Dodaj do ulubionych

sew!a może w dwa ognie...

IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 16.07.02, 11:41
minęły pierwsze bóle pomeczowe i powoli odzyskuję swiadomośc.Zrazu myśli w głowie mej kłębić się zaczęły by
cios za ciosem wymierzać/bez względu na kierunek/Proponuję na spokojnie zmierzyć się z ekipą GW w tak
zwaną koszykówkę.Dla wyjaśnienia mam na mysli wrzucanie pomarańczowej piłeczki do dwu przeciwległych
wyskokozawieszoanych dziurawych koszyczków...co ty na to trenerze wszechczasów?
post-strofionka
bonk
Obserwuj wątek
    • Gość: bromden Re: sew!a może w dwa ognie... IP: 62.58.163.* 16.07.02, 12:25
      ja sie od razu zglaszam
      (ale najlepiej we wrzesniu lub pazdzierniku)
    • Gość: duzY Czy bonczku zamierzasz IP: *.dtvk.tpnet.pl 16.07.02, 12:37
      tak krok po kroku we wszystkich dziedzinach wykazywac wyższośc forumowiczów nad
      redakcją?
      • Gość: bonczek Re: Czy bonczku zamierzasz IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 16.07.02, 12:53
        a broń Panie Boże.Zasmakowałem w wysiłku fizycznym po stokroć większym niż klepanie w klawisze
        przed kompem stąd myśl ta przerażająca by po prostu kontynuować.Kosz,siatka,kręgle itd.Z jednej strony
        to swiatna zabawa, możliwośc poznania sie bliżej czyli tzw integracji a z drugiej zawsze jakaś
        sympatyczna forma spedzenia czasu.Zasada tylko jedna by tak naprawdę bez względu na wynik
        traktować to jak zabawę a nie wzajemnie zarzynanie oraz przekonywanie się o wyższości jednych nad
        drugimi.
        pozdrawiam czekając na odzew
        bonk
        • szarykot Re: Czy bonczku zamierzasz 16.07.02, 18:28
          ja się piszę na siatkę, kręgle, ping-ponga, badmintona, bierki elektryczne pod
          wodą, ale kosz to nie dla mnie...
      • Gość: Gregor Re: Czy bonczku zamierzasz IP: 212.160.90.* 16.07.02, 13:47
        Koszykowka!!!!!!!!! Tez jestem chetny na granie moze nawet niekoniecznie z
        GW!!! No to jak gdzie pierwsze treningi???
        • Gość: kirkol Re: do Bonczka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.07.02, 16:33
          koszulka wyprana stop.i pocerowana stop. slady krwi redakcyjnej stop. usuniete
          stop dzieki za ubior stop.
          pozdro
          kirkol
          • Gość: bonczek łorajt IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 16.07.02, 16:36
            koszulke trzymaj , się później przyda teraz mam nową koszulke z logo Deutsches Turn und Sportfest Breslau 1938 -
            jadowita niesamowicie!!!

pozdrawiam bonk
            • Gość: kirkol Re: pażasta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.07.02, 16:49
              a dlaczego masz tylko jedna , ja tez chce byc jadowity i jak Ci sie uda zdobyc
              druga to moze mi sie uda zdobyc orginalny plakat z olimpiady we Wroclawiu chyba
              z 1936 roku , zdobylem je remontujac budynki na Sepolnie , i chyba jeszcze
              kilka zostalo , a sa super i kiedys mialem zamiar pokserowac i sprzedawac
              pozdro
              • Gość: bonk ja ci ty mi! IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 16.07.02, 16:54
                ja ci koszulkę a ty mi plakat tyle że nie z olimpiady bo ta byla w berlinie a ja chce jakis wroclawski przedwojenny
                bonczek
            • Gość: kirkol Re: pażasta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.07.02, 16:50
              a dlaczego masz tylko jedna , ja tez chce byc jadowity i jak Ci sie uda zdobyc
              druga to moze mi sie uda zdobyc orginalny plakat z olimpiady we Wroclawiu chyba
              z 1936 roku , zdobylem je remontujac budynki na Sepolnie , i chyba jeszcze
              kilka zostalo , a sa super i kiedys mialem zamiar pokserowac i sprzedawac
              pozdro
    • Gość: sew Re: sew!a może w dwa ognie... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.07.02, 00:20
      Gość portalu: bonczek napisał(a):

> minęły pierwsze bóle pomeczowe i powoli odzyskuję swiadomośc.Zrazu myśli w
      głow
      > ie mej kłębić się zaczęły by
      > cios za ciosem wymierzać/bez względu na kierunek/Proponuję na spokojnie
      zmierzy
      > ć się z ekipą GW w tak
      > zwaną koszykówkę.Dla wyjaśnienia mam na mysli wrzucanie pomarańczowej
      piłeczki
      > do dwu przeciwległych
      > wyskokozawieszoanych dziurawych koszyczków...co ty na to trenerze
      wszechczasów?
      > post-strofionka
      > bonk

hmm, kosz może był by i w porządku ale nie należy mnożyć bytów ponad miarę (co
      nie znaczy że nie jeśli ekipa się zbierze).
      co do mnie to kompetentny czuję się tylko w piłce kopanej- więc musisz bonku
      znaleźć albo zostać ternerem urlepem forum.
      (nie chcę wzorem pewnego judoki samobronić intratnych foteli)
      pozdrawiam szkodniki
      • Gość: Lemur Re: sew!a może w dwa ognie... IP: *.verizone.com.pl / 10.1.7.* 19.07.02, 19:19
        zglaszam akces do druzyny !

jakby co to slij bonczku informacje o meczu na moj adres mkosik@poczta.onet.pl
        • arvena Re: sew!a może w dwa ognie... 19.07.02, 22:37
          ja bardzo chętnie poczyrlideruję:)))
          nie wybieram się nigdzie z Wtocka więc jestem na TAK:p
          • beatice Re: sew!a może w dwa ognie... 21.07.02, 17:51
            arvena napisała:

> ja bardzo chętnie poczyrlideruję:)))
            > nie wybieram się nigdzie z Wtocka więc jestem na TAK:p

A ja bym chetnie zagrala. Czy to tylko meska reprezentacja forum?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka