Dodaj do ulubionych

aż nadszedł dzień kolejny..

IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 01.08.02, 12:05
i w pracy wśród koleżanek pojawiły się miłe, młode praktykantki.To nic ,że uroda u nich radiowa,
wszystkim imponują swym skąpym odzieniem.Spódniczki mini aż po "kajzerkę" , góra bez uwięzi ..i
jak tu cholera na robocie się skupic...?
Kręgosłup mnie boli i powoli dostaję zeza...
bonk - słomiany wdowiec
Obserwuj wątek
    • Gość: duzY Masz odpowiedź na pytanie o zwracaniu uwagi. IP: *.dtvk.tpnet.pl 01.08.02, 12:12
      Zwracasz na nogi (długie), biust (falujacy). Radiowa uroda Cie nie zniechęca.
      • Gość: Yani Re: az nadszedl dzien kolejny IP: *.proxy.aol.com 01.08.02, 15:24
        Gosc portalu: bonczek napisal:

>Jak tu cholera na robocie sie skupic...?

Chyba szef Tobie te "cacka" podlozyl, dla skrocenia Twojej forumowej aktywnosci.
        Pozdr.
        • Gość: bonczek Re: az nadszedl dzien kolejny IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 01.08.02, 15:55
          Gość portalu: Yani napisał(a):

>
          > Chyba szef Tobie te "cacka" podlozyl, dla skrocenia Twojej forumowej aktywnosci
          > .
          > Pozdr.
          a uwazasz ze jestem zbyt aktywny ?
          zaden problem
          :-)))
          • Gość: Yani Re: az nadszedl dzien kolejny IP: *.proxy.aol.com 01.08.02, 16:38
            Gość portalu: bonczek napisał(a):

> a uwazasz ze jestem zbyt aktywny ?
            > zaden problem
            > :-)))

Nie bylo w mojej intencji negowanie ilosci Twoich postow. Nie czytam
            wszystkiego, wiec nie wiem kto ile pisze. Roznorodnosc tematow przez Ciebie
            poruszanych daje mi tylko pozytywny obraz o Tobie. Chcialem tylko troche
            zazartowac z "lewych robotek" w godzinach pracy. Sam, w wiekszosci czasu
            pracuje w domu i czasami ciekawi mnie, jak to jest w tzw. "rygorze".
            Trzymaj sie i pozdrawiam.
            Yani
            • Gość: bonczek azyl IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 01.08.02, 16:51
              tak naprawdę forum , szczególnie to wrocławskie jako, że sercu najbliższe jest ucieczką od:
              ryczących "koleżanek" radiowej urody w pracy.Huku lądujących nad głową samolotów,zrzedzącego szefa
              wyznającego zasadę "weźmy się i zróbcie" , od urzędasó wszelakiej maści reprezentujących nasze urzędy
              publiczne..., od użerania się z każdym i o wszystko....
              forum to taki azyl..choć na chwile ..by odpocząć..
              bonczek
          • red_rk Re: az nadszedl dzien kolejny 02.08.02, 09:13
            > a uwazasz ze jestem zbyt aktywny ?
            > zaden problem
            > :-)))

Ja tez nie widze problemu. Daj spokoj, Bonk. Jest OK.
            r.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka