Dodaj do ulubionych

zalicz sesję Rockman

04.06.05, 19:15
i wracaj do Kłodzka.Co planujesz na wakacje? Bo ja COSTA DEL SOL!!!!!Nie mogę
się doczekać!!!!A Mister? Urlop wykorzystasz w lecie? Daaawno nie miałam
urlopu w lecie. Od lat tyram całe wakacje a urlop dostaje w listopadzie albo
w lutym zaległy...kurna!W tym roku nie dam się wykolegować:))))
Obserwuj wątek
    • dzidzia_bojowa Re: zalicz sesję Rockman 04.06.05, 19:17
      Zapomniałam.Dla tych co dzis nie oglądali: i w siatę i w nogę NASI GÓRĄ!!!!
    • rock_man Re: zalicz sesję Rockman 05.06.05, 15:26
      Dzidzia zawsze wiesz jak poprawic mi humor. postaram sie uporac z tym jak
      najszybciej. costa del sol? a gdzie to jest, jakas nowa bezludna wyspa na
      oceanie spokojnym?:) ja chyba lece do irlandii na dwa miesiace do roboty, a
      caly wrzesien bede sie uzeral z dzieciakami w podstawowce (praktyki...).
      Dzidzia, gdzie takie fajne urlopy daja, zdradz sie w koncu, no :p. mecze oba
      widzialem na duuuzym telebimie w knajpie polibudy 'tawerna'. oj dzialo sie
      dzialo...zreszta jak moglem nie ogladac, to prawie moj ulubiony
      uczelniany 'obowiazek';). najwczesniej moge miec wolne 15czerwca, wiec ostatnie
      dwa tygodnie w polsce wykorzystam na granie z opalaniem, rower z opalaniem,
      basen (bez opalania, bo kryty) i mile wieczory w milym towarzystwie. pozdrawiam
      i do zobaczenia (a co!).
      • rock_man Re: zalicz sesję Rockman 05.06.05, 15:28
        hmm, to chyba byl moj najdluzszy post, a przynajmniej jeden z najdluzszych na
        tym forum...no, ale dobra, wracam do nauki fizjologii i innych wspanialych
        przedmiotow :). Dzidzia to forum wszyscy juz teraz beda kojarzyc z Twoja osoba,
        jestes slawna! :).
        • rock_man Re: zalicz sesję Rockman 05.06.05, 15:30
          aha, fajnie wczoraj szpakowski gadal (a kiedy on gada niefajnie:P). z kazdej
          nagorszej akcji polakow robil arcydzielo na miare...hmm kto teraz dobrze gra w
          pilke...niech bedzie, ze argentynczykow. brazylisjki trener torres za to sie
          nie popisal, smiesznie bylo...ok, koniec :).
          • rock_man Re: zalicz sesję Rockman 05.06.05, 15:36
            a propos Twojego podpisu, Dzidzia. jak go dalem do opisu na gg, to kolezanka
            spytala, czemu mam taki smutny opis (moze pomyslala, ze to z jakiegos
            wiersza?). dobrze, ze nie spytala w jakiej epoce tworzyl Dariusz Szpakowski ;)
            KONIEC. :)
            • dzidzia_bojowa Re: zalicz sesję Rockman 05.06.05, 20:34
              no to się Rockman rozpisałeś:)))).Ucz się ucz.....Costa del Sol to wybrzeże
              Hiszpanii, niedaleko Gibraltaru. Może i do Afryki skoczę przy okazji:)
              Szkoda,że wyjeżdżasz, nie sądzę,żebyś tam miał czas na net. No chyba,że do
              jakiejś kawiarenki zajdziesz internetowej, to odezwij się, bo brakuje tu Twoich
              wpisów. Serio.
              A koleżanka nie jarzy Szpaka, bo nie ogląda transmisji.Ja to oglądam namiętnie
              od podstawówki.
              Do zobaczenia? Czemu nie?:))))))
              • dzidzia_bojowa Re: zalicz sesję Rockman 05.06.05, 20:36
                a jesli chodzi o moją pracę, to narazie icognito wolę pozostać.Tu przynajmniej,
                bo na innych forach to już mnie znają:))))
    • mister_master Re: zalicz sesję Rockman 06.06.05, 13:51
      Dzień dobry,
      Mister jeszcze nie wie.
      Latem zapewne przyjedzie w okolice Kłodzka:) Nie wie jeszcze na jak długo.
      Natomiast wyjazd do tzw. ciepłych krajów jest niepewny. Jeśli już to w terminie
      wrzesień/październik, gdyż mister przestaje funkcjonować w temp. powyżej 25
      gradusów.
      PS. Dzidka, jak można tak ciężko harować w tak pięknym terenie?:) Poza tym Ty
      nie potrzebujesz urlopów, bo masz wieczne wakacje w kurorcie Polanica:)
      • dzidzia_bojowa Re: zalicz sesję Rockman 06.06.05, 14:26
        Ha!!! Chciałabym!!! Wieczne wakacje:) Pod warunkiem,że wykorzystuję pierwszą
        część urlopu, tak jak teraz.
        Ja ZACZYNAM funkcjonować w temperaturze +25 stopni:))
        Jak mister przyjedzie w okolice Kłodzka, niech odwiedzi okoliczne kurorty.

Wczoraj skończyłam "Bożych bojowników" Sapkowskiego. Wiecie,że opisał nasze
        tereny? Bielawa, Kłodzko, Stary Wielisław(określony jako wioszczyna:))
        • mister_master Re: zalicz sesję Rockman 06.06.05, 14:53
          a jak okreśłił Kłodzko?:)
          PS. Kurorty odwiedzam notorycznie podczas bytności. Najrzadziej bywam w Kudowie
          [bo najdalej; już na rubieży:); choć był czas, że regularnie bywałem w
          akfaparku:)]. Polanica i Duszniki są stałymi punktami w grafiku. Lądek też, bo
          do niego najbliżej:).
          • dzidzia_bojowa Re: zalicz sesję Rockman 12.06.05, 16:49
            Rockman! Ile jeszcze masz tych egzaminów? Może już dosyć? Napisz jak ci idzie!!
            • rock_man Re: zalicz sesję Rockman 12.06.05, 20:58
              nie krzycz tak Dzidzia na mnie, bo nie bede mogl spac w nocy. bylem od srody do
              dzisiaj w domu, ostro sie (staralem) uczyc. jestem po trzec egzaminach
              zaliczonych w I terminach (oceny przemilczmy, zaliczone to zaliczone;).
              ostatni, najwiekszy, najgorszy i w ogole naj mam w srode rano. jestem
              naladowany energia z naszej kotliny, wiec powinno...musi...bedzie dobrze.
              pogoda nie rozpieszczala, ale bywalo gorzej. przynajmniej nie zal mi bylo
              siedziec nad ksiazkami. Dzidzia, zerknalem ostatnio na to forum "telewizja bez
              Ottka" czy cus podobnego. hehe widze, ze tam ostro sie rozpisujesz, ale tego
              gdzie pracujesz to juz nie znalazlem...pozdrawiam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka