Dodaj do ulubionych

KIEDY DECYZJA O EXPO???

IP: 213.77.40.* 04.07.02, 21:32
Cześć, nie mieszkam w waszym mieście, ale bardzo mnie to interesuje-kiedy
zapadnie decyzja na temat miejsca wystawy EXPO? Proszę o odpowiedź.
pozdrawiam :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: AntyEXPO Re: KIEDY DECYZJA O EXPO??? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.02, 21:43
      Niedługo. Miejscem wystawy będzie Szanghaj.
      • Gość: rk Re: KIEDY DECYZJA O EXPO??? IP: *.wroc.gazeta.pl 04.07.02, 22:22
        Zabieram glos prywatnie (nie jako red)
        Jezeli bedzie tak, jak mowisz i miejscem wystawy bedzie Szanghaj, to glownie
        dzieki takim osobom jak Ty. Rozumiem, ze wolalbys aby Expo bylo w... Krakowie?
        Radek Krąpiec
        • Gość: Yani Re: KIEDY DECYZJA O EXPO??? IP: *.proxy.aol.com 04.07.02, 23:07
          Gość portalu: rk napisał(a):

> Zabieram glos prywatnie (nie jako red)
          I chwala Ci za to . O jedna kompromitacje mniej.
          • Gość: rk Re: KIEDY DECYZJA O EXPO??? IP: *.wroc.gazeta.pl 04.07.02, 23:33
            Gość portalu: Yani napisał(a):
            > Gość portalu: rk napisał(a):
            > > Zabieram glos prywatnie (nie jako red)
            > I chwala Ci za to . O jedna kompromitacje mniej.

Ktorzy tak chwala?
        • Gość: Wernyhor Re: KIEDY DECYZJA O EXPO??? IP: *.hicom.poznan.pl / *.gazeta.pl 06.07.02, 13:51
          Gość portalu: rk napisał(a):

> Zabieram glos prywatnie (nie jako red)
          > Jezeli bedzie tak, jak mowisz i miejscem wystawy bedzie Szanghaj, to glownie
          > dzieki takim osobom jak Ty. Rozumiem, ze wolalbys aby Expo bylo w... Krakowie?
          > Radek Krąpiec

reddy,tzn. Radku-ty naprawdę wierzysz w to expo?
          że Wrocław ma szansę wygrać z gigantami?
          że ewentualne expo się zwróci?
          sorry,ale chyba zacznę podejrzewać Ciebie o brak zdrowego rozsądku

zwracam się do Ciebie prywatnie,nie do reda
          ciekawe czy odpowiesz szczerze o ile w ogóle odpowiesz

• Gość: PM Re: KIEDY DECYZJA O EXPO??? IP: *.um.wroc.pl 20.07.02, 15:25
            Kompleks Wernyhora jest typowym dla wielu naszych rodaków brakiem wiary we
            własne siły. Ech.... miałeś chamie złoty róg...
            Ale do rzeczy:
            > że Wrocław ma szansę wygrać z gigantami?
            Dlaczego Polacy mają mieć gorsze szanse niż Portugalczycy. Wysokodochodowe
            EXPO'98 odbyło się w Lizbonie, która niczym Dawid pokonała ogromne i bogate
            Toronto.

> że ewentualne expo się zwróci?
            Proszę zwrócić się do organizatorów o kilka podstawowych danych z biznesplanu
            EXPO, sporządzonego przez specjalistów z PriceWaterhouse&Coopers, DCG oraz UM.
            Światowej renomy firma konsultingowa nie podjęłaby się autoryzacji
            dokumentacji, gdyby EXPO było deficytowe.

Chciało by się zakrzyknąć za Immanuelem Kantem "SAPERE AUDE!"
      • Gość: mikolaj Re: KIEDY DECYZJA O EXPO??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.07.02, 23:06
        Gość portalu: AntyEXPO napisał(a):

> Niedługo. Miejscem wystawy będzie Szanghaj.

WIDZISZ SYNKU, NAWET NIE WIESZ DOKŁADNIE KIEDY TA DECYZJA ZOSTANIE PODJĘTA A
        ZABIERASZ GŁOS NA TEMAT EXPO.
        • Gość: AntyEXPO Re: KIEDY DECYZJA O EXPO??? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.02, 23:23
          Gość portalu: mikolaj napisał(a):

> WIDZISZ SYNKU, NAWET NIE WIESZ DOKŁADNIE KIEDY TA DECYZJA ZOSTANIE PODJĘTA A
          > ZABIERASZ GŁOS NA TEMAT EXPO.

Napisałem niedługo, bo do grudnia wg mnie niedaleko.
          A tak na marginesie to według mnie nie za dużo konkretów można dowiedzieć się o
          EXPO na oficjalnej stronie
          • Gość: asd Re: KIEDY DECYZJA O EXPO??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.07.02, 19:04
            Gość portalu: AntyEXPO napisał(a):

> Gość portalu: mikolaj napisał(a):
            >
            > > WIDZISZ SYNKU, NAWET NIE WIESZ DOKŁADNIE KIEDY TA DECYZJA ZOSTANIE PODJĘTA
            > A
            > > ZABIERASZ GŁOS NA TEMAT EXPO.
            >
            > Napisałem niedługo, bo do grudnia wg mnie niedaleko.
            > A tak na marginesie to według mnie nie za dużo konkretów można dowiedzieć się o
            >
            > EXPO na oficjalnej stronie

geju pierdolisz jak nawiedzony! wez sobie zalatw mocny sznur, powies sie na
            drzewie i dyndaj, przynajmniej tyle mozesz dla nas zrobic.
    • Gość: Pafik Re: KIEDY DECYZJA O EXPO??? IP: *.biuro.kom / *.kom-net.pl 04.07.02, 22:14
      Gość portalu: anonim napisał(a):

> Cześć, nie mieszkam w waszym mieście, ale bardzo mnie to interesuje-kiedy
      > zapadnie decyzja na temat miejsca wystawy EXPO?

Poczatek grudnia br.

Pozdrawiam!
      • Gość: red Re: KIEDY DECYZJA O EXPO??? IP: *.wroc.gazeta.pl 04.07.02, 22:23
        Wedlug wiceprezydenta Jaroslawa Obremskiego decyzja ma byc 3 grudnia
        pzdr.
        • Gość: Pafik Re: KIEDY DECYZJA O EXPO??? IP: *.biuro.kom / *.kom-net.pl 04.07.02, 22:58
          Gość portalu: red napisał(a):

> Wedlug wiceprezydenta Jaroslawa Obremskiego decyzja ma byc 3 grudnia

Czyli na 9 dni przed szczytem UE w Kopenhadze, na ktorym rozstrzygnie sie
          kwestia naszego ewentualnego czlonkostwa od 2004. Mam nadzieje, ze do 3. bedzie
          juz nieoficjalnie wiadomo, ze wchodzimy, bo to w koncu wazny argument dla BIE.

Zapowiada sie goracy grudzien!

Pozdrawiam!
          • Gość: P.B Re: KIEDY DECYZJA O EXPO??? IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 05.07.02, 00:26
            Gość portalu: Pafik napisał(a):

> Zapowiada sie goracy grudzien!
            >
            > Pozdrawiam!

Lepiej nie, bo gołoledź mi nie służy!
            :)
            • Gość: asd Re: KIEDY DECYZJA O EXPO??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.07.02, 19:07
              Gość portalu: P.B napisał(a):

> Gość portalu: Pafik napisał(a):
              >
              > > Zapowiada sie goracy grudzien!
              > >
              > > Pozdrawiam!
              >
              > Lepiej nie, bo gołoledź mi nie służy!
              > :)

co pb kartoflarzu? do tej pory nie opanowales sztuki zimowej jazdy swoim zlomem o
              nazwie skoda fabia ktora musieli ci kupic wielki kartoflu starzy, bo sam umiesz
              tylko pierdolic glupoty i sam nie wezmiesz sie do jakiejs porzadnej roboty by na
              te fabie zarobic?
              • Gość: anomim Re: KIEDY DECYZJA O EXPO??? IP: 213.77.40.* 05.07.02, 20:40
                No to dzięki za odpowiedź!
    • Gość: PM Dokładna data rozstrzygnięcia BIE IP: *.um.wroc.pl 20.07.02, 15:30
      Zgromadzenie Ogólne Międzynarodowego Biura Wystaw (BIE) rozstrzygnie w tajnym
      głosowaniu, który z 5 kandydatów będzie organizatorem Wystawy Światowej AD 2010
      w dniach 2-3.12.2002. Posiedzenie BIE odbędzie się wyjątkowo nie w Paryżu, lecz
      w Monako.
      • zorro.z.biskupina Re: Dokładna data rozstrzygnięcia BIE 20.07.02, 19:26
        Na szczęście Expo we Wrocławiu nie będzie nigdy. Dziędki temu unikniemy
        megakompromitacji. Czas by ktoś w końcu poważnie pomyślał jak uratować to
        megalomańskie miasto.
        • Gość: Jurek Wicherek Do malkontenta Zorro IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.02, 13:02
          Zorro, Ty nawet z daleka nie przypominasz Zorro. Już prędzej sierżanta Garcia!
          Ja tam trzymam kciuki za Wrocław bo EXPO to również szansa rozwoju dla mojego
          miasta. A Wrocławianom zazdroszczę odrobinę, że mieszkają w tak cudownym
          miejscu, gdzie historia spotyka się z nowoczesnością. Na szczęście Wrocław nie
          jest jednak Arkadią - żyje tam kilku malkontentów, którzty przybierają maskę
          zorro, upiora w operze albo spidermana. Gdyby takich nie było, atrakcyjność
          Wrocławia byłaby po prostu zbyt nudna. Jelenia Góra trzyma kciuki za EXPO,
          wojewodę Nawrata, prezydenta Chuskowskiego i dyrektora Morasa!

zorro.z.biskupina napisał(a):

> Na szczęście Expo we Wrocławiu nie będzie nigdy. Dziędki temu unikniemy
          > megakompromitacji. Czas by ktoś w końcu poważnie pomyślał jak uratować to
          > megalomańskie miasto.
    • Gość: Liczyrzepa Głos z gór! IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.02, 13:25
      Sudety za EXPO we Wrocławiu!
      • rainer.bulla Re: Głos z gór! 21.07.02, 14:01
        Gość portalu: Liczyrzepa napisał(a):

> Sudety za EXPO we Wrocławiu!

Brawo ! Masz u nmie flaszkę ! Pierdolić przeciwników EXPO. To som stare
        pierdolone cioty !!!
        • Gość: WIG Litości!!! IP: *.um.wroc.pl 22.07.02, 10:32
          Za surowo, ale generalnie się zgadzam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka