Gość: Małgosia IP: *.crowley.pl 02.02.05, 13:11 Podobno ostatnio Pascal robiła sałatke Kolesłwa, kolezanka mnie zamecza o przepis a ja mam nawal roboty ratunku, moze ktos to ogladal, szukalam na stronie pascala ale nie znalazlam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dispell Re: Książka kucharska z "Hameryki" 02.02.05, 13:21 powiada tak: (cytuję więc bez przytyków proszę): "Weżmij białej kapusty ile chcesz i marchwie do tego. Ino kapustę poszatkuj drobno a marchwię zetrzyj na tarze. Dodaj majonyzu, piprzu, jokbyś chcioł to i soka z citronen i wymiszoj. ;-))) To tyle. A swoją drogą to na bazie kapustki są o wiele weselsze surówki i sałatki. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: Książka kucharska z "Hameryki" IP: *.crowley.pl 02.02.05, 13:23 nawet nie wiecie jak ktos moze wam zatruc życie z powodu salatki od samego rana #$%$&^**(*(!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
poughkeepsie oto link :) 02.02.05, 13:29 poprostugotuj.onet.pl/kuchnia/ksiazka/itemid95/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qcharzowa Re: salatka :( IP: *.ryder.krakow.pl 02.02.05, 13:29 Można jeszcze dodać ciut czosnku i śmietany. albo zadzwonić pod 536-36-36 do kfc i przywiozą coleslawa, tyle że co do jej jakości wtedy miałabym wątpliwości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: salatka :( IP: *.crowley.pl 02.02.05, 13:39 :)! Dzieki wszystkim, mam z glowy latajacy po biurze i wrzeszczący problem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szadoka Re: salatka :( IP: 212.160.172.* 02.02.05, 14:00 przetrenowany z KFC, smakuje mydlem... Odpowiedz Link Zgłoś