Dodaj do ulubionych

zimno!!!Rum z herbatą??

IP: 10.40.65.* 10.09.01, 18:05
Czy wam jest też tak zimno w domach? Kiedy włączą ogrzewanie???? Bo u mnie na Bartoszowicach
jest zimno jak w psiarni! Jak się ogrzać, dogrzać, zagrzać, rozgrzać.... A propos - kupiłam kiedys w
Czechach płytę The Doors. Tytuł �Light my fire� przetłumaczyli �Zarzhni me�!
Obserwuj wątek
    • Gość: Turysta Re: zimno!!!Rum z herbatą?? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.01, 18:10
      Bardzo dobry podają w Cafe Arzat. Przekonałem się o tym wczoraj w tę paskudnie
      zimną niedzielę.
      • Gość: idun Re: zimno!!! mleczko z koniakiem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.01, 18:14
        Polecam mleko z koniakiem!
        • Gość: FraMauro Re: zimno!!! mleczko z koniakiem IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.01, 20:49
          Wszelkie herbaty "z prądem" to dobra rzecz i smaczna. Ponadto polecam
          nastepujacy napitek:

1 but wina slodkiego typu siarkowe (ja nie zartuje !)
          (w ostatecznosci jak ktos czuje wstret do S03 to moze byc bez i polslodkie)
          1/3 but wodki
          1/4 litra bardzo mocnego wywaru z herbaty tzw. czaju
          1 cytryna
          laska cynamonu
          wanilia
          miod

Sposob przyrzadzenia: winko podrzewamy ale nie dopuszczamy do zagotowania, po
          prostu "odparowujemy siarke". Nastepnie wlewamy wodeczke,herbatke, doprawiamy
          miodem i przyprawami, na koniec dajemy cytryne w plastrach.
          Ostroznie z dawkowaniem !!!
          • Gość: nasionko Re: zimno!!! mleczko z koniakiem IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.01, 22:53
            A ta miarka to cyj but?Musi być Twój?
            A tak serio to zapomniałeś jeszcze o goździkach!(niewiele ale są niezbędne!)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka