Dodaj do ulubionych

Sprawdzone biuro nieruchomości

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.05, 15:44
Chcialabym kupić niewielkie mieszkanie i szukam solidnego biura nieruchomości. Biur i agencji jest we Wrocławiu tak dużo, ze głowa boli, ale które z nich własciwie poprowadzi całą sprawę? Nie mam doświadczenia w tej sprawi i wdzięczna byłabym za jakiś polecony adres.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Sprawdzone biuro nieruchomości IP: *.inet.polhost.pl 29.05.05, 15:50
      zostaw jakiś namiar na siebie, w poniedziałek się odezwę i porozmawiamy, nie
      chcę tu reklamować siebie i biura. pozdrawiam
      • Gość: Wrocka Re: Sprawdzone biuro nieruchomości IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.05, 16:22
        Sam siebie reklamujesz? To chyba (nie)najlepsza rekomendacja... Ale co tam, spróbuję. Masz licencję i ubezpieczenie? Pisz na a_orlow@wp.pl

Poza tym czekam nadal na sprawdzone adresy.
        • Gość: mamuśka Re: Sprawdzone biuro nieruchomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 16:27
          moja kumpelka sprzedała mieszkanie i bardzo była zadowolona z jego usług.
          jutro się dowiem i napiszę na maila
          • Gość: Wrocka Re: Sprawdzone biuro nieruchomości IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.05, 16:38
            Napisz, napisz - czekam na maila!

I Bóg zapłać w dzieciach lub dularach! ;-)
            • Gość: mamuśka Re: Sprawdzone biuro nieruchomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 16:50
              tylko nie w dzieciach hi hi.papa
            • Gość: gość Re: Sprawdzone biuro nieruchomości IP: *.inet.polhost.pl 29.05.05, 16:51
              napisałam Ci maila i nie słuchaj o znajomych znajomych, bo możesz trafić na
              agenta, któremu raz przez przypadek się udało. Pozdrawiam Ania
              • Gość: mamuśka Re: Sprawdzone biuro nieruchomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 16:55
                jeśli nie jestem czegoś pewna to nie proponuję. pamiętając o tym że nie mam
                swojego biurai średnio mi zależy na nagonieniu czegokolwiek, po prostu
                słyszałam przypadkowo dobra opinię. moja przyjaciółka sprzedała z tym biurem
                już 2 gie mieszkanie.
              • Gość: Wrocka Re: Sprawdzone biuro nieruchomości IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.05, 17:08
                Właśnie odpisuję Ci na służbowego maila. Na gazetowego też wysłać?
    • rozowyjazz Re: Sprawdzone biuro nieruchomości 29.05.05, 16:55
      witaj, pół roku temu kupiłam mieszkanie za pośrednictwem galerii nieruchomości
      (mieszczą się w budynku na wita stwosza - nieopodal galerii dominikańskiej).
      natomiast z całą pewnością odradzam ci biuro lokum, z którego pani pośredniczka
      raczyła zmarnować mi wiele godzin, obwożąc mnie po mieszkaniach, które już z
      założenia odpadały (znała kryteria wg. których mieszkania szukała, ale to jej w
      niczym nie przeszkadzało). pozdrawiam, powodzenia i trzymaj się (wiem, że to
      niełatwa sprawa) :)
      • Gość: gość Re: Sprawdzone biuro nieruchomości IP: *.inet.polhost.pl 29.05.05, 17:12
        jak mam dziś przeczytać to na prywatnego :)
        • Gość: Wrocka Re: Sprawdzone biuro nieruchomości IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.05, 17:14
          Poszło i na prywatnego
      • Gość: Wrocka Re: Sprawdzone biuro nieruchomości IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.05, 17:16
        Dzięki! Wpisuję na listę (i czarną listę też). ;-))
        • Gość: gość Re: Sprawdzone biuro nieruchomości IP: *.inet.polhost.pl 29.05.05, 17:19
          zlecenie nie należy do łatwych :) ale powalczymy :) najfajniejsi są klienci,
          którzy dokładnie wiedzą czego chcą (i wtedy wiadomo - do realizacji albo
          nierealne), bo niektórzy tylko się rozglądają i chcą żeby agent czytał w ich
          myślach............
          • Gość: Wrocka Re: Sprawdzone biuro nieruchomości IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.05, 17:39
            Wiem, wiem... i dlatego wolę, by ktoś za mnie "odwalił brudną robotę" - samej niełatwo byłoby mi znaleźć cos odpowiedniego.
            Acha! W grę wchodzi zarówno rynek pierwotny jak i wtórny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka