Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Dieta w IMPEL

IP: *.play-internet.pl 07.08.12, 17:21
    W dniu 07.08.2012r. firma IMPEL Security przybyła na KWK Wieczorek do pracowników ochrony fizycznej i zaproponowała nowe warunki pracy:
    Etatów –brak
    Zlecenie 8 zł brutto.
    8x168 godz. =1344 zł brutto
    Najniższa krajowa 1500 zł brutto.
    Zebranie z firmą trwało około 3 minuty, wyszli wszyscy –nawet emeryci.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Informatyk Artur Re: Dieta w IMPEL IP: *.play-internet.pl 09.08.12, 09:50
        UWAGA!!!
        Dochodzą pogłoski, że lista oddana firmie Impel z nazwiskami pracowników KWK Wieczorek zawiera nazwiska osób chętnych do pracy. JEST TO KŁAMSTWO wykorzystywane przeciwko pracownikom KWK Wujek-Śląsk, Murcki oraz Staszic.
        Została oddana list z petycją oczekiwań pracowników KWK Wieczorek która zawierała informację o tym, że chcemy Umowy o pracę, 10 zł netto na zlecenie, brak odpowiedzialności materialnej oraz wszelkie umowy i sorty mundurowe na godz. 6:00 w dniu 18.08.2012r.
      • Gość: Informatyk Artur Re: Dieta w IMPEL IP: *.play-internet.pl 13.08.12, 07:30
        Bardziej temat rozwinął się na:
        forum.pomorska.pl/dieta-impel-niszczy-slask-t130549/
      • nchyb Re: Dieta w IMPEL 13.08.12, 11:27
        ale tak szczerze, w czym masz problem?
        Impel zaproponował takie a nie inne warunki. Albo ci pasuje i się godzisz, albo nie i nie musisz tam pracować, bo praca w impelu w kopalni nie jest obowiązkowa.

Przy okazji - informatyk w ochronie?
        • Gość: olek Re: Dieta w IMPEL IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.14, 20:54
          Niektórzy zamiast ppracować wolą wykrzykiwać na forach. Ja tam już dłuższy czas u nich jestem i narzekać nie mam na co. Warunki jasne, pensja zawsze na czas
        • Gość: olek Re: Dieta w IMPEL IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.06.14, 17:11
          Niestety to takie nasze- nic nie robić tylko narzekać! W Impelu kasa jest zawsze na cza, nogdy nei ma z tym problemów i nie tylko u mnie, bo pracuję u nich już dłuższy czas i o takiej historii nie słyszałem
      • nchyb Re: Dieta w IMPEL 13.08.12, 11:30
        ale tak szczerze, w czym masz problem?
        Impel zaproponował takie a nie inne warunki. Albo ci pasuje i się godzisz, albo nie i nie musisz tam pracować, bo praca w impelu w kopalni nie jest obowiązkowa.

Przy okazji - informatyk w ochronie?

Piszesz, żebyśmy co? Pogadali z Impelem by lepsze warunki zaproponował? Wątpię czy ich nasze pisanie wzruszy. Jak nie znajdą chętnych za te kwoty (czemu nazywasz to dietą?) to poszukają gdzie indziej, lub przemyślą swoje warunki płacy. A może i nie przemyślą...
        • Gość: Informatyk Artur Re: Dieta w IMPEL IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.08.12, 21:18
          Jeżeli firma opanowuje cały rynek w okręgu to nie można znaleść gdzie indziej. Informatyk to pseudonim którym określają mnie na kopalni i pewno coś w tym musi być, a że dodaję moje imię to oznacza, że nie boję się o utratę tej pracy.
          Dieta to bardziej potrawka dla GOOGLE i dosyć skuteczna, a do tego chodzi nie o dietę poselską ino odchudzającą.
          Cały problem masz opisany na stronie podanym w linku powyżej gdybyś miał się ochotę zaznajomić.
          • nchyb Re: Dieta w IMPEL 20.08.12, 10:19
            > Jeżeli firma opanowuje cały rynek w okręgu to nie można znaleść gdzie indziej.
            czy tylko na ochroniarza się nadajesz?

> Cały problem masz opisany na stronie podanym w linku powyżej gdybyś miał się oc
            > hotę zaznajomić.
            szczerze mówiąc - niekoniecznie
      • moniu59 Re: Dieta w IMPEL 15.01.13, 10:16
        I co dalej na kwk Wieczorek? Jest nowy rok 2013. Załatwiłeś lepsze warunki płacy?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka