Dodaj do ulubionych

Jak spółka Zarządca obłaskawiała gminnych urzęd...

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.08.02, 23:28
Wędzoneczko. Przeczytaj plizzz ten piękny artykulik. To tylko
kolejny drobny szajs jaki wypływa po wdrożeniu przez Zdroja
reformy zarządzania mieniem komunalnym. Ukłony.
Obserwuj wątek
    • Gość: Radek Re: Jak spółka Zarządca obłaskawiała gminnych urz IP: *.pwr.wroc.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 19.08.02, 09:04
      Tylko pogratulować panu Zdrojewskiemu rewelacyjnej
      reformy.Jeszcze parę miesięcy i okaże się jaki to ze
      Zdrojewskiego był zatroskany Ojciec mieszkańców
    • Gość: bromden wedzonka, nie przejmuj sie umniejszaczami IP: proxy1.a* / *.a2000.nl 19.08.02, 10:36
      • Gość: Janek Re: Bromden, nie myl pojęć IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.08.02, 12:50
        Nie umniejszacz, a zawistnik. Tak sie starałem, a domu od powodzi nie
        uratowałem. Słońce Wrocławia, Zdrój Cnót Wszelakich w telewizji wystąpił i wody
        ustąpiły. Reformy wdrożył i biedni ludzie od razu zarobili po prawie 500 tys,
        zł. Popatrz. Walę wjak w bęben, a on ciągle ma 60 % poparcia u mieszkańców
        Wrocławia. Nieskalany?
        • Gość: bromden Re: Bromden, nie myl pojęć IP: proxy1.a* / *.a2000.nl 19.08.02, 23:05
          wiem, co mowie,
          zawistnik to pierwszorzedny material na umniejszacza
          • Gość: Janek Re: Bromden, nie myl pojęć IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.08.02, 12:18
            W moim przypadku to się nie sprawdza. Tyle piany nabiłem, a preferencje
            wyborców ani drgną. Zdroju non stop 60 %. Nawet Wędzonka śpi spokojnie. Widać
            lichy ze mnie materiał.:)))
            • Gość: Alen Re: Bromden, nie myl pojęć IP: *.i-one.at 20.08.02, 13:20
              Gość portalu: Janek napisał(a):

> W moim przypadku to się nie sprawdza. Tyle piany nabiłem, a preferencje
              > wyborców ani drgną. Zdroju non stop 60 %. Nawet Wędzonka śpi spokojnie.
              Widać
              > lichy ze mnie materiał.:)))

Bicie piany nie wiele przyniesie. Rozmawiając z Wrocławiakami, czy to z
              wrocławskiej izby inżynierskiej czy innych zawodach czy ze
              znajomymi ,kolegami, koleżankami stwierdziłem jedno.
              Lęk przed utratą miejsca pracy i niemoc uczynienia jakichkolwiek zmian w
              kierunku pozytywnym jest tak powszechna, iż u niektórych osobników można już
              zauważyć pewne zmiany w odczuwaniu rzeczywistości.
              Zmiany te są czymś naturalnym, spowodowane są one samo aktywacją pewnych
              mechanizmów obronnych w psychice człowieka. Nie dopuszczanie pewnych
              informacji, bądź też taka jaj interpretacje, która prowadzi do świadomego samo
              oszustwa.
              Ludzie mają po prostu już dość takiej rzeczywistości i utracają zdolność
              jasnej oceny sytuacji nie widząc z niej wyjścia.

Tyle razy byli oszukani, tyle razy dostawali nadzieje, że w nic już nie wierzą.
              Dlatego chyba im już wszystko jedno kto w wyborach wygra.

Alen.
    • Gość: zarządca Re: Jak spółka Zarządca obłaskawiała gminnych urz IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.02, 11:03
      Artykulik rzeczywiście piękny, ale pozostaje pytanie - dlaczego skoro tak wiele
      osób wiedziało o tych przekrętach Huskowski dowiedział się o tym od gazety???
      Ja wiem, że nie powinno się słuchać każdej plotki, ale przecież o tym, że
      zarządca korumpuje urzędników wig-u mówiło się głośno od dawna. I kurde nikt z
      władz miasta nic z tym nie zrobił.

A poza tym - fajnie odpowiada prezes zarządcy, nie? Tak jakby się nic nie
      stało...
    • Gość: vlad1 Re: Jak spółka Zarządca obłaskawiała gminnych urz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.08.02, 12:59
      "Na mieście" już dawno mówili, że najważniejsze jest pytanie ile
      i na czyje konto (mowa o czywiście o "ratuszowych") trafiło z
      tych prawie 2 mln zysku Zarządcy. A te patery i telefony to
      tylko zasłona dymna. CIEKAWE CZY KTÓRYŚ Z PROKURATORÓW TYM RAZEM
      SAM RUSZY D..., CZY BĘDZIE CZEKAĆ, CZY WRESZCIE MOŻE UMORZY
      MOTYWUJĄC NISKĄ SZKODLIWOŚCIĄ?
    • Gość: bollo Re: Jak spółka Zarządca obłaskawiała gminnych urz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.02, 22:21
      Widac ze zblizaja sie wybory. W koncu wybiorcza tez napisala co nie co o tym o
      czym wroclawska prasa pisze od dawna.
      Ciekaw jestem komu zaczynaja szykowac stolek,? wybory tuz tuz.
      A WIG i Zarzadca to dopiero wierzcholek tego o czym przeczytamy lub nie.
      Pamietajcie to jest 12 lat rzadow jednych kolesi. I to oni beda sie starac
      wygrac jeszcze raz.
      Brudy musza zostac ukryte gleboko w szafie.
      • Gość: acho Re: Jak spółka Zarządca obłaskawiała gminnych urz IP: *.wroc.gazeta.pl 20.08.02, 11:43
        Gość portalu: bollo napisał(a):

> Widac ze zblizaja sie wybory. W koncu wybiorcza tez napisala co nie co o tym
        o
        > czym wroclawska prasa pisze od dawna.

??? bo jakoś nie zauważyłem...
        acho
    • Gość: west Re: Jak spółka Zarządca obłaskawiała gminnych urz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.08.02, 00:04
      ponoc czlonkiem zarzadu ZARZADCY jest niejaki Kilian, ciekawe czy to rodzina
      czczlonka zarzadu miasta zajmujacego si sprawami lokalowymi... Moze redakcja o
      sprawdzi
      • Gość: acho Re: Jak spółka Zarządca obłaskawiała gminnych urz IP: *.wroc.gazeta.pl 20.08.02, 10:20
        nie jest

acho
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka