna data rozstrzygnięcia BIE IP: *.um.wroc.pl 20.07.02, 15:30 Zgromadzenie Ogólne Międzynarodowego Biura Wystaw (BIE) rozstrzygnie w tajnym głosowaniu, który z 5 kandydatów będzie organizatorem Wystawy Światowej AD 2010 w dniach 2-3.12.2002. Posiedzenie BIE odbędzie się wyjątkowo nie w Paryżu, lecz w Monako. Odpowiedz Link Zgłoś
zorro.z.biskupina Re: Dokładna data rozstrzygnięcia BIE 20.07.02, 19:26 Na szczęście Expo we Wrocławiu nie będzie nigdy. Dziędki temu unikniemy megakompromitacji. Czas by ktoś w końcu poważnie pomyślał jak uratować to megalomańskie miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Wicherek Do malkontenta Zorro IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.02, 13:02 Zorro, Ty nawet z daleka nie przypominasz Zorro. Już prędzej sierżanta Garcia! Ja tam trzymam kciuki za Wrocław bo EXPO to również szansa rozwoju dla mojego miasta. A Wrocławianom zazdroszczę odrobinę, że mieszkają w tak cudownym miejscu, gdzie historia spotyka się z nowoczesnością. Na szczęście Wrocław nie jest jednak Arkadią - żyje tam kilku malkontentów, którzty przybierają maskę zorro, upiora w operze albo spidermana. Gdyby takich nie było, atrakcyjność Wrocławia byłaby po prostu zbyt nudna. Jelenia Góra trzyma kciuki za EXPO, wojewodę Nawrata, prezydenta Chuskowskiego i dyrektora Morasa! zorro.z.biskupina napisał(a): > Na szczęście Expo we Wrocławiu nie będzie nigdy. Dziędki temu unikniemy > megakompromitacji. Czas by ktoś w końcu poważnie pomyślał jak uratować to > megalomańskie miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liczyrzepa Głos z gór! IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.02, 13:25 Sudety za EXPO we Wrocławiu! Odpowiedz Link Zgłoś
rainer.bulla Re: Głos z gór! 21.07.02, 14:01 Gość portalu: Liczyrzepa napisał(a): > Sudety za EXPO we Wrocławiu! Brawo ! Masz u nmie flaszkę ! Pierdolić przeciwników EXPO. To som stare pierdolone cioty !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIG Litości!!! IP: *.um.wroc.pl 22.07.02, 10:32 Za surowo, ale generalnie się zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś