Dodaj do ulubionych

Były zomowiec w miejskim zarządzie SLD

10.06.05, 23:25
To żadrn ewenemeny.SLD jest właśnie partia dla takich ludzi.Gorsze jest
to ,że menadżerami ,którzy decyduja o losie wielu ludzi są dawni agenci.
Np na liście Wildsteina figuruje imie i nazwisko prezesa wrocławskiego
Hutmenu Jana Ziaji.
Obserwuj wątek
    • Gość: zd spałowac go IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 01:02
      a ja bym go w kiblu na mazowieckiej (czy gdzie ten burdel sie miesci) spałował go taką pałką jaką on pałował czy też uczył pałować tak o, żeby poczuł jak to jest i jak sie bawił lata temu
      • Gość: thebutcher MO, ZOMO, SB - organizacje zbrodniarzy IP: *.acn.waw.pl 11.06.05, 02:30
        Trzeba było wszystkich sqrvieli z MO, ZOMO, a zwłaszcza z SB ustawowo wypier...
        na zbitą psią mordę z Policji. Nie powinno być żadnej weryfikacji! A na
        odchodnym mozna było opublikować ich zdjęcia i przebieg służby w gazetach, żeby
        każdy poszkodowany dowiedział się kto go pałował i mógł skarżyć do prokuratury.
        Teraz nie byłoby problemu z tym radnym SLD, bo siedziałby w pierdlu za
        pałowanie ludzi w wiezieniu bez wyroku i rozkazu!
      • kolejar Re: spałowac go 11.06.05, 03:59
        Oj, oj, coś Ci się po... Na Mazowieckiej to był Zarząd Regionu "S" (gdziem był
        pracował wtedy). ZOMO we Wrocławiu mieści się przy ul. Księcia Witolda (teraz
        Oddziały Prewencji). Dalej tam młodzież po(mi)licyjna jest szkolona przez byłych
        żołnierzy ZOMO. A SB jest u nas na pl. Muzealnym (teraz ABW i AW). Chodziło Ci o
        Rakowiecką w Wawie? Tak, zgadza się - to (nie)sławne więzienie Mokotów i
        Ministerstwo Bezpieczeństwa Publicznego, i MSW, i MSWiA...
        A czy spałować?
        Pałowanie chyba nie pomoże - tylko męczennikiem zostanie - może Al Aksy i będzie
        nas wysadzał. Do pierdla go po prostu zamiast, powiedzmy, palaczy marijuany.
        Jako skazany za zbrodnie komunistyczne byłby skutecznie wyeleminowany z życia
        publicznego - mam nadzieję. Mam nadzieję, bo zbrodniarze Piotrowski & S-ka od
        czasu do czasu uparcie wciąż próbują zabłysnąć.
        No i poza tym nie jestem mściwy... A zamykali mnie przecież parę razy...
        • alto11 Re: spałowac go 12.06.05, 00:41
          kolejar zapomniałeś dodać że posiadłości obecnego UOP są na ul. Dmowskiego
          Tam w tej ślepej odnodze ulicy głęboko za placykiem i za ładnym zarośniętym
          powojami żywopłotem są ichnie garaże pojazdów służbowych.Ciekawe dlaczego nie
          ma tam przy bramie tablicy. Przecież to urząd administracji państwowej.
          Również ten budynek pomalowany na żółto przy samej Odrze, Dmowskiego i tej
          małej uliczki to też chyba ich, chociaż z szyldem Wojsko Polskie (ale bez nr.
          jednostki)
        • Gość: zd spałować zomowców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.05, 02:13
          mi chodziło o burdel w którym można teraz zastać "bohatera" narodu wierzącego w mamone i stalina
          Bo to chyba na mazowieckiej chłopcy z z tych co lizali stalina po D.... urzędują
          zresztą sama nazwa Sojusz Lizania D.....
          • Gość: holy Re: spałować zomowców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 10:57
            Siedzibę mają na ul.Matejki.
    • Gość: zd1 Hitler tez był dumny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 02:31
      i Stalin był dumny i ZOMO jest dumne i ex ZOMO jest dumne i dziekujemy CI ZOMO byłaś piękna ( bo ZOMO sie okazało shemale - em :)
    • Gość: Zbyszek z Kanady Re: Były zomowiec w miejskim zarządzie SLD IP: *.abhsia.telus.net 11.06.05, 08:09
      Alez ten ex-zomowiec Kwasniewski nawet nie ma poczciwej slowianskiej buzki
      Hm? Do tego jest b.dumny,tylko z czego? Ja mysle ze powinien sie czuc szczesliwy
      ze jemu i jego kolesiom tak sie udalo.To jest smutne, ze tacy osobnicy nie
      tylko moga swobodnie stapac po tej umeczonej Polskiej Ziemi,ale tez smiac sie
      swoim bylym ofiarom w twarz.
      PAFAWAGOWIEC
    • Gość: Oktoberfest A spodziewaliście się czegoś innego? IP: *.akron.wroc.pl / *.18.akron.wroc.pl 11.06.05, 08:48
      SB-cy, ZOMO-wcy, PZPR-owskie aparatczyki - W tej formacji roi się od tego
      rodzaju życiorysów.

SLD=LSD

• Gość: kielczanin A ubek jest dyr. BPSLD w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 09:00
      No to co w kielcach szef biura SLD jest stary ubek!?
    • Gość: DEDAL Re: Były zomowiec w miejskim zarządzie SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 09:01
      Słuchając wywody tego mutanta psychopaty ,chwalącego się swoją wrodzoną głupotą
      i brakiem jakiejkolwiek etyki skoro czuje się zadowolony z faktu że jego
      podwładny zomowiec gonił w Rynku moją synową z trojgiem małych dzieci
      (najstarszy 3 letni) i po wejściu na klatkę schodową domu wrzucił za nimi granat
      łzawiący, to żałuje że nie mam drugiej pary rąk,jednej do trzymania a drugiej do
      bicia.Gratuluje tego sadystycznego samozadowolenia ze swojej działaności jak i
      akceptacji przez władze SLD. Tak jak SA i SS zaliczone zostały do zbrodniczych
      organizacji tak samo należało uczynić z ZOMO.Popatrzcie minęło 25 lat od stanu
      wojennego i nadal niedobitki tego ustroju mają odwagę publicznie chwalić się
      swojmi zbrodniczymi czynami, o zgrozo powołując się przy tym na prawa
      demokracji.Demokracja to jest dla normalnych uczciwych ludzi a nie dla bandytów
      i zbrodniarzy.
    • Gość: Prowokator Re: A w Ameryce murzynów biją IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.06.05, 09:07
      A prezydent kaczyński nie pozwolił na paradę w Warszawie. Wiceprezydent
      Urbański w PR 1 powiedział dziś, że uzasadnione to zostało brakiem wytyczenia
      przez organizatorów parady zastępczej trasy ruchu. Nie trzeba być UB-ekiem,
      zeby ubeckie metody stosować.
    • Gość: Ofiara ZOMO Re: To sie w 'pale' nie miesci IP: *.tpg.com.au / *.tpgi.com.au 11.06.05, 09:21
      Jak taka 'szuja' moze spokojnie chodzic po ulicy i jeszcze ubiegac sie o wladze?
      Oczyscic w koncu ten 'chlew' z gnoju!
    • Gość: antykomuch Re: Były zomowiec w miejskim zarządzie SLD IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 11.06.05, 10:40
      Przepraszam - ale właśnie osoby, które wspierała i wciąż wspiera gw były przeciw
      wsadzeniu - nazywając sprawy po imieniu - morderców do więzień. Stąd mamy takie
      perełki, jak również jaruzelskiego, który nas uratował przed inwazją. Dla mnie
      poracha - ale nie wiem, dlaczego gw się obraża, skoro samawykształciła wzorzec
      dobrego komucha.
    • Gość: ella Re: Były zomowiec w miejskim zarządzie SLD IP: *.media4.pl 11.06.05, 23:55
      Łotry znow chcą wladzy !! Tylko że, teraz to juz czeka na was szubienica
      czerwone scierwa. Zomo , Mo, Sb teraz wy na galęziach bedziecie wisieć, łajzy,
      mordercy narodu polskiego , łajzy , łajzy po trzykroc łajzy...
      • Gość: nie! zomowiec Re: Były zomowiec w miejskim zarządzie SLD IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.06.05, 10:42
        Zapytajcie jakie były kulisy jego powłania , Najpierw Przyjechał na Radę
        Miejską Baron Krasoń.-Odbył Zarzą Miejski iwydał dyrektywy . Potem Lizus
        sekretarz -Gorczyński W zastępstwie nieobecnego Drobnika wniosek na radzie
        miejskiej przedstawił a rada przegłosowała. Przecierz te struktury ś a
        potrzebne do wygrania wyborów czy wy tego nie widzićie. Jedni Maja teczki a
        drudzy dawne dobre i potężne struktóry. Bo kto normalny bedzie głoswał na
        Baronów którzy to wszystko rozpirzyli
    • Gość: gazeciarz gazeto szczuj dalej!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.06.05, 09:21
      ponieważ to zomowiec to nie ma prawa do niczego - zastrzelić sk.......i
      pozostałych zomowców - a co niech sobie nie myślą!!!
      • bad_news Re: gazeto szczuj dalej!!!!!!!!!!!!! 12.06.05, 10:10
        >zomowiec nie ma prawa do niczego

Jak dotąd,to stado ma prawa do wszystkiego.

I to jest najgorsze.
        Gruba kreska pomogła im przetrwać w błogim
        spokoju i często dobrobycie.
        Dzięki SLD czują się mocni.
        Czas już na rozliczenie tego gnoju.
    • Gość: Paweł Z. Re: Były zomowiec w miejskim zarządzie SLD IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 12.06.05, 10:43
      Gdyby nie eks-zomowcy i karierowicze, którzy z powodu dwóch lewych rąk nie są w
      stanie uczciwie zarobić na życie, nie byłoby SLD. Kiedy ta partia zakończy swój
      byt?
      • Gość: ano who? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.06.05, 11:43
        Tych SLdowców a zarazem zomowców ktoś wybrał w demokratycznych wyborach - idzmy
        za ciosem - zlikwidujmy elektorat!!! Na Syberię!!!!!!!!!!!
        Szkoda tylko , że GW z takim namaszczeniem i subtelnoscia pisze o księdzu -
        sbeku a zomowca z góry szczuje i neguje w klimacie artykułu.......a przeciez
        pac wart pałaca
        • Gość: Paweł Z. Re: who? IP: 195.117.149.* 13.06.05, 12:41
          Wybrali ich ludzie, którzy dali się oszukać. Po czterech latach rządów SLD
          oszukani przejrzeli na oczy i teraz jest pewność, że na SLD będą głosowali -
          prócz głupców i żądnych władzy cwaniaków - wyłącznie miłośnicy ZOMO i esbecji
          czyli 10% społeczeństwa. Bardzo dobrze, że "GW" demaskuje SLD, który udaje
          partię lewicy, a jest neoliberalną partią esbeków, zomoli i byłych
          pezetpeerowskich działaczy.
    • Gość: takbyło Re: Były zomowiec w miejskim zarządzie SLD IP: *.zeto.opole.pl / *.zeto.opole.pl 13.06.05, 12:35
      To że był w ZOMO nie oznacza ,że jest złym człowiekiem.Gdyby nasza policja tak
      obecnie działała jak wtedy to nie byłoby takiego bandytyzmu, ludzie nie baliby
      sie wyjść z domu po zmroku,bo w latach 80-tych na ulicach było widać
      milicjantów, patrole wojskowe.można było sie czuć bezpiecznym.Jak ktos rozrabiał
      to może mieć żal,a nic złego nie robił to był spokojny, a że czasem
      legitymowali to żadna przeszkoda.Za to dzisiaj niema komu legitymowac bo policja
      kończy sie przy biurku lub w szeregach mafii.
      • Gość: Paweł Z. Re: Były zomowiec w miejskim zarządzie SLD IP: 195.117.149.* 13.06.05, 12:44
        Tylko że wtedy był zamordyzm i niewinni ludzie obrywali pałą za byle co. Ci,
        którzy wtedy byli zomolami, powinni być wykluczeni z życia publicznego.
    • Gość: Asiek Re: Były zomowiec ... IP: 192.168.248.* / 212.69.247.* 13.06.05, 14:56
      co sie tak wszyscy tu pieklicie? przeciez polska to panstwo prawa i demokracji
      spoleczenstwo wybiera przedstawicieli, sam sie chyba nie wybral, a ze obywatele
      sa tak glupi ze nie biera udzialu w wyborach ( czy to parlamentarnych czy
      lokalnych) - na nic sie zdadza placze. tak juz z polakami jest - madrze i
      logicznie myslimy tylko wtedy kiedy jestesmy atakowani otwarcie z zewnatrz w
      przypadku konfliktow zbrojnych. a w czasie pokoju - banda zlodzieji, pajacykow
      i kombinatorow okrada ojczyzne ... i jak ja mam wrocic ...
      • Gość: Paweł Z. Re: Były zomowiec ... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.06.05, 21:49
        Protestuję. Ja nie biorę udziału w wyborach i uważam, że to właśnie chodzenie
        na wyboru jest kompletną głupotą. Niedziela to przyjemny dzień tygodnia, można
        się wyspać, pójść do parku na spacer, pokopać w ogródku i wykonać mnóstwo
        innych przyjemnych zajęć. Nie ma potrzeby tracić czasu na durnowate wybory, w
        których grupy żądnych władzy lewusów i cwaniaków rywalizują ze sobą o względy
        matołków, którzy wierzą, że ich - pożal się Boże - idole po dojściu do władzy
        coś dla nich zrobią.
        Guzik zrobią! Poobsadzają tylko swoimi przydupasami i pociotkami państwowe
        stołki i wepchną do rad nadzorczych szwagrów. Prawicy czy lewica - jedna to
        banda. Na dobrą sprawę, gdyby mi ktoś do głowy pistolet przystawiał - to
        najchętniej poszedłbym głosować na Stana Tymińskiego, bo ten koleś siedział
        przez lata za granicą, więc jest szansa, że nie ma w naszym kochanym kraju zbyt
        wielu żądnych stołków znajomków.
        Najmądrzej jednak zająć się ogródkiem.
    • Gość: Niemiec Wnuk UBEKA Re: Były zomowiec w miejskim zarządzie SLD IP: *.piotrkow.net.pl 13.06.05, 23:34
      mój dziadek ma popularne nazwisko i figuruje 5 razy u Wildsteina - nie wiem,
      która sygn. dotyczy teczki dziadka (w resorcie od 1950 r.)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka