Gość: PRAWO Re: Chór homoseksualistów z Bostonu wystąpi we Wr IP: *.wroclaw.mm.pl 19.06.05, 14:08 TYCH LUDZI TRZEBA LECZYĆ !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hydrolog WROCLAW POWINIEN BYC ZBIORNIKIEM RETENCYJNYM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 14:52 bylibyscie najwyzej centrum epidemi czerwonki a tak bedziecie centrum epidemi pedalstwa. czemu wszystkie najdurniejsze pomysly wychodza z te waszej wsi bez asfaltu? czy naprawde na range miasta chcecie zdobyc sie przez propagowanie absurdow pod przykrywka chorej tolerancji? zrobcie najpierw drogi, miejsca pracy to wtedy zaczniecie przypominac europe, ale nie tym - chyba ze takie macie aspiracje, wtedy tylko plakac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokalny7 Re: WROCLAW POWINIEN BYC ZBIORNIKIEM RETENCYJNYM IP: 213.17.147.* 19.06.05, 17:14 Ciekawe "Hydrologu"cóż Ci uczynili homoseksualiści??? Może podzielsz się z formuowiczami swymi doświadczeniami . Bardzo proszę. Acha-płacz nad sobą jako i ja płaczę(nad Tobą) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hydrolog Re: WROCLAW POWINIEN BYC ZBIORNIKIEM RETENCYJNYM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 19:30 cale szczescie nie uczynili mi tego czego tobie, dlatego jestem dalej hydrologiem nie geologiem (vide odwierty). tak poplacze ja nad soba i nad innymi ze marginalna mniejszosc rzada by wiekszosc sie do nich dostosowala Odpowiedz Link Zgłoś
bischof Re: WROCLAW POWINIEN BYC ZBIORNIKIEM RETENCYJNYM 19.06.05, 20:09 Gość portalu: Hydrolog napisał(a): > cale szczescie nie uczynili mi tego czego tobie, dlatego jestem dalej > hydrologiem nie geologiem (vide odwierty). tak poplacze ja nad soba i nad > innymi ze marginalna mniejszosc rzada by wiekszosc sie do nich dostosowala > Ciekawy jestem ile będzie kosztowała ta impreza podatnika. Mówię tu o ewentualnej ochronie dla tego chóru pederastów. Jak również ochrona policyjna dla tych co pójdą na tą imprezę. Z faktu że bilety rozprowadzane są przede wszystkim w środowisku pederastów, chyba wynika jaka będzie publika. Odpowiedz Link Zgłoś
wari Re: WROCLAW POWINIEN BYC ZBIORNIKIEM RETENCYJNYM 24.06.05, 21:53 > Ciekawy jestem ile będzie kosztowała ta impreza podatnika. Mówię tu o > ewentualnej ochronie dla tego chóru pederastów. Jak również ochrona policyjna > dla tych co pójdą na tą imprezę. Gdyby nie homofobia byłoby taniej :). > Z faktu że bilety rozprowadzane są przede wszystkim w środowisku pederastów, > chyba wynika jaka będzie publika. Ci co chcą to pójdą. To rodzaj antyreklamy ? Odpowiedz Link Zgłoś
bischof Re: WROCLAW POWINIEN BYC ZBIORNIKIEM RETENCYJNYM 24.06.05, 22:19 wari napisał: > > Ciekawy jestem ile będzie kosztowała ta impreza podatnika. Mówię tu o > > ewentualnej ochronie dla tego chóru pederastów. Jak również ochrona polic > yjna > > dla tych co pójdą na tą imprezę. > > Gdyby nie homofobia byłoby taniej :). > > > Z faktu że bilety rozprowadzane są przede wszystkim w środowisku pederast > ów, > > chyba wynika jaka będzie publika. > > Ci co chcą to pójdą. To rodzaj antyreklamy ? > Czy człowiek który nie do sobie wmówić że zaburzenia w orientacji seksualnej jest to nic innego jak po prostu inna seksualność, jest homofonem ???? Nie ma innych seksualności człowieka , jest jedna , heteroseksualizm . Reszta to są tylko zboczenia wynikające z zaburzeń. Czy to tak ciężko pojąć . Zapewne tak, jeśli się nie potrafi logicznie myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
wari Re: WROCLAW POWINIEN BYC ZBIORNIKIEM RETENCYJNYM 25.06.05, 00:30 > Czy człowiek który nie do sobie wmówić że zaburzenia w orientacji seksualnej > jest to nic innego jak po prostu inna seksualność, jest homofonem ???? > Nie ma innych seksualności człowieka , jest jedna , heteroseksualizm . > Reszta to są tylko zboczenia wynikające z zaburzeń. Bzdury gadasz i niedouczony jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
bischof Re: WROCLAW POWINIEN BYC ZBIORNIKIEM RETENCYJNYM 25.06.05, 11:04 wari napisał: > Bzdury gadasz i niedouczony jesteś. > Dużo masz do powiedzenia. Zwróć uwagę na fakt iż gdy nastąpiła era AIDS nadeszły pewne zmiany w zachowaniach w środowiskach pederastów. Zmiany te zastały właśnie wymuszone przez tą chorobę. Przed tą chorobą istniało więcej tz. środowisk homo , środowiska typu komunalnego. żyli oni jak w komunach, w tz. otwartych domach Obecnie ich zachowanie pod wpływem strachu trochę się zmieniło . Starają się prowadzić życie seksualne w ograniczonych kręgach . Najbezpieczniejszą alternatywą jest para pederastów. Są to związki jednak luźne nie robiące plany na przyszłość , plany w rodzaju związków hetero. Plany związane z zaspokojeniem instynktów rodzicielskich . Choć można powiedzieć iż poprzez adopcje i pederaści chcą te instynkty realizować. Można by sobie zadać pytanie czy AIDS nie wymusił do środowisk pederastów zachowań z których konsekwencją jest uważania się za formę rodziny ? Jak wpłynie na środowiska pederastów fakt znalezienia środków na wyleczenie tej choroby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokalny7 Re: WROCLAW POWINIEN BYC ZBIORNIKIEM RETENCYJNYM IP: 213.17.147.* 19.06.05, 21:25 Gość portalu: Hydrolog napisał(a): > cale szczescie nie uczynili mi tego czego tobie, dlatego jestem dalej > hydrologiem nie geologiem (vide odwierty). tak poplacze ja nad soba i nad > innymi ze marginalna mniejszosc rzada by wiekszosc sie do nich dostosowala Ciekawe "Hydrologu"cóż Ci uczynili homoseksualiści??? Może podzielsz się z formuowiczami swymi doświadczeniami . Bardzo proszę. Acha-płacz nad sobą jako i ja płaczę(nad Tobą) kopiuje mój poprzedni post ,gdyż zamiast dyskutować coś insynuujesz A może hydrolodzy tylko takie mają argumenty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hydrolog Re: WROCLAW POWINIEN BYC ZBIORNIKIEM RETENCYJNYM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 11:02 cale szczescie nie uczynili mi tego czego tobie, dlatego jestem dalej hydrologiem nie geologiem (vide odwierty). tak poplacze ja nad soba i nad innymi ze marginalna mniejszosc rzada by wiekszosc sie do nich dostosowala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny homo Re: Chór homoseksualistów z Bostonu wystąpi we Wr IP: 213.17.147.* 19.06.05, 17:00 Ciebie "PRAWO" koniecznie ,chociaż tańszy byłby odstrzał ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homo Wiking homofobia - to się leczy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.05, 20:11 żyję z moim chłopakiem w stałym związku i wszystko jest normalnie. Rzeczywiście, homofobów trzeba leczyć. Proponuję stymulację błędników, elektroterapię i krioterapię. Odnotowano przypadki wyleczeń - homofobia jest uleczalna - leczcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apasz a moze jeszcze IP: 195.205.73.* 20.06.05, 10:34 A moze jeszcze adoptujecie małego chłopczyka ? STOP PEDAŁOWANIU ! Odpowiedz Link Zgłoś
oberver homoseksualizm tez sie leczy ! 20.06.05, 11:00 o to chodzi, ja sie czuje, jaby mi juz palec do oka wsadzali, toleruje ich, ale to wciaz za malo jak sie okazuje. Mam brac tez udzial w paradach ? czy co ? niedlugo ci co są hetero beda musieli się ukrywać, lub udawać homo, bo to jest teraz see. Odpowiedz Link Zgłoś
wari Re: Chór homoseksualistów z Bostonu wystąpi we Wr 28.06.05, 00:16 Gość portalu: PRAWO napisał(a): > TYCH LUDZI TRZEBA LECZYĆ !!!!!!!!!!!! Znaczy... homofobów. Nie, nie da się, to nieuleczalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dnivit Na ofiary AIDS hahahah Aids terzebi gejow:) IP: *.icpnet.pl 19.06.05, 16:36 Nadszela boska kara Aids wytrebi gejow wiec mowimy Wam nara:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ///////// Re: Na ofiary AIDS hahahah Aids terzebi gejow:) IP: 213.17.147.* 19.06.05, 17:06 Jeśli Bóg stworzył nas ,stworzył tagże homoseksualistów !? Stworzył również młodzierz wszechpolską! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reks Re: Na ofiary AIDS hahahah Aids terzebi gejow:) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.06.05, 20:10 A co będzie jak będą dobrze śpiewać? Odpowiedz Link Zgłoś
bischof Re: Na ofiary AIDS hahahah Aids terzebi gejow:) 20.06.05, 19:17 Gość portalu: reks napisał(a): > A co będzie jak będą dobrze śpiewać? > Na pewno będą dobrze śpiewać, a kto wie może nawet bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saxon Re: Chór homoseksualistów z Bostonu wystąpi we Wr IP: *.finemedia.pl 19.06.05, 21:20 Bardzo ciekawe, że radny stanisław zapotoczny, który był szefem komunistycznego Zrzeszenia Studentów Polskich na UWR., teraz występuje jako zwolennik jana łopuszańskiego i jego nacjonalistycznych idei. Koledzy z ZSP pamiętają płomienne lewicowe mowy wygłaszane przez kol. S.Z. Brunatna koszula Panu nie pomoże, panie staszku. Można PRÓBOWAC się przefarbowac, ale swój cień jest trudno zgubić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Chór homoseksualistów z Bostonu wystąpi we Wr IP: 195.20.110.* 20.06.05, 09:09 Wont ze zbokami , pedałami z Wrocka . PRECZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietka Gazeto pomysl! IP: *.adm.uni.wroc.pl 20.06.05, 11:24 Gazeto, czasem zastanów się, jakie cele realizujesz. Przyjeżdza chór i jest to chór gejowski. Da koncert, chyba fajny. Chcesz sprzedac taką informację, czy wywołac awanturę? Bo jesli chodzi o informacje, to wystarczyłby tutuł : "Stu facetów zaśpiewa standardy amerykańskie" i w tekście pełna informacja o chórze. Jęsli chcesz jątrzyc i doprowadzic do tego, że część ludzi się wystraszy i na koncert nie pójdzie, to Twój tytuł był odpowiedni. Rozgoryczona Odpowiedz Link Zgłoś
jajko69 Re: Gazeto pomysl! 27.06.05, 19:25 ale oni maja nawet w nazwie, ze sa gejami - to co, zataic wszystkie informacje, bo durne polactwo sie oburzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oki Slas wroclaw =Gay chor IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 20.06.05, 10:15 no wrescie prawdziwi przyjaciele przyjada Slaska wroclaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychusa Re: Chór homoseksualistów z Bostonu wystąpi we Wr IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 20.06.05, 10:48 Kaczor do Wrocka na ratunek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zygmunt Każdy pedał śpiewać może... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 12:09 ... drugiemu homoseksualiście przy goleniu i przy jajkach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms [...] IP: *.wurnet.nl / *.wur.NL 21.06.05, 16:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WK Re: Chór homoseksualistów z Bostonu wystąpi we Wr IP: *.ig.pwr.wroc.pl 20.06.05, 13:19 Pani wicepremier Jarucha-Nowacka powinna zaprotestować przeciwko występom zespołu, w którym jest stosowana dyskryminacje ze względu na orientację seksualną! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms dokladnie! i powinna zadzialac na ostro IP: *.wurnet.nl / *.wur.NL 21.06.05, 16:02 razem z min. Srodą powinny stworzyc duet lesbijski. Tylko nie wiem, ktora by spiewala sopranem a ktora barytonem,no ale to juz by wyszlo samo z siebie, ktora bylaby Dominą ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Orszak Pederastom stop!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 09:27 "Przypomnijmy, że kiedy w 1973 roku Amerykańskie Towarzystwo Psychiatryczne usunęło hasło „homoseksualizm" z „Podręcznika zaburzeń psychicznych", za decyzją tą opowiedziało się 58 proc. członków tej instytucji, jednym z największych zwolenników wykreślenia homoseksualizmu z rejestru zaburzeń był wówczas doktor, dziś zaś profesor psychiatrii Robert Spitzer z Uniwersytetu Columbia. W roku 2000 publicznie odżegnał się on od swego stanowiska z roku 1973 i stwierdził, że oświadczenie ATP było zbyt pochopne i nie poprzedzone należytymi badaniami. On sam głosował wówczas za zmianą definicji homoseksualizmu, chociaż nie zajmował się tym problemem. Później rozpoczął jednak zaawansowane badania nad homoseksualizmem, co doprowadziło go do rewizji poprzedniego stanowiska i do stwierdzenia, ze homoseksualizm jest zaburzeniem seksualnym i można go wyleczyć." Odpowiedz Link Zgłoś
wari Re: Pederastom stop!!!! 24.06.05, 21:58 W roku 2000 publicznie odżegnał się on od swego stanowiska z roku > 1973 i stwierdził, że oświadczenie ATP było zbyt pochopne i nie poprzedzone > należytymi badaniami. On sam głosował wówczas za zmianą definicji > homoseksualizmu, chociaż nie zajmował się tym problemem. Później rozpoczął > jednak zaawansowane badania nad homoseksualizmem, co doprowadziło go do rewizji > > poprzedniego stanowiska i do stwierdzenia, ze homoseksualizm jest zaburzeniem > seksualnym i można go wyleczyć." Decyzja nie była jednoososbowa. A może najpierw się nie mylił, a potem tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werter-6 Ciebie Rafale zacząl bym leczyć IP: *.aster.pl 27.06.05, 19:27 I Radio ma Ryja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata krakow Re: Chór homoseksualistów z Bostonu wystąpi we Wr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 10:36 w poniedzialek bede we wroclawiu i zobacze co wymysla wszechpolaczkowie :)jak widac geje tez potrafia pieknie spiewac :)ludzie!!zabroncie arystotelesa,platona,michala aniola,rodzine mannow i wielu,wielu innych homoseksualistow ze swiata kultury i sztuki,a zobaczycie jaki wasz swiat stanie sie ubogi.homofobie mozna wyleczyc,wyobraz sobie,ze twoja mama jest lesbijka,albo siostra,babcia,ciocia...gejem ojciec,brat,dziadek,tylko,ze przez cale zycie to ukrywaja,co zrobisz?a moze ty jestes homoseksualny tylko tego jeszcze nie odkryles?homoseksualisci nie gryza,sa wsrod nas i zaloze sie,ze kazdy zna osobe homoseksualna,tylko nie musi o tym wiedziec.kochaj blizniego swego jak siebie samego,czyz nie tak kochani katolicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homo Wiking Już kupiłem bilety!!!! dla mnie i mojego chłopaka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 00:04 program jest ciekawy - przekrój przez historię muzyki (od jakichś dawnych anonimów do Straussa i Gershwina). Najbardziej podoba mi się, że zaśpiewają Gaude Mater Polonia... lubię pobożne pieśni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werter-6 Upadek cywilizacyjny narodu nad wislą!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 27.06.05, 19:33 Czas na blokadę granic katolandu,Wizy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
igraszka Podziękowania dla LPR 24.06.05, 20:38 Normalnie gdyby nie LPR nie zdecydowałabym się, ale po TAKIEJ reklamie - na pewno się wybiorę. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja wiem jak nie dopuścić do tego koncertu 24.06.05, 22:50 wiem ale nie powiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werter-6 Zamknąc ciebie w psychiatryku polaku IP: *.aster.pl 27.06.05, 19:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glenn Breslau Chór wujów ;-) (n/t) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.06.05, 23:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raimund Smolnik Re: Chór artystów z Bostonu wystąpi we Wrocławiu IP: *.dip.t-dialin.net 25.06.05, 01:10 Dobry Wieczór Państwu, to że chamstwo na scenie politycznej Polski jest ciągle jeszcze zjawiskiem powszechnym niewielu irytuje. Tylko że w przypadku cytowanych LPR-czyków nie można mówić o chamstwie tylko o przestępstwie kryminalnym. Jest to absolutnie nidopuszczalne żeby dwóch radnych naszego województwa w sposób bezkarny deptało godność osobistą 100-osobowej grupy artystów powołując się jeszcze w swojej perwersji na słowa Ojca Świętego. "Jednoznacznie przeciwstawiamy się przedsięwzięciom promującym dewiacje, patologie i zachowania będące wynikiem zaburzeń osobowościowych podważającym wartości, których w zdrowym społeczeństwie podważać nie wolno". Perwersja zacytowanego przez „Gazetę” tekstu Artura Paprota i Rafała Borutko odzwiecidla duchowo czas lat 30-tych i 40-tych, na którą tylko Hitler, Stalin, Goebels i ich powirnicy mogli sobie pozwolić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tickettoride AIDS GEJE AIDS GEJE AIDS GEJE AIDS GEJE IP: *.icpnet.pl 25.06.05, 12:41 AIDS GEJE AIDS GEJE Odpowiedz Link Zgłoś
bischof Re: Wolałbym chór kastratów ! 25.06.05, 14:37 Były takie chóry we Włoszech czasów Casanovy . W ubogich rodzinach rodzice ( nie legalnie) decydowali się na kastracje syna w młodym wieku. U takiego człowieka w fazie rozwoju dochodziło do takiego rozwoju płuc i narządów głosowych , które właśnie sprzyjały dobremu głosowi. Rodziny te zapewniały sobie w ten sposób źródło dochodu, ponieważ kastrat miał wielkie szansę dostać się do chóru . Bardzo znanym kastratem w tamtych czasach był, jak dobrze pamiętam , kastrat Farinelli . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Salem Re: Ciemna masa IP: *.tpg.com.au / *.tpgi.com.au 26.06.05, 03:52 WROCLAW STOLICA CIEMNOGRODU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NOP PIKIETA ANTYPEDALSKA IP: *.swidnica.mm.pl 27.06.05, 00:20 W poniedzialek zapraszamy na nasza pikiete przeciwko promocji zboczen. Godzina 18:30, ul. Pilsudskiego (obok Filharmonii). NARODOWE ODRODZENIE POLSKI www.wroclaw.nop.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś
beemwu1 Re: PIKIETA ANTYPEDALSKA 27.06.05, 17:51 Wroclawianie ,wstyd mi za niektorych z Was. Gdzie jest Wasza tolerancja ? Wylazi Wam sloma z butow ,nietolerancja , rasizm i wszystko ,co najgorsze.Ciesze sie , ze mieszkam daleko od Was,dzieki Bogu u mnie nikt tak nie reaguje na podkrecanie tematu, jak Wy.Jestescie zakala Wroclawia, ktory slynal z tolerancjii byl najpiekniejszym i najwspanialszym miastem w Polsce.Moje dzieci urodzone we Wroclawiu ,cieszyly sie z mozliwosci wyjazdu do swego miasta .Teraz jakos nie maja ochoty , nie dziwie sie im.Pozdrawiam normalnych LUDZI. LUDZI , nie bydlo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werter-6 Kompromitujecie się Polacy IP: *.aster.pl 27.06.05, 19:29 Będziecie wytykani w Europie, co ja mówie, juz jesteście pośmiewiskiem!! Odpowiedz Link Zgłoś
jajko69 Re: Kompromitujecie się Polacy 27.06.05, 20:01 problem w tym, ze buractwo siedzi na blokowiskach cale zycie, a czlowiek jedzie do Europy i musi tlumaczyc poznanym ludziom, ze wcale w polsce nie rzuca sie kamieniami w innych ludzi i ze nie jest tak, iz klechy siedza w polityce i rzadza krajem. na szczescie wyjezdzam stad w niedalekiej przyszlosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werter-6 Zyczę tobie szczęścia !ja mieszkam w Berlinie IP: *.aster.pl 27.06.05, 20:17 na stale, teraz jestem w Warszawie, i bylem na paradzie równosci, przeżylem szok, Polska stacza sie po równi pochylej do "Szamba"Europa otoczy ten kraj kordonem sanitarnym, ja też z zimną krwią się do tego przyczynię. A wnajblizszej perspektywie wizy na powrot dla dziczy!i Pomyśleć że Wroclaw przed 70 laty byl europejski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jajko69 SKONCZENI DURNIE - WSTYD 27.06.05, 19:17 ludzie, jacy wy jestescie ciemni! a ponoc wroclaw to otwarte i tolerancyjne miasto! wstyd mi, ze tu mieszkam! ponoc mlodziez wszechnazistowska... sorry, wszechpolska, ma protestowac przed budynkiem filharmonii. CO ZA WSTYD !!! nota bene bedzie to zapewne pierwsze i ostatnie zetkniecie sie tych ograniczonych durniow z filharmonia. ciekawe, czy oni wiedza w ogole, gdzie to jest. bo ze nie wiedza, co to jest - tego jestem pewna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beemwu1 Re: SKONCZENI DURNIE - WSTYD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 20:44 Dziekuje Wam za wypowiedzi,wierze ze Wroclaw nie da sie oszolomom.Bardzo Was pozdrawiam. robcie co mozecie aby Wroclaw byl piekny i tolerancyjny. Pozdrawiam Was z Belchatowa . Odpowiedz Link Zgłoś
wari Re: SKONCZENI DURNIE - WSTYD 28.06.05, 00:25 Pokrzyczeli; z jednej strony kilku nazistów z drugiej kilku anarchistów, a środkiem można było wejść do filharmonii. Uważam, że policja źle to zorganizowała, powinna zepchnąć demonstrujących na drugą stronę ulicy. To mało komfortowe iść tuż obok chamstwa (mówię o nazi), nikt nie ma ochoty być obrażanym. Poza tym to takie chamstwo obok światyni sztuki to profanacja. Jakim cudem takie organizacje działają legalnie w tym kraju pozostaje dla mnie tajemnicą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zezik Re: SKONCZENI DURNIE - WSTYD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 08:57 większość skinów i MW to pedryle i onaniści!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bischof Re: SKONCZENI DURNIE - WSTYD 29.06.05, 07:03 wari napisał: > Pokrzyczeli; z jednej strony kilku nazistów z drugiej kilku anarchistów, a > środkiem można było wejść do filharmonii. Uważam, że policja źle to > zorganizowała, powinna zepchnąć demonstrujących na drugą stronę ulicy. To mało > komfortowe iść tuż obok chamstwa (mówię o nazi), nikt nie ma ochoty być > obrażanym. Poza tym to takie chamstwo obok światyni sztuki to profanacja. Jakim > cudem takie organizacje działają legalnie w tym kraju pozostaje dla mnie > tajemnicą. > Nie tylko to zostanie dla Ciebie tajemnicą. Zapewne również dlaczego polskie rodziny nie zaprosiły ten chór Pederastów. Ale cóż można się spodziewać po dewiancie , jak to że on myśli i rozumie tylko swój świat Pederastów. Ludzi którzy cierpią na zaburzenie w orientacji seksualnej , z którego to wynika miłość seksualna do tej samej płci , co pociąga za sobą penetracje otworu odbytowego. Jak można nazywać przedstawicieli polskich rodzin NAZI , względnie ludzi o konserwatywnych poglądach ANARCHISTAMI ? Jeszcze do tego wyrażać zdziwienie legalności tych organizacji? Na to jest tylko jedna odpowiedz, trzeba być pederastą co pociąga widocznie za sobą znacznie więcej niż mi się do tej pory wydawało. Cóż , trzeba być czujnym przed takimi objawami tych zboczonych seksualnie ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werter-6 Do bischofa, sprichst du Deutsch? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 07:51 Typowe polskie -zasciankowe myślenie Na to jest tylko jedna odpowiedz, trzeba być pederastą co pociąga widocznie za > sobą znacznie więcej niż mi się do tej pory wydawało. Cóż , trzeba być czujnym > przed takimi objawami tych zboczonych seksualnie ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: SKONCZENI DURNIE - WSTYD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 17:48 bischof napisał: > Ale cóż można się spodziewać po dewiancie , jak to że on myśli i rozumie tylko > swój świat Pederastów. Ludzi którzy cierpią na zaburzenie w orientacji > seksualnej , z którego to wynika miłość seksualna do tej samej płci wielokrotnie już w swoich niegramatycznych postach określasz homoseksualizm jako chorobę, chcialbym zwrócić się do ciebie z prośbą o źródło z którego czerpiesz swoją wiedzę o tym że homoseksualizm faktycznie jest chorobą. Podaj mi jakie jest jej podłoże, kto prowadzi nad nią badania, gdzie jest opisana, jakie są jej objawy kliniczne, sposób leczenia i jego efektywność, ale przedewszystkim chodzi mi o uznane źródła. I tak dodatkowo, z twoich wypowiedzi wnoszę że uznajesz homoseksualizm za podobnie szkodliwy jak i pedofilię, proszę cię o wskazanie kogo krzywdzi homoseksualista, gdyż w przypadku pedofila jest to dosyć oczywiste (i dodatkowo pedofilia jest chorobą znaną medycynie i szeroko opisaną w literaturze fachowej). wyrazy uszanowania Odpowiedz Link Zgłoś
bischof Re: SKONCZENI DURNIE - WSTYD 01.07.05, 20:07 Gość portalu: q napisał(a): > bischof napisał: > > Ale cóż można się spodziewać po dewiancie , jak to że on myśli i rozumie > tylko > > swój świat Pederastów. Ludzi którzy cierpią na zaburzenie w orientacji > > seksualnej , z którego to wynika miłość seksualna do tej samej płci > > wielokrotnie już w swoich niegramatycznych postach określasz homoseksualizm jak > o > chorobę, chcialbym zwrócić się do ciebie z prośbą o źródło z którego czerpiesz > swoją wiedzę o tym że homoseksualizm faktycznie jest chorobą. Podaj mi jakie > jest jej podłoże, kto prowadzi nad nią badania, gdzie jest opisana, jakie są je > j > objawy kliniczne, sposób leczenia i jego efektywność, ale przedewszystkim chodz > i > mi o uznane źródła. I tak dodatkowo, z twoich wypowiedzi wnoszę że uznajesz > homoseksualizm za podobnie szkodliwy jak i pedofilię, proszę cię o wskazanie > kogo krzywdzi homoseksualista, gdyż w przypadku pedofila jest to dosyć oczywist > e > (i dodatkowo pedofilia jest chorobą znaną medycynie i szeroko opisaną w > literaturze fachowej). > wyrazy uszanowania > To wszystko znajdziesz tu na forum , zadaj sobie trudu , albo zapomnij. Co do gramatyki , to wybaczcie . Język polski używam tylko tu na forum. A edukację kończyłem w szerokim świecie w innym języku jak polski. Ale jeśli Ty znasz polski , to dacz sobie radę z moją połamaną polszczyzną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: SKONCZENI DURNIE - WSTYD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 12:50 Przykro mi ale na forum nie dałeś ani jednej odpowiedzi na którekolwiek z moich pytań, ja zawsze czytam uważnie, nawet bzdury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Becia Re: Chór homoseksualistów z Bostonu wystąpi we Wr IP: *.akron.wroc.pl / *.18.akron.wroc.pl 28.06.05, 22:25 dobrze, że wszyscy nopo-niepewni przyprawieni o palpitacje sercowe przeżyli...bo inaczej ich partnerzy ( lub partnerki-nie wnikam , bo mnie to ch..obchodzi) domagaliby się odszkodowań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Anonim DO TEGO KRETYNA BISZKOPTA,CZY JAK ON MA... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 10:13 i do całej reszty... CIEKAWE, CZY CHODZĄC DO TEATRU, KINA, OPERY - bierzesz pod uwagę to, że większość osób pracujących tam - również jest odmiennej orientacji seksualnej?! Akurat w tym środowisku zdarza się to nad wyraz często, czy Ci sie to podoba, czy nie!I co z tego?I g ó w n o! I przestań pieprzyć głupoty w stylu, że w tych przypadkach nie ma to znaczenia, bo ludzie się z tym nie afiszują...jesteś żałosny, ani trochę nie śmieszny, a Twoje poglądy mające na celu rewolucję umysłową resztki ludzi "zdrowo myślących" możesz sobie wsadzić we własny zad! Dobrze Ci życzę... Zamilcz wstrętny, ograniczony czlowieku i zostaw już ten chór w spokoju... Zajmij się korkami na Pl.Grunwaldzkim jak Ci się nudzi. Nie pozdrawiam - współczuje! Odpowiedz Link Zgłoś
bischof Re: DO TEGO KRETYNA BISZKOPTA,CZY JAK ON MA... 29.06.05, 19:59 Gość portalu: Gall Anonim napisał(a): > i do całej reszty... > CIEKAWE, CZY CHODZĄC DO TEATRU, KINA, OPERY - bierzesz pod uwagę to, że > większość osób pracujących tam - również jest odmiennej orientacji seksualnej?! > Akurat w tym środowisku zdarza się to nad wyraz często, czy Ci sie to podoba, > czy nie!I co z tego?I g ó w n o! > Co za słownictwo. To już wiem dlaczego tak ciężko Tobie coś pojąć , co ja napisałem na temat pederastów. Mój jeżyk jest bez epitetów, a więc zbyt ciężki i komunikatywny dla Ciebie. Mimo to postaram się Tobie wytłumaczyć nie zniżając się do Twojego poziomu. Jest mi wiadomo iż w świecie o którym wspomniałeś jest dużo pederastów. Jak idę do teatru ,w przeciwieństwie do Ciebie, nie interesuje się orientacją seksualną ludzi tam pracujących. Poza tym idę tam z małżonką , nie w poszukiwaniu erotycznych przeżyć , ale innych . > > I przestań pieprzyć głupoty w stylu, że w tych przypadkach nie ma to znaczenia, > bo ludzie się z tym nie afiszują...jesteś żałosny, ani trochę nie śmieszny, a > Twoje poglądy mające na celu rewolucję umysłową resztki ludzi "zdrowo > myślących" możesz sobie wsadzić we własny zad! > Nie schlebiaj mi, nigdy nie podejrzewałem iż moje skromne poglądy będę widziane jako rewolucyjne. Dobrze iż słowo „ zdrowo myślących” jest w cudzysłowie. Inaczej pomyślał bym że ludzie Twoich poglądów rzeczywiście są zdrowo myślący. > > Dobrze Ci życzę... > Zamilcz wstrętny, ograniczony czlowieku i zostaw już ten chór w spokoju... > Zajmij się korkami na Pl.Grunwaldzkim jak Ci się nudzi. > Nie pozdrawiam - współczuje! > Twoje życzenia możesz zachować dla takich jak Ty jesteś. Swoim zachowaniem utwierdzasz mnie człowieku iż rzeczywiście coś musi być nie tak z Tobą. No ale może jesteś pederastą ? A ale pederastów rzeczy normalne są nienormalnymi . Co do kurków na Grunwaldzkim to akurat do domu nie jadę przez pl. Grunwaldzki , skręcam za mostem w Wyspiańskiego . Potem na .Zwierzyniecki , w Tramwajową i jestem już w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Anonim No tak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 23:20 "Mój jeżyk jest bez epitetów" Twój jeżyk mnie nic nie obchodzi <lol> "Dobrze iż słowo „ zdrowo myślących” jest w cudzysłowie. Inaczej po > myślał bym > że ludzie Twoich poglądów rzeczywiście są zdrowo myślący." Potwierdzam swoją wcześniejszą opinię na Twój temat.Jesteś ograniczony.Przykro mi, ale chyba wiekszość osób tak Cię tu postrzega. "Swoim zachowaniem utwierdzasz mnie człowieku iż rzeczywiście coś musi być nie > tak z Tobą. > No ale może jesteś pederastą ? A ale pederastów rzeczy normalne są > nienormalnymi ." Po pierwsze - pisz po "polskiemu" inteligentny człowieku. Po drugie - oczywiście, że jestem pederastą.Tak samo jak wszyscy Ci, którzy nie rzucają kamieniami w ludzi o odmiennej orientacji seksualnej.Tak samo jak wszyscy Ci, którzy co niedziele nie klęczą na grochu. Ty za to od dzisiaj jesteś moim "guru". "Jest mi wiadomo iż w świecie o którym wspomniałeś jest dużo pederastów. > Jak idę do teatru ,w przeciwieństwie do Ciebie, nie interesuje się orientacją > seksualną ludzi tam pracujących. > Poza tym idę tam z małżonką , nie w poszukiwaniu erotycznych przeżyć , ale > innych . " Właśnie widać po Tobie czego szukasz w owych miejscach.Można to wywnioskować z Twoich poprzednich postów. Człowieku - po prostu szkoda mi tracić słów na Ciebie. Twoje poglądy dotyczące orientacji seksualnej i wszechobecnych pederastów - są beznadziejne.Już nie chcę Cię obrażać, ale po prostu - Ty nawet nie starasz się pewnych rzeczy zrozumieć - Twój rozwój inteligencji zatrzymał się w miejscu.Jesteś jak pierwotniak :/ "Co do kurków na Grunwaldzkim..." Przykro mi ale o hydraulice nie mam pojęcia. Pozdrawiam forumowiczów.A Ciebie nie lubię! Odpowiedz Link Zgłoś
bischof Re: No tak... 30.06.05, 19:20 Gość portalu: Gall Anonim napisał(a): > Potwierdzam swoją wcześniejszą opinię na Twój temat.Jesteś ograniczony.Przykro > mi, ale chyba wiekszość osób tak Cię tu postrzega. > Mi nie jest przykro, przynajmniej nauczyłeś się choć trochę zachowywać w necie. Co do spostrzegania innych , to twoje „chyba” jest tylko „chyba” . Ja mówię w swoim imieniu , Ty natomiast starasz się mówić w imieniu większości. To znaczy Tobie się wydaje że mówisz w imieniu większości. > > Po pierwsze - pisz po "polskiemu" inteligentny człowieku. > Po drugie - oczywiście, że jestem pederastą.Tak samo jak wszyscy Ci, którzy nie > rzucają kamieniami w ludzi o odmiennej orientacji seksualnej.Tak samo jak > wszyscy Ci, którzy co niedziele nie klęczą na grochu. > Ty za to od dzisiaj jesteś moim "guru". > Nie odmiennej orientacji seksualnej , tylko zboczonej orientacji seksualnej. Nie ma coś takiego jak odmienna orientacja seksualna , natomiast jest wiele zboczeń seksualnych. Zresztą dla prawie każdego zboczeńca seksualnego wydaje się podobnie jak Tobie. > > Właśnie widać po Tobie czego szukasz w owych miejscach.Można to wywnioskować z > Twoich poprzednich postów. > Człowieku - po prostu szkoda mi tracić słów na Ciebie. > Twoje poglądy dotyczące orientacji seksualnej i wszechobecnych pederastów - są > beznadziejne.Już nie chcę Cię obrażać, ale po prostu - Ty nawet nie starasz się > pewnych rzeczy zrozumieć - Twój rozwój inteligencji zatrzymał się w > miejscu.Jesteś jak pierwotniak :/ > Nie trać słów , może Tobie się jeszcze przydadzą. Nie jesteś w stanie mnie obrazić , ale jesteś w stanie sam siebie obrazić. Mi wystarczy że Ty wszystko zrozumiesz , ja nie muszę , a szczególnie nie jestem zainteresowany mentalnością pederastów. Zna ją już zbyt dobrze, tą huśtawkę psychiczną . > > "Co do kurków na Grunwaldzkim..." > Przykro mi ale o hydraulice nie mam pojęcia. > ozdrawiam forumowiczów.A Ciebie nie lubię! > Trudno , pomyliłem się . Byłem przekonany że każdy pederasta zna się na hydraulice , przynajmniej męskiej. Cieszę się że mnie nie lubisz , mam nadzieje że tak zostanie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonda KTO JEST GEJEM NIECH SIE WPISZE JAKIMS NICKIEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 17:16 To zobaczycie ilu jest gejow i lesbijek w okolicy. pozniej sie zobaczy czy to naprawde taka mniejszosc. a gazete prosze zeby niekasowala tego postu przez jakis czas NO TO JA JESTEM GEJEM Odpowiedz Link Zgłoś
bischof Prawa ludzi do zboczenia ?? 30.06.05, 20:58 Pod tym adresem hfp.puellula.com/index.html znajdą państwo następną grupę ludzi o , jak mówią pederaści, ludzi o innej seksualności . Można się tam dowiedzieć jak to oni są nastawieni do walki o prawo pedofila . Oni również się uważają za nie groźnych i chcą tak samo jak pederaści walczyć o swoje prawa. Podają również jako przykład walki o swoje prawa , pederastów . Kto wie , może następny chór który odwiedzi naszą filharmonię będzie chór pedofilów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marny prowokator Re: Prawa ludzi do zboczenia ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 21:12 Ile Ty masz lat człowieku? Bo wyglądasz mi na jakiegoś napalonego łysego gó..arza "zaiwaniającego" z pałką na mecze! Bez obrazy dla porządnej młodzieży chodzącej na mecze. Weź człowieniu zamilknij, bo nie jesteś już nawet żałosny. Odpowiedz Link Zgłoś
bischof Re: Prawa ludzi do zboczenia ?? 30.06.05, 21:57 Gość portalu: Marny prowokator napisał(a): > Ile Ty masz lat człowieku? > Bo wyglądasz mi na jakiegoś napalonego łysego gó..arza "zaiwaniającego" z > pałką na mecze! > Mam jeden włos na środku głowy, a żebyś nie myślał że Ciebie kokietuje to dodam że włosy na nogach nie mam ogolonych. > > Bez obrazy dla porządnej młodzieży chodzącej na mecze. > Weź człowieniu zamilknij, bo nie jesteś już nawet żałosny. > A teraz bez żartów. Każda grupa zboczeńców jest przekonana o swoich prawach. Zobacz jakie kryterium używają pedofile chcąc przekonać publikę o swoich dobrych zamiarach wobec dzieci . I pod jakim warunkiem dziecko mogło by , według nich, prowadzić życie seksualne z dorosłym . To co dzisiaj może być chorobliwe , jutro może stać się normalne . Jedną różnicę widzę między pedofilami a pederastami. Różnicę granicy wieku obiektów seksualnych . A jak spojrzymy na rozwój tego atrybutu , wiek . To było 18lat , w niektórych krajach jest już 16 lat , a niektórych parlamentach krajów europejskich mówiono o 15 latach. Cóż można powiedzieć na ten rozwój , zaczyna on sprzyjać pedofilom . Obniżenie wieku legalnej aktywności seksualnej doprowadzi do powstanie grupy pedofilii którzy mają prawo do tego aby uprawiać seks z dziećmi . Prawo stoi za nimi. Oznacza to że rodzice mają obowiązki karmić dzieci , a one mają prawo ze starszymi panami uprawiać seks. Gdy rodzic sprzeciwi się temu i powiedzmy zareaguje impulsywnie w stosunku do pedofila . Ten ma prawo rodzica podać do sądu. W tam kierunku idzie nasza zwariowana cywilizacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Prawa ludzi do zboczenia ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 18:04 Do bischof'a Twoje ciągłe porównywanie homoseksualizmu do pedofilii powoli staje się nużące, jednak mimo twojego uporu nie staje się ani trochę prawdziwsze. Homoseksualizm jest zjawiskiem obecnym w naszej (ludzkiej) kulturze od zarania dziejów (nie muszę chyba podawać przykładów, jestes mam nadzieję człowiekiem wykształconym)i w ciągu owych dziejów stosunek społeczeństw do niego ulegał wachaniom od pełnej tolerancji (grecja antyczna) poprzez powszechną ale oficjalnie naganną praktykę (Rzym antyczny) do przestępstwa karanego smiercią (choćby wiek XIX w europie) w przeciwieństwie do pedofili nie został nigdy uznany za stan chorobowy, nikomu nie szkodzi i ma korzenie w zwierzęcych jeszcze przodkach człowieka, gdyz jak podają badania odnośne różnych grup zwierząt (np. szympansów) homoseksualizm jest zjawiskiem obecnym w pewnym, stałym procencie w przyrodzie. po zastanowieniu jeszcze z wyrazami szacunku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbok Re: Prawa ludzi do zboczenia ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 18:32 Myśle, że dalsze próby wbicia naszemu koledze do głowy, że to nie ludzie homoseksualni, tylko właśnie tacy jak on, są prawdziwym kataklizmem i odchyłem od "myślącej" normy - są niepotrzebne.Groch o ściane... Po prostu pewnych rzeczy ten człowiek sobie nie potrafi uzmysłowić, a nawet jeżeli - nie potrafi być tolerancyjny chociażby w najmniejszym stopniu.To taka mania prześladowcza ; wszyscy to pedryle i zboki.No cóż...mogę jedynie współczuć - na pewno nie jest Ci łatwo żyć w tak zagmatwanym świecie pełnym "nienormalnych" i tak innych od Ciebie ludzi... Moja złośliwość nie sięgneła jeszcze zenitu, dlatego aby poprawić mój bilans komplementów pod Twoim adresem , z całego serca życzę Ci aby w Twoim najbliższym rodzinnym otoczeniu - pojawił się niedługo jakiś "pedryl".Ciekawe co byś wtedy zrobił... Oooo, przepraszam...retoryczne pytanie!Oczywiście spalił byś go na stosie , lub ewentualnie - idąc za głosem pana (przez małe "p") Rydzyka - posłałbyś go na badania...wszak wiadomą rzeczą jest, iż homoseksualizm da się wyleczyć! Nieprawda?Oczywiście , że prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
bischof Re: Prawa ludzi do zboczenia ?? 01.07.05, 19:53 Gość portalu: Zbok napisał(a): > Myśle, że dalsze próby wbicia naszemu koledze do głowy, że to nie ludzie > homoseksualni, tylko właśnie tacy jak on, są prawdziwym kataklizmem i odchyłem > od "myślącej" normy - są niepotrzebne.Groch o ściane... > Po prostu pewnych rzeczy ten człowiek sobie nie potrafi uzmysłowić, a nawet > jeżeli - nie potrafi być tolerancyjny chociażby w najmniejszym stopniu. > Jakich to rzeczy nie potrafię sobie uzmysłowić ? Takich że pederaści to normalna seksualność ? Ja wiem jaką funkcje dała natka natura siusiakowi. I wiem że tych rzeczy nie da się w demokratyczny sposób ustalić. Ty masz kolego problemy , i nie rozumiesz matki natury . > > To taka mania prześladowcza ; wszyscy to pedryle i zboki.No cóż...mogę jedynie > współczuć - na pewno nie jest Ci łatwo żyć w tak zagmatwanym świecie > pełnym "nienormalnych" i tak innych od Ciebie ludzi... > Nie mam z tam problemu , i doskonale daje sobie radę w życiu . W każdym środowisku kolego. Świat nie jest wcale zagmatwany , ale wprost przeciwnie . To jednak wie tylko ten , co rozumnie ten świst i rządzące tym światem prawa natury. > > Moja złośliwość nie sięgneła jeszcze zenitu, dlatego aby poprawić mój bilans > komplementów pod Twoim adresem , z całego serca życzę Ci aby w Twoim > najbliższym rodzinnym otoczeniu - pojawił się niedługo jakiś "pedryl". > Ciekawe co byś wtedy zrobił... > Mam bardzo często z pederastami do czynienia. Dzisiaj w pracy pojawił się jeden człowiek ze świata prominentów z dwoma męskimi dziwkami. Rozmawiałem z nim krótko i stwierdziłem że jest płytki. Gdy opuścił biuro byłem poinformowany przez naszych pracowników, iż te dwie męskie dziwki , to jego kochankowie których często zmienia. > > Oooo, przepraszam...retoryczne pytanie!Oczywiście spalił byś go na stosie , lub > ewentualnie - idąc za głosem pana (przez małe "p") Rydzyka - posłałbyś go na > badania...wszak wiadomą rzeczą jest, iż homoseksualizm da się wyleczyć! > Nieprawda?Oczywiście , że prawda! > Nie spalił bym go na stosie. Jedynie co by na mnie źle wpłynęło , to psychiczna komunikacja między nim była by dla mnie utrudniona. Nie znam poglądów Rydzyka . Wiem jedynie że to jest jakaś postać z radia kościelnego , którego nie jestem słuchaczem. Jeśli komuś sprawia homoseksualny seks , to jest jego sprawa . A mi nic do tego. Jedynie interesuje się aspektami tego zaburzenia w orientacji seksualnej , dotyczących rozwoju społecznego. A kto w jaki sposób zaspakaja w czterech ścianach swoje potrzeby seksualne , nie jestem zainteresowany. Odpowiedz Link Zgłoś
bischof Re: Prawa ludzi do zboczenia ?? 01.07.05, 19:18 Gość portalu: q napisał(a): Gość portalu: q napisał(a): > Do bischof'a > > Twoje ciągłe porównywanie homoseksualizmu do pedofilii powoli staje się nużące, > jednak mimo twojego uporu nie staje się ani trochę prawdziwsze. > Nie rozumiemy się do końca , ja widzę pewne równoległe procesy u tych grup ludzi. Znam przypadki człowieka dorosłego który uprawiał seks z dzieckiem jednakowej płci. Powiedzmy zakochał się w tym dziecku i mając przewagę psychiczną wpłynął na to dziecko tak, iż uległo te dziecko jemu. Dziecko to było z patologicznej rodziny gdzie czuło się nie kochane . Dziecko z takim typem deficytu uległo łatwo starszemu panu, które je „kochał” . Dziecko za kilka lat przestało być dzieckiem , było już nauczone uprawiać seks z płcią taką samą. Z tego co mi wiadomo Ten starszy pan uprawia od czasu do czasu z tym byłym dzieckiem seks. A więc można sobie zadać pytanie, kim jest ten starszy pan, pedofilem ? homoseksualistą ? Moim zdaniem jedno i drugie. Nie wiem czy znasz języki obce , jeśli tak to przeczytaj sobie na tej pedofilskiej stronie co ja podałem kilka wersetów. To jest ta sama strategia im płaszczyzna odczuć co u homoseksualistów. Oni starają się dotrzeć do publicznej świadomości tak samo jak homoseksualiści. Myślę iż przybliżyłem Tobie choć trochę mój sposób myślenia. Nie wymagam od nikogo aby myślał jak ja, i nie jestem nawet z tego powodu obrażony . To są moje poglądy bazujące na moim doświadczeniu w tej materii. > > Homoseksualizm jest zjawiskiem obecnym w naszej (ludzkiej) kulturze od zarania dziejów > Tak , jest . Ale nie tylko homoseksualizm jest zjawiskiem obecnym w naszej kulturze , inne skłonności seksualne które nie są konformistyczne z naturą , również są obecne. Zakłócenia były są i będą , co do tego nie mam żadnych wątpliwości. I to mi nie przeszkadza . Przeszkadza mi jedynie w jaki sposób ludzie się zajmują tym problemem , i konsekwencje społeczne jakie wynikają z tego zajmowania się. > > (niemuszę chyba podawać przykładów, jestes mam nadzieję człowiekiem wykształconym)i > w ciągu owych dziejów stosunek społeczeństw do niego ulegał wachaniom od pełnej > tolerancji (grecja antyczna) poprzez powszechną ale oficjalnie naganną praktykę > (Rzym antyczny) do przestępstwa karanego smiercią (choćby wiek XIX w europie) w > przeciwieństwie do pedofili nie został nigdy uznany za stan chorobowy, > Z tym nie mogę się zgodzić , nikomu faktu iż homoseksualizm został skreślony nikomu księgi chorób , nie wynika fakt iż nigdy nie był nikomu tej książce. > > nikomu nie szkodzi i ma korzenie w zwierzęcych jeszcze przodkach człowieka, gdyz jak > podają badania odnośne różnych grup zwierząt (np. szympansów) homoseksualizm > jest zjawiskiem obecnym w pewnym, stałym procencie w przyrodzie. > Znam zdanie niektórych naukowców którzy twierdzą iż w każdym człowieku występuje pewna forma homoseksualizmu . Z reguły orientacja seksualna nie jest czymś , jak to niektórzy mówią 100%-tową. Nie biorę tu pod uwagę skrajnych przypadków. Są przypadki homoseksualizmu w śród zwierząt , ale są również takie zwierzęta u których nie występują takiego typu zaburzenia w orientacji seksualnej. Wyciągać jakąkolwiek koncesje, z powodu zachowań różnych zwierzątek, wydaje mi się błędne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Prawa ludzi do zboczenia ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 13:01 To czy coś jest i BYŁO chorobą określa wiedza współczesna a nie błędy poprzednich epok, nie wolno wyciągać wniosków z błędnych założeń jakie czynili nasi przodkowie. w Sprawie pedofili, ja znam przypadki pedofili którzy wybierali na swoje ofiary dzieci płci przeciwnej mimo to nie widzę analogii pomiędzy heteroseksualizmem a pedofilią. A co do zwierzątek, jeżeli jakies zachowanie występuję w obrębie danego gatunku, oznacza to iż jest to ZGODNE Z PRAWAMI NATURY, gdyż zwierzęta nie łamia praw natury. To że zjawiska homoseksualizmu nie dotycza kazdego gatunku nie dziwi ze względu na to iż seksualizm jest kwestią skomplikowana i u naprawdę niewielkiej czesci swiata żywego występuje dychotomiczny podział na dwie płcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz jakie są kryteria naboru do chóru? IP: 81.219.236.* 01.07.05, 11:09 jakie są kryteria naboru do chóru? Wystarczy śpiewać, czy coś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
bischof Re: jakie są kryteria naboru do chóru? 01.07.05, 20:01 Gość portalu: grzegorz napisał(a): > jakie są kryteria naboru do chóru? Wystarczy śpiewać, czy coś jeszcze? > Również zastanawiałem się nad tym pytaniem. Jakoś mi to brzmi dziwnie, chór ludzi o jednakowej płci , w których każdy cierpi na zaburzenie w orientacji seksualnej. Może szef chóru wymaga zaświadczenia od lekarza ? Chyba nie sprawdza osobiście tej orientacji ? Odpowiedz Link Zgłoś
0201zk Re: jakie są kryteria naboru do chóru? 01.07.05, 21:00 Wiesz co? Ty masz same brzydkie skojarzenia! Słowo daję -ja bym nie wpadł na tyle "świństewek" ile Ty nam tu zaserwowałeś! No wiesz! Nawet nie chcę się domyślać, kto Ci to wszystko zrobił! FIGLARZU! A przez moment nawet mnie oszukałeś i uwierzyłem Ci w tą Twoją homofobię! Ależ byłeś wstrętny, Misiaczku! Musimy koniecznie się spotkać i musisz mi to wszystko jeszcze raz opowiedzieć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bischof Re: jakie są kryteria naboru do chóru? 01.07.05, 21:36 0201zk napisał: > Wiesz co? Ty masz same brzydkie skojarzenia! Słowo daję -ja bym nie wpadł na ty > le "świństewek" ile Ty nam tu zaserwowałeś! No wiesz! Nawet nie chcę się domyś > lać, kto Ci to wszystko zrobił! FIGLARZU! A przez moment nawet mnie oszukałeś i > uwierzyłem Ci w tą Twoją homofobię! Ależ byłeś wstrętny, Misiaczku! Musimy kon > iecznie się spotkać i musisz mi to wszystko jeszcze raz opowiedzieć!!! > Czyżby Polska była rzeczywiście ciemnogrodem pod tym względem ?? Chyba nie. A może wykorzystuje się pewne cechy tych aspirujących Polaków , myślących że być światowym, to być głupio mądrym i bezgranicznie tolerancyjnym?? Na czym polega tolerancja ? Chyba nie na zamydleniu oczu przez pederastów. Braku odróżnienia seksualności sprzyjającej prawą natury , od seksualności zboczonej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: jakie są kryteria naboru do chóru? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 22:58 Podejrzewam, że masz jakieś przykre doświadczenia z dzieciństwa związane z pederastami... Ciebie po prostu podnieca to słowo... Sam jesteś "zbok" - bo mimo iż nikt już nie chce się tu wypowiadać na ten temat, Ty dalej upierasz się przy swoim - wałkując dalej cały czas to samo "wszyscy to pederaści" itd. Człowieku daj sobie na wstrzymanie, bo Twoje wypowiedzi zaczynają budzić już nie śmiech, ale grozę... Zboczony psychopata! Odpowiedz Link Zgłoś
bischof Re: jakie są kryteria naboru do chóru? 02.07.05, 09:33 Gość portalu: ... napisał(a): > Podejrzewam, że masz jakieś przykre doświadczenia z dzieciństwa związane z > pederastami... > Złe są Twoje podejrzenia, zresztą nie dziwią mnie Twoje podejrzenia . W Twoich postach są takie bzdury że ręce popadają. Wmawiasz sobie człowieku iż świat Twoich odczuć jest normą, nie okłamuj się, od rzeczywistości nie uciekniesz. > > Ciebie po prostu podnieca to słowo... > Sam jesteś "zbok" - bo mimo iż nikt już nie chce się tu wypowiadać na ten > temat, Ty dalej upierasz się przy swoim - wałkując dalej cały czas to > samo "wszyscy to pederaści" itd. > Mylisz się , te słowo kojarzy mi się z brakiem etyki, i brakiem w odczucia fascynacją ciałem kobiecym. Dalej kojarzy mi się z człowiekiem pustym, pozbawionym przez swoje odczucia seksualne jednego z najistotniejszych elementów swojego życia. Do tych ludzi odczuwam dziwny typ współczucia, . Może dlatego iż jestem ojcem dwojga dzieci i jestem szczęśliwie ożeniony , co oznacza moje zrealizowanie się na tym polu. Jak widzę zbłąkanych w życiu pederastów , szukających celu w życiu . Próbujących wypełnić swoje życie np. zajmując się intensywnie degeneracją społeczeństwa . Wmawiając jemu np. o swojej „normalności”. A że żyję w metropolii zachodniej , gdzie zawodowo mam do czynienia z ludźmi, to takie obrazki są prawie że na co dzień . Poza tym znając kilku pederastów na przestrzeni 20 lat , muszę powiedzieć ich życie jest niczym innym jak wynikiem ich zboczenia. Z resztom już trzech z nich nie żyje . Można dokładnie zaobserwować jakie człowiek musi ponosić konsekwencje u którego występuje zaburzenie w orientacji seksualnej. Jest to smutne ale niestety prawdziwe. > > Człowieku daj sobie na wstrzymanie, bo Twoje wypowiedzi zaczynają budzić już > nie śmiech, ale grozę... > Zboczony psychopata! > Wyobraź sobie iż dostałem kilka postów z otwartym poparciem , wielu ludzi dziwi moja wytrwała postawa ,jak również rzeczowa argumentacja. Jeśli Tobie jest śmieszno , to się śmiej. Ale nie myśl iż każdy myśli jak Ty o tym zboczeniu seksualnym. A więc życzę Tobie dużo śmiechu, i nie zapomnij iż ten się śmieje kto się śmieje ostatni. Odpowiedz Link Zgłoś
0201zk Re: jakie są kryteria naboru do chóru? 02.07.05, 11:06 Jesteś nieoceniony! Piszesz: " Wyobraź sobie iż dostałem kilka postów z otwartym poparciem , wielu ludzi dziwi moja wytrwała postawa ,jak również rzeczowa argumentacja"! Rozumiem, że cała parafia? Czy może słuchacze Rozmów Niedokończonych na falach Radia M? UUUU -A może to ci, którzy wszystko argumentują i pieczętują kamieniem -jak im tam? Acha MW od Romana Giertycha i jego LPR. Misiek, twoja znajomość tematu jest niepokojąca! Świadczy o -co najmniej -wielu przemyśleniach w tym temacie (a nie są to łatwe kwestie)! Jeszcze trochę i wystąpisz jako ekspert w programie "Warto Rozmawiać". Prawdziwa tragedia jednak będzie, jak się okaże, że na pytanie -Jak oni to robią? -ty będziesz znał najlepiej odpowiedź! I to wcale nie z książek czy opowiadań! Odpowiedz Link Zgłoś
bischof Re: jakie są kryteria naboru do chóru? 02.07.05, 12:33 0201zk napisał: > Jesteś nieoceniony! Piszesz: " Wyobraź sobie iż dostałem kilka postów z otwartym poparciem , wielu ludzi dziwi > moja wytrwała postawa ,jak również rzeczowa argumentacja"! > Rozumiem, że cała parafia? > Twoja interpretacja jest błędna. Szukasz chcianych przez Ciebie interpretacji, to nic nowego z psychologicznego punktu widzenia . Starasz się po prostu sugerować własnej podświadomości, iż Ty masz rację. Coś w rodzaju samo oszukiwania się. Albo boisz się prawdy, albo ona jest dla Ciebie nie wygodna. > > Czy może słuchacze Rozmów Niedokończonych na falach Radia M? UUUU -A może to ci, którzy wszystko > argumentują i pieczętują kamieniem -jak im tam? > Acha MW od Romana Giertycha i jego LPR. Misiek, twoja znajomość tematu jest niepokojąca! Świadczy o -co > najmniej -wielu przemyśleniach w tym temacie (a nie są to łatwe kwestie)! Jeszcze trochę i wystąpisz jako > ekspert w programie "Warto Rozmawiać". Prawdziwa tragedia jednak będzie, jak się okaże, że na pytanie -Jak > oni to robią? -ty będziesz znał najlepiej odpowiedź! I to wcale nie z książek czy opowiadań! > Tam gdzie mieszka nie ma możliwości słuchania Radia M. Co do polskiej klasy polityków , to również nie znam ich poglądów . I nie jestem nawet zainteresowany ich poglądami. Wystarczy mi iż wiem jaki poziomie ci wasi przywódcy reprezentują , bagno. Tak się złożyło iż dojrzewałem emocjonalnie w kraju o wyższej kulturze politycznej. Nie znam programu "Warto Rozmawiać" , jednym słowem nie mam niewiele z polską rzeczywistością. Wprawdzie ta rzeczywistość jest mi znana , ale zbyt prymitywna aby się ją zbyt wiele zajmować. Jednak seksualność człowieka to temat nie mający wiele z polityką. Będąc zagorzałym zwolennikiem praw natury , również na innych forach , wtrąciłam tu swoje pięć groszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Anonim Re: jakie są kryteria naboru do chóru? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 13:17 Jesteś transseksualistą?Kobietą?Czy mężczyzną w damskich ciuszkach? A Ty wiesz, że to też zakrawa zboczeniem? Po pierwsze - nie rozumiem o czym Ty do nas piszesz.I to nie ze względu na Twój inteligentny język - tylko ze względu na jakieś durne śmieszne błędy, które mnie bawią i nie mogę się skupić na głebokim przekazie zawartym w Twoich postach. Po drugie - nie wiem gdzie się wychowywałeś/łaś, ale skoro tak Cię ciągnie do życia zgodnie z prawami natury - skacz po drzewach.Wyjedź na łono natury, jedz korzonki i jagody.Co Cię to interesuje kto z kim sypia?Martw się lepiej o swoje dzieci , jeżeli faktycznie takowe posiadasz, bo kto wie...i one mogą się okazać z wiekiem "pedrylami", a wtedy sprawa się skomplikuje. Po trzecie wreszcie - nie udawaj wielkiego psychologa, ani człowieka myślącego, bo Twoje durne posty wszystko psują... I nie udawaj, że nie znasz polskich realiów i że gó*no Cię one obchodzą, bo uczestnicząc w tej dyskusji - na tym właśnie forum - przeczysz sam sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
bischof Re: jakie są kryteria naboru do chóru? 02.07.05, 14:18 Gość portalu: Gall Anonim napisał(a): > Jesteś transseksualistą?Kobietą?Czy mężczyzną w damskich ciuszkach? > A Ty wiesz, że to też zakrawa zboczeniem? > Po pierwsze - nie rozumiem o czym Ty do nas piszesz.I to nie ze względu na Twój > inteligentny język - tylko ze względu na jakieś durne śmieszne błędy, które > mnie bawią i nie mogę się skupić na głebokim przekazie zawartym w Twoich > postach. > Rzeczywiście masz problemy ze zrozumieniem Twojego ojczystego języka . Skoro ja napisałem dokładnie o co Ty piszesz, a Ty nadal nie rozumiesz. Wybaczam Ci pomimo to , bo jak wspomniałeś masz problemy koncentracją. Dam Tobie dobrą radę , nie czytaj moich postów skoro one przerastają Twoje możliwości w ich pojęciu. Albo czytaj kilka razy , jeśli koniecznie interesuje Ciebie ich zawartość. > > Po drugie - nie wiem gdzie się wychowywałeś/łaś, ale skoro tak Cię ciągnie do > życia zgodnie z prawami natury - skacz po drzewach.Wyjedź na łono natury, jedz > korzonki i jagody.Co Cię to interesuje kto z kim sypia?Martw się lepiej o swoje > dzieci , jeżeli faktycznie takowe posiadasz, bo kto wie...i one mogą się okazać > z wiekiem "pedrylami", a wtedy sprawa się skomplikuje. > Rzeczywiście masz problemy ze zrozumieniem , ja piszę o życiu seksualnym zgodnym z prawami natury . A Ty o skakaniu po drzewach i jedzeniu korzonków. Skoro się okaże iż jedno z moich dzieci posiada schorzenie w orientacji seksualnej, to nie będę mu wmawiał że tak nie jest. > > Po trzecie wreszcie - nie udawaj wielkiego psychologa, ani człowieka myślącego, > bo Twoje durne posty wszystko psują... > I nie udawaj, że nie znasz polskich realiów i że gó*no Cię one obchodzą, bo > uczestnicząc w tej dyskusji - na tym właśnie forum - przeczysz sam sobie. > Biedaku napiszę Tobie mój cytat i go wytłumaczę. Cytat: __________________________ ………nie mam niewiele z polską rzeczywistością. Wprawdzie ta rzeczywistość jest mi znana , ale zbyt prymitywna aby się ją zbyt wiele zajmować. Jednak seksualność człowieka to temat nie mający wiele z polityką. Będąc zagorzałym zwolennikiem praw natury , również na innych forach , wtrąciłam tu swoje pięć groszy. _______________________________ Nie żyjąc w tej rzeczywistości wynika fakt iż nie wiele z nią wspólnego. Znajomość polskiej rzeczywistości jest nieodzowna , gdy w tej rzeczywistości żyją moi rodzice. Którzy własnymi rękoma odbudowali miasto Wrocław, a których ja muszę wspierać finansowo aby mogli sobie kupić np. lekarstwa , zapłacić świadczenia i żyć spokojnie. Sugerowałem że oddzielam politykę od życia seksualnego , co to oznacza . To że niezależnie od tego w jakim kraju się znajdziemy , problemy wynikające z naszej seksualności są podobne. Dlatego uczestnictwo na tym forum nie jest żadną sprzecznością. Radzę Ci nauczyć się czytać , tak aby zrozumieć co czytasz. Odpowiedz Link Zgłoś
0201zk Re: jakie są kryteria naboru do chóru? 02.07.05, 13:54 > jednym słowem nie mam niewiele z polską > rzeczywistością. > Wprawdzie ta rzeczywistość jest mi znana , ale zbyt prymitywna aby się ją zbyt > wiele zajmować." W tym momencie Panu już dziękujemy! Zabierz swoje zabawki i zacznij swoje sądy na temat gejów, heteryków, pedofili i innych zboczeń grzmieć z ambony swojego własnego chlewika! A jeżeli przestanie cię to już rajcować bo wyżyjesz się emocjonalnie na gruncie wszelkich "modnych" obecnie odchyleń typu homo to zastanów się nad innymi odchyleniami od normy, które zapewne i w twoim grajdole obecne! Heterycy, którzy wypieprzają na śmietniki swoje dzieci, wywalają je do zsypów, topią w beczkach po kapuście, obmacują i gwałcą swoje córki, gwałcą hurtem panienki na imprezach używając przemocy... CZYŻ ONI NIE ZASŁUGUJĄ NA SWÓJ CHÓR?! Geje to przy nich mały pikuś! zapewniam cię! Stwórz chór z takich NORMALNYCH! O nich porozmawiaj na forum -bo jest o czym, zapewniam cię! Ale już nie na tym i nie ze mną bo jesteś nudny i monotematyczny i kochasz tylko jeden temat -czyż nie?! Odpowiedz Link Zgłoś
bischof Re: jakie są kryteria naboru do chóru? 02.07.05, 14:30 0201zk napisał: > > jednym słowem nie mam niewiele z polską > > rzeczywistością. > > Wprawdzie ta rzeczywistość jest mi znana , ale zbyt prymitywna aby się ją > zbyt > > wiele zajmować." > W tym momencie Panu już dziękujemy! Zabierz swoje zabawki i zacznij swoje sądy > na temat gejów, heteryków, pedofili i innych zboczeń grzmieć z ambony swojego w > łasnego chlewika! A jeżeli przestanie cię to już rajcować bo wyżyjesz się emocj > onalnie na gruncie wszelkich "modnych" obecnie odchyleń typu homo to zastanów s > ię nad innymi odchyleniami od normy, które zapewne i w twoim grajdole obecne! H > eterycy, którzy wypieprzają na śmietniki swoje dzieci, wywalają je do zsypów, t > opią w beczkach po kapuście, obmacują i gwałcą swoje córki, gwałcą hurtem panie > nki na imprezach używając przemocy... CZYŻ ONI NIE ZASŁUGUJĄ NA SWÓJ CHÓR?! Gej > e to przy nich mały pikuś! zapewniam cię! Stwórz chór z takich NORMALNYCH! O ni > ch porozmawiaj na forum -bo jest o czym, zapewniam cię! Ale już nie na tym i ni > e ze mną bo jesteś nudny i monotematyczny i kochasz tylko jeden temat -czyż nie > ?! > Nie tylko gwałcą własne dzieci, ale niedawno był przypadek iż matka spaliła w piecu dwoje noworodków. Ty mówisz o środowiskach patologicznych , a tych jest wszędzie wiele. I do tych środowisk przyrównujesz chór pederastów. Czy to konieczne aby pokazać ich czystość ? Stworzenie takiego kontrastu jest błędne , z takim podejściem nigdy nie zrozumiesz tego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
0201zk Re: jakie są kryteria naboru do chóru? 02.07.05, 15:19 > Ty mówisz o środowiskach patologicznych , a tych jest wszędzie wiele. > I do tych środowisk przyrównujesz chór pederastów. Czy to konieczne aby > pokazać ich czystość ? > Stworzenie takiego kontrastu jest błędne , z takim podejściem nigdy nie > zrozumiesz tego świata. Najważniejsze, że ty go zrozumiałeś! W którym więc śpiewasz chórze? Biedny misiu! Tak cię rajcuje to słowo, że już żyć bez niego nie możesz? Ja już więcej nie dam ci satysfakcji wyżycia się na forum. Znajdź inne, gdzie będziesz mógł dalej podniecać się pisząc słówko PEDERASTA! Co do twojej odpowiedzi na mój post, to jest głupia i bezsensowna. Nie odpisuję ci jednak, bo mnie nudzisz! Merytorycznie dyskutować mogę z kimś, kto posiada zdolność dyskusji pod każdym względem. Zresztą, zalecam ci odpisanie na posty, które rzekomo dostałeś od swoich wielbicieli. Podyskutujcie więc w swoim Klubie używając często słowa "pederaści" -onanizując się tym słowem aż do wspólnego wytrysku!!! Mnie już masz z głowy! I jeszcze -za twoim pośrednictwem -apel do wszystkich gejów: kochajcie się! Kochajcie bischof-a! Nie dajcie mu się prosić zbyt długo, bo mu sperma mózg zalewa! Ulżyjcie jego niedoli! Już wy wiecie najlepiej, jak wyprostować ścieżki takiego oszołoma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: jakie są kryteria naboru do chóru? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 13:03 Chór ludzi o jednakowej płci jest rzeczą najzupelniej normalną, a lekarze nie wydają "zaświadczeń" o homoseksualiźmie bo ten nie jest chorobą Odpowiedz Link Zgłoś
goskagoska Nie chce mi się czytać tych wszystkich pierdół 02.07.05, 14:57 POWIEM WAM TYLKO WOJUJĄCY HETERO, że z Wami jest coś poważnie nie tak. Czy Wy kochacie swoją drugą połówkę (przeciwnej płci oczywiście), dlatego, że jest przeciwnej płci i tak wypada, i tak ksiądz mówił? Jeśli tak, to gratulacje! O takiej właśnie miłości piszą poeci, o takiej miłości marzy każdy z nas! (HAHAHA) A jeśli uważacie, że kochacie tylko tę jedyną osobę na świecie, to kochacie jej ciało? Wy opętani seksem frustraci! Czy gdyby ta osoba wyglądała inaczej nie kochalibyście jej? (O tym też każdy marzy, żeby być czyjąś dupą do wycierania, TO JEST MIŁOŚĆ! w waszym wydaniu, fuj, czy wasz bóg jest TAKĄ miłością katole?). A jeśli kochacie po prostu kogoś, bo wierzycie że Bóg taką miłością Was obdarował, to wyobraźcie sobie, że ten sam Bóg (w końcu jeden jest (przynajmniej w naszym katolickim kraju haha)) kogoś obdarował miłością homo. I to nie wasz zasrany interes i nie wy decydujecie czy to dobre czy złe, i czy to wbrew naturze czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
bischof Re: Nie chce mi się czytać tych wszystkich pierdó 02.07.05, 22:40 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=522&w=25202662 Odpowiedz Link Zgłoś