Dodaj do ulubionych

znoooowu Impel?!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 00:06
polityka.onet.pl/162,1236548,1,0,2511-2005-27,artykul.html
tu akurat artykuł jest niepełny, ale na 100% cały Impel już go przeczytał w
papierowej wersji Polityki... gorąco polecam :)

pewnie pan holejnik skomentuje, tak gorliwie broni swojej firmy...
ja też kiedyś broniłem, ale przeszło mi :)
Obserwuj wątek
    • Gość: PWr Re: znoooowu Impel?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 00:41
      cóż... od razu widać jaka uczelnia jest najlepsza w Polsce ;)
      widać, że chłopaki mają mózg :)

• kawa_89 Re: znoooowu Impel?! 07.07.05, 13:03
      Taaa :] hehe... Impel... wyzyskiwacze jedni...yh...
    • Gość: Uzo Re: znoooowu Impel?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 14:06
      okrutnie podoba mi się zamieszczone tam zdjęcie ochrony :)
      • kawa_89 Re: znoooowu Impel?! 07.07.05, 15:17
        A ghdzie to zdjęcie jest zamieszczone :> w Polityce :>
        • Gość: Uzo Re: znoooowu Impel?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 15:25
          w papierowej wersji na samym środku strony...

same kobitki wątpliwej postury i starsi panowie w mundurkach ochroniarskich :)
          cyt. za Polityką: "ochrona stadionu w Chorzowie podczas meczu piłkarskiego"
          • kawa_89 Re: znoooowu Impel?! 07.07.05, 23:05
            Muszę kupić :P jutro lecę do kiosku :)
            • Gość: OSZUKANY IMPEL !!?? TRAGEDIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 13:38
              ZWYKLI OSZUŚCI !!
              Nie są w stanie honorować ustaleń przez dwa dni .....
              Ustalasz , negocjujesz, za dwa dni telefon, zmiana bo ktoś tam sie nie zgodził.
              Stado niekompetentych durni.

Od IMPELA żądajcie wszystkiego na piśmie !! A zwłaszcza ich zobowiazań na rzecz
              pracowników
              • holejnik Re: IMPEL !!?? TRAGEDIA 08.07.05, 20:40
                Witam serdecznie UZO i innych, którzy chcieli - mieli taką chęć coś powiedzieć
                o mojej Firmie, w której jak już wielokrotnie stwierdzałem na tym forum mam
                zaszczyt pracować. Jestem zdziwiony artykułem - myśle że jest to żaden nius -
                autor mógłby znacznie wysilić sie intelektualnie aby mnie i moich
                współpracowników czymś sensownym zaskoczyć, a tak to można określić jedynie
                populistyczne bicie piany. Jażeli coś macie moi drodzy do powiedzenia na temat
                firmy IMPEL ( pozytywy bądz negatywy ) to śmiało proszę piszcie ale w oparciu o
                konkret ( 7 złotych pytań ) Wówczas możemy podyskutować - oczywiście nie czuję
                się jedynym, który broni swojej firmy. Nas jest wielu bo przeszło 25 000 osób -
                kto myśli inaczej niech się wpisuje. Poszukujących pracy a jeszcze
                niezdecydowanych zapraszam do naszej Firmy to sie naocznie przekona jak jest
                faktycznie. Pozdrawiam
                • Gość: OSZUKANY Tylko niech biorą wszystko na piśmie..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 11:02
                  Gdyż kluczowe osoby w tej firmie albo zmieniają zdanie co 2 dni albo ŁŻĄ JAK
                  PSY ... Dlatego zalecam daleko posuniętą ostrożność w interpretowaniu
                  składanych zobowiązań !!!
    • holejnik Re: znoooowu Impel?! 09.07.05, 19:52
      Nie spać, myślałem ze pojawi się lawina postów a tu nic, skończyły się pomysły
      aby żle pisać o mojej Firmie i co zbrakło odwagi na poważne argumenty a
      myślałem że podyskutujemy a tu nic - spią
      • Gość: gościu Re: znoooowu Impel?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 21:30
        Przestałbyś robić z siebie debila,ale skoro tak bardzo prosisz to słucham co masz do powiedzenia na temat wyltu pana szewczyka??
        a po za tym od 1 sierpnia naszczęście nie będę pracownikiem tej poje..ej firmy zwalniam sie i innym radzę zrobić to samo.
        banda kurw i złodzieji.
        pozdrawiam panie olejnik
        • florek10 Re: znoooowu Impel?! 09.07.05, 21:52
          Witam, niestety widać jak na dłoni że ten kto ma coś sensownego do powiedzenia
          to nie używa takiego słownictwa ( nie wiem co oznacza słowo WYLUT - Pana
          Szewczyka znam i go wysoko cenię, pragnę oświadczyć iż stanowczo nie zgadzam
          się z tym iż w naszej firmie to tylko jedno i drugie , a wogule to jestem
          zadowolony że Pan GOŚĆ od 1 sierpnia zrezygnował z pracy, a może to Impel
          zrezygnował z Pana - jest Pan osłabionym męższczyzną skoro nie daje Pan rady.
          Musi również Pan to wiedzieć iż nikt Panu nie mówił że w Impelu będzie lekko,
          to firma tylko dla prawdziwych kobiet i mężczyzn. Słabeusze odpadają niestety.
          Życzę bez żadnej złośliwości powodzenia w dalszej karierze zawodowej pracownka
          ochrony.Pozdrawiam
          • Gość: pracownik Re: znoooowu Impel?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 09:28
            I w tym momencie Panie Florek zastanawiam się czy nie spotkamy się w sądzie cywilnym za ubliżanie mojej osobie.Własnie Pan pokazał jaki macie stosunek do swoich pracowników z których dostajecie kolosalne dotacje z pańswa.A do Pana wiadomości to ja odchodzę do waszej konkurencji,która w przeciwieństwie do was szanuje pracowników i płaci godziwe wynagrodzenie.
          • Gość: MIRPO A jaki %pracowników ma umowy o pracę na czas nieo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 11:04
            NIEOKREŚLONY ?

Zarząd ? i kto jeszcze , a jawne naciąganie prawa pt. umowy o dzieło na prace
            standarddowe ?? Nie bąź śmieszny człowieczku, skończy się polityczny parasolek
            i pierze będzie fruwać ...
            • Gość: OSZUKANY NO i gdzie te IMPELOWSKIE PIESKI ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 10:28
              JAkoś umilkły gdy padły KONLKRETY wskazujące na chamskie i oszukańcze praktyki
              ich przełozonych
              • holejnik Re: NO i gdzie te IMPELOWSKIE PIESKI ?? 12.07.05, 20:37
                Witaj, gościu oszukany - widać jak na dłoni że jesteś monotematyczny, niestety
                nie możemy z sobą wspołpracować poprostu nadajemy nie na tych samych falach, a
                po drugie to tak faktycznie gdzie sie podziały te FAKTY, które miały świadczyć
                o żekomo nagannej działalności mojej Firmy. Mimo wszystko - serdecznie
                pozdrawiam.
                • Gość: Uzo Impel Impel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 00:40
                  krótki urlop, ale już jestem :)

co do umów na czas określony to szczera prawda... praktycznie nikt z szaraków
                  aż do szczebla kierowniczego włącznie nie ma umowy na czas nieokreślony...
                  zapomnijcie o kredytach! ;) wypowiedzenie - 2 tygodnie i nie nie ma Was w
                  firmie... (np. czarna środa - kto był pracownikiem, ten wie - pogrom)...

poza tym... Impel nie wywiązuje się również z dużych umów - z dużymi firmami,
                  na duże pieniądze... jestem pracownikiem, który na takim właśnie niewywiązaniu
                  się bardzo ucierpiał... powiedzmy, że byłem jednym punktem w pewnym
                  załączniku... mam o to oczywisty żal... puste słowa na spędach, potem wielkie
                  nic :)

tak mnie zastanawia... dlaczego w prawie każdym wątku, w którym jest Twoja
                  wypowiedź, pada argument o 25 tys. zatrudnionych?! przecież to kolos na
                  glinianych nogach... nikt nad niczym nie panuje... nie chcę wchodzić w
                  szczegóły, bo to nie nadaje się na forum :)

spółki znam dobrze, łącznie z wszystkimi detalami i kombinacjami, a nikt mnie
                  nie zobligował do utrzymania tajemnicy, więc korzysta konkurencja...
                  to też Wasz błąd, komunikacja wewnętrzna oparta na zasadzie tajemnicy
                  poliszynela... oczywiście poza tą oficjalną komunikacją, np. sielankowa gazetka
                  firmowa - cool! :)

wypruwałem sobie żyły za śmieszne pieniądze, ale coś czuję, że będę miał
                  niedługo satysfakcję :)
                  • Gość: durny Re: Impel Impel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 00:53
                    Wezcie wy tam w Impelu zacznijcie placic ludziom to moze kto rozsadny do was do
                    pracy przyjdzie.
                    bo placac 700 zl ochroniarzom albo 500 sprzataczkom to imperium umyslow nie
                    zbudujecie. chociaz finansowe na pewno. i chyba w zasadzie o to chodzi.
                    to ja przepraszam ze sie czepiam i ujawniam tajne kwoty z zycia wnetrza firmy.
                    i pozdrowienia dla ownera firmy, obywatela wsrod najbogatszych tego kraju.
                    tak sie buduje imperium finansowe. na biedzie innych. gratulacje.
                    i spokojnych snow.
                • Gość: durny Re: NO i gdzie te IMPELOWSKIE PIESKI ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 00:57
                  I NAUCZCIE SIE W TYM PROSTACKIM IMPELU ZE "RZEKOMO" PISZE SIE "'RZEKOMO" A NIE
                  "ŻEKOMO"!
                  bo szlag mnie trafia jak sie gosc afiszuje tym ze pracuje w X albo w Y i
                  pawianuje, a nie zna podstaw - juz nie mowie gramatyki, ale dobrego smaku.
                  bez pozdrowien, prostaki h-olej-nicku.
                  P.S. jak bardzo chcesz faktow z dzialalnosci swojej firmy to ci je moge
                  przedstawic. ale zmienisz wtedy swoj swiatopoglad, a przeciez cie na to nie stac.
                  samochod do splacenia zostal, co nie? trzeba byc grzecznym to sie dojdzie do czegos.
                  • Gość: DZIKI DZIK BO TO ZWYKŁE MATOŁY PRACUJA TAM .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 10:29
                • Gość: OSZUKANY DO SZKOŁY KOLEGO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 10:31
                  Naucz się poprawnej polszczyzny, może wówczas nieco więcej "światła" lotnosci
                  spadnie na Twój umysł i pojmiesz że OSZUSTWEM NIC TRWAŁEGO NIE ZBUDUJECIE
                  • Gość: Uzo Re: DO SZKOŁY KOLEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 15:37
                    niestety w tym kraju właśnie na oszustwie i kombinacjach się buduje :)
                    • Gość: OSZUKANY DO CZASU ...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 16:25
                      • Gość: Uzo Re: DO CZASU ...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 03:10
                        jeszcze długo :) niestety...
                        • Gość: MAJK A moze jednak NIE .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 16:21
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka