Dodaj do ulubionych

Ad Spectatores - premiera!!!

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.08.02, 22:08
nie wiem, czy zawiadomienie na forum już było, bo rzadko tu bywam ;-)
niemniej, jako wciąż jeszcze PRAWIE oficjalna groupies informuję o najnowszej
premierze mych ulubionych spectatorsów :-))))
Już w środę... o 21.00... jak zwykle w wieży ciśnień na Grobli :-)))
Nazywa się to bodajże Pułkownik Ptak, i z tego co podglądałam na próbach,
jakie mieli w nowosolskich lasach - zapowiada się nieźle, a i pośmiać się
jest z czego (i kogo ;-)...) ;-))

Na środę także - z częścią braci aktorskiej i naszym ulubionym Dyrektorem
Administracyjnym, Reżyserem Światła i Dźwięku JARQ - planujemy nieoficjalne
oblewanie premiery... jeśli pogoda pozwoli, niewykluczone, że gdziesik nad
Odrą :-)

no w każdym razie zapraszam :-)))))

PS. kto nie może w środę, to grają potem jeszcze przez pięć kolejnych
wieczorów :-)
Obserwuj wątek
    • mastat Re: Ad Spectatores - premiera!!! 10.08.02, 22:13
      Będę w środę albo czwartek - pozdro.
    • Gość: MICHAL Re: Ad Spectatores - premiera!!! IP: *.skane.se 11.08.02, 02:20
      ...a czy jacys przystojni aktorzy wystepuja w tym spektaklu?
      • Gość: m. Re: Ad Spectatores - premiera!!! IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 11.08.02, 12:53

> ...a czy jacys przystojni aktorzy wystepuja w tym spektaklu?

ba,też pytanie...! :) przyjdź-ocenisz sam!
        Tirsa-będę 14go i 15go -więc jakoś się spotkamy i opijemy premierę :) do
        zobaczenia! m.
        • Gość: jarq Re: Ad Spectatores - premiera!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.08.02, 13:52
          Hmm, no proszę! :-)

To prawda, spektakl nazywa się "Pulkownik Ptak", napisany został przez Christo
          Bojczewa, który zdobył nagrodę w konkursie ogłoszonym przez British Council, na
          najlepszy dramat przedstawiający problemy współczesnej Europy. Reżyseria
          Krzystof Kopka, scenografia Ewa Beata Wodecka, występują: Anna Ilczuk, Marcin
          Chabowski, Paweł Kutny, Rafał Kwietniewski, Maciej Masztalski, Mikołaj
          Michalewicz, Marcin Rewczuk. Akcja rozgrywa się w Bułgarskim szpitalu
          psychiatrycznym. Pewnego dnia przybywa tam nowy lekarz, ktory musi poradzić
          sobie z brakiem leków, brakiem żywności, brakiem personelu, etc. Nieoczekiwanie
          ratunek przychodzi z... nieba. Podczas nocnej burzy wojska Nato przez pomyłkę
          zamiast zrzucić pomoc humanitarną na Serbię, zrzucają skrzynie w pobliżu
          szpitala. Oprócz jedzenia w skrzyniach znajduje się najlepsza ciepła odzież,
          jaka jest znana wojskowym - mundury. Od tego momentu losy mieszkańców w
          szpitalu "Czterdziestu męczenników", odwracają się w zupełnie nieoczekiwanym
          kierunku.

Zapraszam serdecznie. W środę, 14 sierpnia odbędzie się pokaz przedpremierowy -
          cena biletu 10 zł.
          Spektakle premierowe - 16, 17, 18 i 19 sierpień - bilety w cenie 15 zł.
          Wszystkie spektakle zaczynają się o godzinie 21.00 przed główną bramą MPWiK,
          ul. Na Grobli 14/16.

Co się zaś tyczy środowego opijania Tirso... znasz mnie - zawsze i wszędzie!
          Pozdrawiam!
          • Gość: Kociątko Re: Ad Spectatores - premiera!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.08.02, 16:42
            jarusiatko czy bileciki trzeba rezerwować czy dla mnie miejsce się znajdzie? bo
            o zaproszenia nie śmiem pytać ;P
            • Gość: Tirsa Re: Ad Spectatores - premiera!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.08.02, 18:50
              ja będę w środę, bo w czwartek wyjeżdżam....
              kto więc chce się napić w mym towarzystwie, to tylko środa!! ;-))

Jaruchna... i ja bym też chciała wiedzieć, co w kwestii bilecików i krzesełka :-
              )
              • aniel Re: Ad Spectatores - premiera!!! 11.08.02, 22:51
                buu...
                jutro rano wyjeżdżam....
                jestem niepocieszona....
              • Gość: Jarosz Re: Ad Spectatores - premiera!!! IP: *.vogel.pl 12.08.02, 17:28
                Siem meldujem w środę :-)))
    • Gość: do góry Re: Ad Spectatores - premiera!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.08.02, 11:58
      już jutro!!!
      • Gość: m. Re: Ad Spectatores - premiera!!! IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 14.08.02, 18:00
        za 3 godziny prapremiera!
        do zobaczenia w wieży :)
        • szarykot Re: Ad Spectatores - premiera!!! 14.08.02, 18:28
          poprawka - za dwie i pół ;)
          • Gość: Jarosz Re: Ad Spectatores - premiera!!! IP: *.vogel.pl 14.08.02, 19:08
            Jeszcze jedna poprawka - za niespełna dwie ;-)))

I nie prapremiera, bo ta jutro, tylko spektakl przedpremierowy :-)))
            • Gość: magician Re: Ad Spectatores - premiera!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.08.02, 19:18

1h 40 min :-)

see You!

m.
              • Gość: m. Re: Ad Spectatores - premiera!!! IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 15.08.02, 05:14
                ...już PO!!! :)
                • Gość: magician Re: Ad Spectatores - premiera!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.08.02, 11:02
                  Gość portalu: m. napisał(a):

> ...już PO!!! :)

marsha czy Ty nie śpisz...? :)

• mastat Re: Ad Spectatores - premiera!!! 15.08.02, 12:24
                    Marsha jako wiedźma prawdziwa (sama tak mówi) szaleje bardziej po nocach;)
                  • Gość: m. Re: Ad Spectatores - premiera!!! IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 15.08.02, 13:12

> marsha czy Ty nie śpisz...? :)

nie :)

a Ty czemu tak nagle zniknęłaś z mastatem? -uciekliście przed opijaniem
                    spektaklu?!... oj,nieładnie... :)
                    do zobaczenia!
                    m.

• Gość: m. Re: Ad Spectatores - premiera!!! IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 15.08.02, 16:06
                      a spektakl BARDZO,BARDZO,BARDZO polecam!!!! :)
                      • mastat Re: Ad Spectatores - premiera!!! 15.08.02, 16:21
                        Spektakl-bomba! Świetna zabawa, dużo śmiechu, trochę do refleksji... Pozwolę
                        sobie też polecić:)
                        • Gość: magician Re: Ad Spectatores - premiera!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.08.02, 16:38
                          mastat napisał:

> Spektakl-bomba! Świetna zabawa, dużo śmiechu, trochę do refleksji... Pozwolę
                          > sobie też polecić:)

ja tez ja tez :-)))

marsha nie ucieklam - mowilam Ci ze ide :)))

a jak opijanie?;)
                          • Gość: m. Re: Ad Spectatores - premiera!!! IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 15.08.02, 16:40

> a jak opijanie?;)

udane :) [dziś ciąg dalszy...]
                            • Gość: magician Re: Ad Spectatores - premiera!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.08.02, 16:48

udane :) [dziś ciąg dalszy...]

no to miłej zabawy :))

pozdrow ekipe od Pułkownika Ptaka :-)))

• Gość: m. Re: Ad Spectatores - premiera!!! IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 15.08.02, 16:51

> pozdrow ekipe od Pułkownika Ptaka :-)))

uczynię to na pewno! :)
                                ciao!
                                m.
                              • mastat Re: Ad Spectatores - premiera!!! 15.08.02, 16:52
                                Gość portalu: magician napisał(a):

> pozdrow ekipe od Pułkownika Ptaka :-)))
                                Miłej zabawy-ode mne też pozdrów!
                                • Gość: Bunia Re: Ad Spectatores - premiera!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.08.02, 14:06
                                  Byłam wczoraj, też mi się bardzo podobało!
                                  • Gość: Jarosz Re: Ad Spectatores - premiera!!! IP: *.vogel.pl 16.08.02, 14:40
                                    Brawo Ad Spectatores :-))) Znowu się nie zawiodłem!
                                    • Gość: magician Re: Ad Spectatores - nazwa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.08.02, 15:46

skad taka nazwa...? :) kto wie niech mowi :)

marta
                                      • Gość: m. Re: Ad Spectatores - nazwa IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 16.08.02, 16:52
                                        a wczoraj na widowni wypatrzyłam mego ulubieńca-Rysia Czarneckiego :)
                                        • Gość: Alis Re: Ad Spectatores - nazwa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.08.02, 17:32
                                          Ja tez go widzialam.... Wow!!! Ale niestety siedzialam po drugiej stronie
                                          widowni, wiec nie moglam uscisnac jego wspanialej, meskiej dloni ;) No i z
                                          wykorzystania panujacych ciemnosci do przytulenia sie do niego tez nici ;)
                                          Hehe ;)

Pozdr.
                                      • Gość: on_Morph Re: Ad Spectatores - nazwa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.08.02, 17:35
                                        Gość portalu: magician napisał(a):

>
                                        >
                                        > skad taka nazwa...? :) kto wie niech mowi :)
                                        >
                                        > marta

Postaram się krótko... Pełna nazwa brzmi "Grupa Artystyczna Ad Spectatores
                                        Pod Wezwaniem Calderona" - uff... :-) Jest tutaj malutki kontrast do
                                        poprzedniej nazwy - HGW, która chyba troszkę bardziej mi się podobała, ale
                                        pewnego dnia stwierdziliśmy, że jeśli chcemy zacząć na poważnie, to niestety
                                        trza nazwę zmienić. Calderon, ponieważ pierwsze przedstawienie (?), to był
                                        właśnie Calderon "Wielki teatr świata". Ad Spectatores, oznacza "do widzów" i
                                        tu jest zawarty pewien program. Odejście od teatru pudełkowego, brak wyraźnej
                                        granicy pomiędzy sceną, a widownią, przenoszenie akcji sztuki na widownię, etc.
                                        Nikt tutaj nie kryje, że wszystko co robimy, jest po to, aby przychodził do nas
                                        widz i nie nudził się.
                                        Cieszę się, że spektakl się podobał, najprawdopodobniej już niedługo będzie
                                        nowa premiera... Ale o tym sza! :-)
                                        Pozdrawiam!
                                        • Gość: Kociątko Re: Ad Spectatores - nazwa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.08.02, 19:01
                                          jarusiatko nie wystarczy wam tych premier? jak z obłożeniem spektakli - trzeba
                                          bileciki rezerwować czy nie? i jak sie recenzja mistera szufladki podobała?
                                          (nawet jak pisał o żarciu to o was tesh ;) :P
                                          • mastat Re: Ad Spectatores - nazwa 16.08.02, 20:26
                                            Szufladka kurcze, chyba pierwszy raz mu sie podobało:)
                                            • isis! Re: Ad Spectatores - nazwa 16.08.02, 22:32
                                              mastat napisał:

> Szufladka kurcze, chyba pierwszy raz mu sie podobało:)

Drugi. Pochwalił już moich studentów za "Czarodziejski flet"!
                                              • Gość: mastat Re: Ad Spectatores - nazwa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.08.02, 22:35
                                                isis! napisała:

> Drugi. Pochwalił już moich studentów za "Czarodziejski flet"!

A to sorki:)
                                                • Gość: magician Re: Ad Spectatores - nazwa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.08.02, 22:45

> isis! napisała:
                                                  Drugi. Pochwalił już moich studentów za "Czarodziejski flet"!

Nie drugi nie drugi chwalił już wcześniej,żeby nie sięgać daleko -
                                                  "Oczyszczonych". Ale fakt faktem nieczęsto mu sie to zdarza ;))

Jarq - dziekuje bardzo za wyjasnienie!!!

marta
                                        • nelka Re:Moje 3 grosze ... 19.08.02, 08:49
                                          Byłam w czwartek i bardzo mi się spektakl podobał, całkiem szczerze - było
                                          super (byłam pierwszy raz na przedstawieniu Ad Spectatores), wziełam ze sobą
                                          córkę, też zachwycona : mamuń, następnym razem jak nie będziesz mogła, to ja
                                          sama przyjdę na spektakl, dobrze ? - Bardzo się z tego cieszę.
                                          Miałam to "szczęście" :-((( ,że Czarnecki siedział za moimi plecami, dosłownie
                                          czułam jego oddech na plecach, niestety w realu prezentuje się jeszcze gorzej
                                          niż w TV.
                                          Pozdrawiam aktorów i innych wiernych widzów Teatru.
                                          • diabelek2 Re:Moje 3 grosze ... 19.08.02, 11:05
                                            Witam! byłam wczoraj i jeszcze dzisiaj pozostaje pod ogromnym wrazeniem tego
                                            przedstawienia, no coś wspaniłego, niezwyklego i niesamowitego:)))niech żałują
                                            Ci którzy się nie wybrali . czekam z niecierpliwością na następny ich spektakl:)
                                            pozdrawiam- diabełek
                                            • Gość: Tirsa jako prawie oficjalna..... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.08.02, 11:22
                                              .... groupies - rosnę z dumy :-))))))

Kto jeszcze nie widział, niech żałuje :-)))))
                                              • Gość: magician Re: jako prawie oficjalna..... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.08.02, 12:09
                                                Gość portalu: Tirsa napisał(a):

> .... groupies - rosnę z dumy :-))))))
                                                >

Tirsa groupies jednoosobowa??? :)))

• Gość: jarq Re: jako prawie oficjalna..... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.08.02, 09:02
                                                  Oj, jeszcze kilka takich opini, a niedługo będzie to "latająca Grupa Ad...." :-)
                                                  Wielkie dzieki za wszelkie, dzieki za wszystkie opinie! Kolejny cykl spektakli
                                                  zacznie sie najprawdopodobniej 5 września. I żeby tego było mało planowana jest
                                                  na październik kolejna premiera! :-) Ale na razie o tym sza!
                                                  Jedno jest pewne... Jeśli Pan Czarnecki zostanie prezydentem Wrocławia, to
                                                  więcej już pieniędzy z miasta nie dostaniemy. Przed spektaklem podszedł do
                                                  kolegi i zagadnął "Dzień dobry...wie Pan nie mam zaproszenia..." Na co kolega
                                                  wskazał mu koleżankę i powiedział "nic nie szkodzi tam może Pan kupić
                                                  bilety" :))
                                                  Tirsa, to grouppies absolutna... kiedyś przyznawał się ktoś jeszcze, ale nie
                                                  wiem, jak się sprawy mają teraz...
                                                  To tyle na dziś dzień. Raz jeszcze dziękuję wszystkim, pozdrawiam i...
                                                  zapraszam od 5 września! Szczegóły już wkrótce!
                                                  • Gość: magician Re: jako prawie oficjalna..... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.08.02, 11:02
                                                    Przed spektaklem podszedł do
                                                    > kolegi i zagadnął "Dzień dobry...wie Pan nie mam zaproszenia..." Na co kolega
                                                    > wskazał mu koleżankę i powiedział "nic nie szkodzi tam może Pan kupić
                                                    > bilety" :))

Jarq to teraz już napewno nie dostaniecie ;)))))) (jesli on zostanie
                                                    prezydentem)

Tirsa, to grouppies absolutna... kiedyś przyznawał się ktoś jeszcze, ale nie
                                                    > wiem, jak się sprawy mają teraz...
                                                    > To tyle na dziś dzień. Raz jeszcze dziękuję wszystkim, pozdrawiam i...

Hmmma czy zostały jeszcze te pomponiki po meczu forum-gazeta...? :)))

marta
                                                  • Gość: m. Re: jako prawie oficjalna..... IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 20.08.02, 11:23

> Tirsa, to grouppies absolutna... kiedyś przyznawał się ktoś jeszcze, ale nie
                                                    > wiem, jak się sprawy mają teraz...

ejże...chyba we mnie nie wątpisz? :)
                                                    wiernam do końca-waszego lub mojego! :))))
                                                    m.
                                                  • Gość: jarq No prosze!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.08.02, 16:34
                                                    Myślalem, że nie wysłało mojego wcześniejszego posta dziękczynno
                                                    informacyjnego, stąd się powtarzam raz jeszcze... Wszelkie zatem plotki o
                                                    autopromocji są z góry nieuzasadnione! :-)
                                                • Gość: jarq Tenk ju, tenk ju, tenk ju :-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.08.02, 16:31
                                                  Bardzo Wam wszystkim dziękuję, zwłaszcza, tym, którzy wypowiadali się o nas
                                                  pozytywnie (hyhyhy). Tak poważnie, to naprawdę jesteśmy szczęśliwi z, jeśli
                                                  można tak powiedzieć, sukcesu, jaki odniósł "Pułkownik Ptak". Od kilku dni
                                                  zauważyłem, że grupie rzeczywiście, jakby "urosły skrzydła" i myślę, że jest w
                                                  tym bardzo wiele zasługi wspaniałej publiczności, która przez kilka dni dość
                                                  licznie przybywała do wieży i reagowała entuzjastycznie (naprawdę tak było :-)
                                                  Podziękować należy również Krzysiowi Kopce, za to, że mimo, iżnie było nas na
                                                  takiego profesjonalistę stać, poświęcił nam wiele ciężkich dni... A efekt tego
                                                  można było oglądać! Przepraszam jednocześnie tych, którzy przyszli na spektakl
                                                  w piątek i niestety nie mogli go obejrzeć ze względu na drobne szkody, jakie
                                                  poczynila ulewa.
                                                  Tyle na temat przeszłości, a przyszłość będzie świetlana!!! :-) A tak
                                                  poważnie, to już niemal oficjalnie wiadomo, że kolejny cykl spektakli zaczyna
                                                  się 5 września. Najprawdopodobniej w październiku będzię kolejna premiera! :-)
                                                  A co! Ja już wiem co to będzię, ale na razie nie powiem, bo się może jeszcze
                                                  zmienić! :-))
                                                  Jedno wiem z pewnością... Jeśli Pan Czarnecki wygra wybory, to Ad Sp na pewno
                                                  już nic od miasta nie dostanie :-). Przed spektaklem nasz kandydat podszedł do
                                                  jednego z kolegi, chyba się przedstawił i tak niewinnie dodał "Wie Pan....My
                                                  nie mamy rzadnego zaproszenia i w ogóle..." Na co kolego wskazał koleżankę i
                                                  powiedział beztrosko: "Nie ma problemu! Tam może Pan nabyć bilety!". No cóż..
                                                  Love Marunio! :-)))
                                                  Co do grouppies, sam się pogubiłem. Niezaprzeczalnie Tirsa to numero uno! A co
                                                  do reszty, to może (za przeproszeniem) Rrrrrównaj! Baczność! W wszeregu
                                                  zbiórka! :-))

Raz jeszczę baardzo wszystkim dziękuję, pozdrawiam i zapraszam!
                                                  • Gość: Jarosz ;-))) IP: *.vogel.pl 20.08.02, 16:47
                                                    Hehe - Marecki the best :-))) Chciałbym tam wówczas być ;-)))

Pozdrowionka :-)))
                                                  • szarykot a strona Ad Spectatores jest? 20.08.02, 19:54
                                                    bo ja nie znalazłem... poważne niedopatrzenie!
                                                  • Gość: maruru Re: a strona Ad Spectatores jest? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.02, 22:06
                                                    szarykot napisał:

> bo ja nie znalazłem... poważne niedopatrzenie!
                                                    >
                                                    >
    • Gość: milena do Tirsa IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.02, 20:09
      Tirsa !!!!!!!!! Prosze, zostaw mi jakiś kontakt,żebym mogła gdzieś znależć
      informacje o spektaklach Ad Spectatores !!!!!!!!! Kurcze, dopiero wróciłam do
      Wrocławia, przegapiłam...ale może niedługo coś z nowu zagrają w Wieży
      Ciśnień ???????????????????
    • Gość: MICHAL Re: Ad Spectatores - premiera!!! IP: *.swipnet.se 20.08.02, 20:13
      Ciekawe
      • Gość: milena Re: Ad Spectatores - premiera!!!-- do Tirsa IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.02, 20:31
        Kurcze spóżniłam się , nie widziałam. Tirsa, czy możesz mi zostawić jakieś
        informacje albo namiary, gdzie dowiadywać się o kolejnych spektaklach Ad
        Spektatores ????????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: magician Re: Ad Spectatores - premiera!!!-- do Tirsa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.08.02, 20:39
          Gość portalu: milena napisał(a):

> Kurcze spóżniłam się , nie widziałam. Tirsa, czy możesz mi zostawić jakieś
          > informacje albo namiary, gdzie dowiadywać się o kolejnych spektaklach Ad
          > Spektatores ????????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!

o co chodzi...??
          • Gość: magician Re: Ad Spectatores - premiera!!!-- do Tirsa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.08.02, 21:07
            >
            >
            >
            > o co chodzi...??

przepraszam to było a propo's tego ze znikaly posty.

marta
            • Gość: maruru Re: Ad Spectatores - premiera!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.02, 22:20
              Repertuar na wrzesień, październik jest już gotowy. Dziś jeszcze wam go nie
              podam gdyż mogą jeszcze nastąpić minimalne zmiany. Postaram się to zrobić do
              końca tygodnia. Mogę tylko powiedzieć, że nowa PREMIERA będzie miała miejsce
              dn. 18.10. ale co to będzie dowiecie się na początku września. Zapewniam (jakem
              maruru), że będzie naprawdę zabawnie.
              Pozdrawiam was wszystkich.
              • Gość: MICHAL Re: Ad Spectatores - premiera!!! IP: *.swipnet.se 20.08.02, 23:50
                W polowie pazdziernika wybieram sie na spektakl.
              • Gość: jarq Marecki!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.08.02, 15:58
                Gość portalu: maruru napisał(a):

> Repertuar na wrzesień, październik jest już gotowy. Dziś jeszcze wam go nie
                > podam gdyż mogą jeszcze nastąpić minimalne zmiany. Postaram się to zrobić do
                > końca tygodnia. Mogę tylko powiedzieć, że nowa PREMIERA będzie miała miejsce
                > dn. 18.10. ale co to będzie dowiecie się na początku września. Zapewniam
                (jakem
                >
                > maruru), że będzie naprawdę zabawnie.
                > Pozdrawiam was wszystkich.

A czy przynajmniej mnie możesz wysłać ten "półoficjalny" repertuar już teraz???
                Wiem tylko, że początek jest planowany na 5 września! Maćka nie mogę się
                doprosić, do Ciebie nie można się dodzwonić, więc możę przez forum coś
                wskuram!?! Prezesy, chollera! :-) Ciao!
    • Gość: milena Re: Ad Spectatores - premiera!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.02, 19:19
      no prosze, prosze...co ja tu słysze...już we wrześniu. Proszeeeeeeee...dajcie
      znać co gdzie, i o której.. !!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: jarq Re: Ad Spectatores - premiera!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.08.02, 03:44
        Gość portalu: milena napisał(a):

> no prosze, prosze...co ja tu słysze...już we wrześniu.
        Proszeeeeeeee...dajcie
        > znać co gdzie, i o której.. !!!!!!!!!!!!!!!

Ze względu na bardzo prawdopodobne zmiany, nie chcę niepotrzebnie wprowadzać
        kogokolwiek w błąd. Mogę tlko podać, że na pewno będzie to, jak zwykle w wieży
        ciśnień Na Grobli. Najprawdopodobniej spektakle będą się zaczynały tradycyjnie
        o 21. Planowany początek cyklu spektakli to 5 wrzesień. Jeśli będzie jeszcze
        jeden pewnik z pewnością go podam! Droga Mileno, proszę o wysłanie maila na
        adres adspectatores@axon.pl - wówczas będzie nam prościej wysłać Ci maila
        zwrotnego z oficjalnym repertuarem. Pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka