skynews 23.05.05, 08:14 spotkali się wczoraj w programie "Linia specjalna" w TVP 2. Jaruzelski i Walesa zalozyli joint-venture: General-Electric. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2724853.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fan-j23 Re: Lech Wałęsa i Wojciech Jaruzelski 23.05.05, 08:22 Widowisko było dosyć emocjonujące,chociaż bardzo rózne opinie wywołuje. Rozmowa przeciwników,którzy nadal stoją po róznych stronach,a jednak zdecydowali się ze sobą rozmawić i ja to doceniam.Chociaż dla mnie już na zawsze Jaruzelski zostanie czarnym charakterem naszej historii,ale rozumiem,że on do końca swoich dni będzie bronił swojej postawy i ma do tego prawo. Odpowiedz Link
skrzydlate Re: Lech Wałęsa i Wojciech Jaruzelski 23.05.05, 13:35 chleba i igrzysk narodzie a macie.... Odpowiedz Link
witekjs Re: Lech Wałęsa i Wojciech Jaruzelski 23.05.05, 15:28 Bardzo smutne widowisko. Nie mogłem na to patrzeć. Było mi przykro i wstyd... Witek Odpowiedz Link
jutka1 Re: Lech Wałęsa i Wojciech Jaruzelski 23.05.05, 15:27 Widowiska nie ogladalam, bo bylam w gorach, ale dzis w kawiarni podsluchalam dyskusje na temat. Glowna teza bylo, ze Walesa po to sie "zeszmacil" (cytat z ww. dyskusji), zeby Jaruzel przyznal publicznie, ze Walesa nie byl agentem. Mozliwe to? Odpowiedz Link
fan-j23 Re: Lech Wałęsa i Wojciech Jaruzelski 23.05.05, 17:10 Jak to łatwo przy kawiarnianym stoliku mówić,że "Wałęsa sie zeszmacił",jakie to inteligentne .Cielawe tylko, co Ci którzy tak teraz mówią robili w latach 70- tych i 80-tych? Ps.Jutka ,tylko nie bierz tego do siebie. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Lech Wałęsa i Wojciech Jaruzelski 23.05.05, 18:28 Kitko, absolutnie tego do siebie nie biore ))) Dobre pytanie Tym bardziej, ze w moim rodzinnym miescie opozycja byla... hmm... w powijakach, zeby delikatnie powiedziec. Owszem, byla "S" w 80-81, ale po stanie wojennym chyba zbyt aktywnie nie bylo. Moge sie mylic oczywiscie, bo wyjechalam z miasta w pazdzierniku 81 Tak jak w powiedzeniu: im dalej od wojny tym wiecej zbowidowcow? Odpowiedz Link
jej_maz Re: Lech Wałęsa i Wojciech Jaruzelski 23.05.05, 16:23 skynews napisał: > General-Electric. )) Swietne Odpowiedz Link
bodzio49 Re: Lech Wałęsa i Wojciech Jaruzelski 23.05.05, 18:56 Nie rozumiem Wałęsy i jestem zdegustowany jego postawą. Może tęsknota za popularnością, kompleksy. Ostatecznie to wciąż tylko prosty elektryk. Co warte jest takie zapewnienienie Jaruzelskiego? Takim jak ja nie jest potrzebne a przeciwników i tak nie przekona. Odpowiedz Link
omeri Re: Lech Wałęsa i Wojciech Jaruzelski 23.05.05, 21:38 Początek był dobry, końcówka żenująca. Jaruzelski wykazał ponownie swoja klasę w dyskusji nie wykorzystując swojej przewagi intelektualnej. Odpowiedz Link