Dodaj do ulubionych

UWAGA NA DW 50496 !!!

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.05.05, 19:27
Uwaga ma czarne BMW 520 numer rejestracujny DW 50496 to potencjalny zabójca, jechał po mieście 30km/h przy próbie wyprzedzenia go gdy się z nim zrównałem zaczyął przyspieszać i nie odpuścił nawet gdy jechał samochód z naprzeciwka, po wychamowaniu i ustawieniu się za nim znowu zwalniał do 30 km/h i tak samo przy ponownej próbie wyprzedzenia było to na drodze od Radwanic do Wrocławia przy wiadukcie gdzie zaczynają się dwa pasy w jednym kierunku znów próbowałem go wyprzedzić, znowu przyspieszył i się zrównał i niebezpiecznie się przybliżał jakby chciał mnie zepchnąć na pas zieleni, na szczęście jechałem półciężarówką. To było w sobotę, może zdarzyło mu się raz, może był pijany ale stwarzał naprawdę niebezpieczne sytuacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: kotbehemot i znowu BMW... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 19:42
      kierowcom samochodów tej marki powinno sie robic dodatkowe badania psychiczne
      • Gość: Ditran Re: i znowu BMW... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.05.05, 19:52
        Tobie też.
        • Gość: et22 Re: i znowu BMW... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 20:26
          a co Ditran, masz beeme?

a moze on jechal 30, bo... akurat w tych miejscach bylo ograniczenie?;)
          • Gość: M.S. Re: i znowu BMW... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.05.05, 21:16
            Czułem, że coś nie gra! Nie był pijany. Pewnie przez cztery kilometry były roboty drogowe których nie zauważyłem ;)
    • Gość: W Re: UWAGA NA DW 50496 !!! IP: *.dsl.chmpil.ameritech.net 22.05.05, 21:27
      Czemu nie zgłosisz się z tym do drogówki?? Informacja o sytuacji na piśmie z
      prośbą o zbadania i ukaranie sprawcy. Jeżeli miałeś jakichś świadków i będzie
      można to potwierdzić, to sprawa skończy się w sądzie i jest duża szansa, że
      facet będzie ukarany. To lepsza metoda, niż pisać o tym na forum.
      • Gość: Mariusz S. Bo nie jestem kapusiem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.05.05, 23:33
        • Gość: tom Re: Bo nie jestem kapusiem IP: *.kom / *.kom-net.pl 23.05.05, 00:13
          jak nie jesteś kapusiem? podałeś numer rejestracyjny do publicznej wiadomości
          (przy okazji mógłby Cię ktoś podać za zniesławienie). Podając policji, tylko
          oni by znali temat.
          A przy okazji, co tępienie przestępców ma wspólnego z kapowaniem?
          • tomek854 Re: Bo nie jestem kapusiem 23.05.05, 00:45
            Nie dość że nie jest kapusiem, to jeszcze sam teraz jest przestępcą (czy też popełnił wykroczenie) bo wie o innym przestępcy (drogowym) a nie poinformował właściwych organów :D
            • robak_wroc Re: Bo nie jestem kapusiem 23.05.05, 01:51
              a moze jechal autem ktoremu nalezy wyjac dowodzik od razu :D
              takich picusiow co robia takie cyrki na drodze, ze przy wyprzedzaniu ich
              przyspieszaja powinno sie od razu karac! sluszna metoda jest rowniez informacja
              na CB lub kilku znajomych z okolicy co by jakies jedzonko zrobili - kanapka w
              sensie :D szybko tacy sraja w gacie wtedy :)
            • Gość: Mezopot Re: Bo nie jestem kapusiem IP: *.hutmen.pl 23.05.05, 09:01
              >to jeszcze sam teraz jest przestępcą (czy też po
              > pełnił wykroczenie) bo wie o innym przestępcy (drogowym) a nie poinformował
              >właściwych organów :D
              A od kiedy to istnieje obowiązek poinformowania policji o każdym kto stwarza
              zagrożenie dla ruchu lub popełnia wykroczenie drogowe. Nie żyjemy w państwie
              policyjnym.
        • Gość: FAkir Re: Bo nie jestem kapusiem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.05.05, 07:57
          do kapowania tej sytuacji bardzo daleko...
          Ale w naszym kraju nie rozróznia sie kapowania od zglaszania niebezpiecznego dla
          innych naruszenia przepisów, porzadku itd.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka