Dodaj do ulubionych

Habuda musi odejsc!!!!

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.06.05, 20:49
jak dlugo jeszcze bedzie trwala ta farsa z prof Habuda i jego cwiczeniowcem
dr Chudym, ile jeszcze pokolen bedzie tracilo czas na TOZ prowadzonu przez
rok bez zaangarzowania i niczego nie wnoszac w nasze umysly. slyszalem ze
wwywalili go z jakiejs politechniki. czy to prawda? gorze mi mosci dziekanie
WNS UWR
Obserwuj wątek
    • Gość: grubcio ciężko coś wnieść w taki umysł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 21:47
      > rok bez zaangarzowania

ja to bym się na twoim miejscu wziął do nauki. a ponieważ teoria organizacji i
      zarządzania (której już ładnych parę roczników studentów zdążyło się nauczyć)
      wydaje się przekraczać twoje możliwości, poleciłbym może coś łatwiejszego na
      początek, np. ortografię.
    • Gość: studentka Re: Habuda musi odejsc!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 22:29
      Tak się składa ze zdałam TOZ u prof. Habudy i zapeniam Cię że nie jest to
      jedyny przedmiot na politologii na który trzeba sie nauczyć i mieć troszkę
      oleju w główce, a Tobie go z pewnością brakuje!!!! Zaręczam Ci że TOZ napewno
      nie raz Ci się przyda zrówno w dalszej edukacji jak i w życiu prywatnym!!!!
      Zabieraj się do książek, a nie marudzisz na forum jaki to z Ciebie biedny
      żuczek to tylko 117 pytań!!!!!!!! Po Religiach Świata i Doktrynach to bułeczka
      z masłem!!!
      • Gość: student wns Re: Habuda musi odejsc!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.06.05, 21:01
        Nie wiem do czego Ty uzywasz tozu w zyciu codziennym, tu nie chodzi zreszta o
        to ze to jest trudne, dla mnie nawet doktryny to bulka z maslem. Chodzi o to
        zeby on te prace czytal i ocenial w co bardzo watpie. dzis przyjechal z Opola
        na wydzial ale nie raczyl nawet przyjsc na wyklad, gdyz stwierdzil, ze na
        ostatni wyklad przyszli studenci, ktorzy nie chodzili na wyklady przez caly
        rok. Bo on mysli ze wszyscy co cos umieli i chodzili na wyklady to juz toz
        zdali w przedterminach. To ja sie pytam, od czego jest sesja(niektorzy oprocz
        studiowania"sa przy lopacie" i dlatego nie maja czasu na przedterminy.TOz nie
        jest zly i jest nawet ciekawy. chodzi tylko o prof Habude, ktory podobne szopki
        odstawia na Politechnice Opolskiej. Mimo wszystko POWODZENIA wszystkim z III
        roku, przed ktorymi jeszce toz.
      • Gość: student WNS Re: Habuda musi odejsc!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.06.05, 21:07
        Nie chodzi o to ze to trudne, bo naet doktryny to bulka z maslem.Tylko o jego
        podejscie. Dzis przyjechal z Opola i nie przyszedl na wyklad, bo stwierdzil, ze
        ci, co dzis przyszli nie chodzili wcale na wyklady przez caly rok. widocznie
        mysli, ze wszyscy, co cos umieli zdali w przedterminach. To ja sie pytam od
        czego jest sesja(niektorzy "sa przy lopacie " oprocz studiowania i nie maja
        czasu na przedterminy, po drugir nie jestesmy jakimis szczurami w wyscigu jak
        to sie niektorym wydaje). Moglby chociaz czytac i oceniac te prace, chyba
        niwiele wymagam. POWODZENIA wszystkim zdajacym
    • Gość: Dziubka fajny gość wywalić Krwawą Basie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 23:27
      ja bym się pozbył prof. Barbary Krwawej z kpa za drobną opłatą, (moge dać 3
      stypendia!) a koledzy też coś dorzucą...
    • Gość: gosc Re: Habuda musi odejsc!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 16:02
      nie dziwi mnie wcale, ze wszystkie osoby które zdały, tak chwala sobie egzamin
      z TOZ. zapewne zaliczyły na przedterminie i to ustnym, kiedy rzeczywiscie liczy
      sie merytoryka.
      niestety, podczas egzaminu pisemnego, merytoryczna wiedza nie jest gwarantem
      zaliczenia. tam liczy sie chyba tylko szczescie i wie o tym iles tam %
      studentów, którzy co roku kończą z warunkiem z TOZu.
      ze nie wspomne o merytorycznym przygotowaniu do zdania tego egzaminu, zwłaszcza
      na cwiczeniach.
      moze mniej bezkrytycznych zachwytów, a troche wiecej obiektywizmu :/
      • Gość: III rok Re: Habuda musi odejsc!!!! IP: *.skrzynka.wroc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 17:52
        W koncu jakiaś mądra wypowiedz.Zgadzam sie w 100%: pisemny to loteria nauczysz
        sie a tak nie masz zadnych gwarancji,że zdasz!
        • Gość: dixipixi Re: Habuda musi odejsc!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.06.05, 18:00
          Moi drodzy - krótko to się nazywa studiowanie.
          Tak było , jest i będzie.;
          Zabierajcie się albo do nauki albo do łopaty.
          • Gość: F-16 Re: Habuda musi odejsc!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 22:28
            Nooooo, jeżeli Pan Profesor z Panem Doktorem przeczytają to Forum, to dopiero
            będziecie mieli pozamiatene. HeHeHe. W sumie dla mnie to dobrze, poniewaz
            jeszcze nie pozbyłem sie wszystkich materiałów z TOZu z zeszłego roku, więc
            może dam rade jeszcze je pogonić.
    • Gość: krzys Re: Habuda musi odejsc!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 15:18
      ludzie jakimi wy musicie byc debilami pisząc takie bzdury!!
      jestem absolwentem politologii, sumiennie uczeszczalem i na wyklady u profesora
      i na seminarium!!
      Facet ostry, wymagajacy - ale zajecie chyba najciekawsze ze wszytskich!!!!
      wezcie sie do nauki i bedzie ok!!
    • Gość: waldek Re: Habuda musi odejsc!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 15:21
      Rowniez jestem po politologii!!
      Profesora Habude wspominam bardzo sympatycznie - fakt uczyć sie trzeba ale to
      chyba dobrze!!
      Pozdrawiam
    • Gość: politolog Re: Habuda musi odejsc!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 08:30
      Baranie do nauki!!! Chudy fakt ma wszystko w dupie ale Habudzie zarzucac brak
      zaangazowania w zajecia!!!!????? - kompletny idiotyzm!! Co jak jak co ale facet
      ciekawie i duzym zaangazowaniem podchodzi do wykładów.
      Przedmiot trudny, Profesor wymagajacy to i banie leca!!
      Sam trzy razy podchodzilem - ale w koncu zdalem, zapisalem sie na seminarium do
      profesora i jestem z tego bardzo zadowolony! Duzo pomogł mi w pracy i przede
      wszystkim zalezalo mu zeby byla rzeczywiscie dobra i chyba taka jest bo
      obronilem sie na 5! :)
      Wywalic to powinni ale Ciebie bo wstyd naszemu wydzialowi przynosisz, mam
      nadzieje ze Habudzie to sie uda!!!
      Pozdrawiam , szczegolnie Pana Profesora!! :)
      • Gość: Aixa Re: Habuda musi odejsc!!!! IP: *.chello.pl 30.09.05, 15:51
        Najlatwiej jest nabluzgac na biednego Ludwika. W ogole co to za argument, ze na
        pisemnym to loteria? A kto Ci broni isc na przedtermin? Jak sie boisz TOZu to
        zamiast wypisywac bzdury na forum jaki on "be" perzysiadz w maju nad motywem
        TOZu w Biblii i idz na ustny. Jaki w tym problem? Ja tak zrobilam i mam piatke w
        indeksie bez wiekszych problemow. Ale to trzeba chciec.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka