kali1111 31.07.02, 15:32 Kto wie gdzie w Pradze mozna zostawic samochod na noc za darmo w bezpiecznym miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinga!!! Re: Praga 31.07.02, 19:26 kali1111 napisał: > Kto wie gdzie w Pradze mozna zostawic samochod na noc za darmo w bezpiecznym > miejscu? cóz byłam oststnoi w paradze ale takich inf nie posiadam :/ Praga jest cudowna ! jedżcie a sie przekonacie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kriss Re: Praga IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.07.02, 20:11 kali1111 napisał: > Kto wie gdzie w Pradze mozna zostawic samochod na noc za darmo w bezpiecznym > miejscu? A gdzie będziecie spali? Np na Strachowie zostawiałem przed akademikami i odpukać nic się nie stało. Miłego pobytu;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
arfel Re: Praga 01.08.02, 22:05 a co - w Pradze trzeba jakos specjalniej uwazac na samochody ? Bardziej niz we Wrocku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chemik Re: Praga IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.08.02, 20:30 Na parkingu bezpłatnym (również w ciągu dnia) niedaleko stacji metra PALMOVKA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KP Re: Praga IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.08.02, 04:33 kali1111 napisał: > Kto wie gdzie w Pradze mozna zostawic samochod na noc za darmo w bezpiecznym > miejscu? ja zawsze zostawiam przy hipermarkecie w Cernym Moście, tam jest tez końcowa stacja metra i od tego momentu poruszam sie tylko nim:) a najlepsze jedzenie jest u wietnamczyków:) Praga jest super! milego pobytu Odpowiedz Link Zgłoś