Dodaj do ulubionych

Re: sprawa powierzona koledze

23.09.11, 01:13
Dziewczynki smile mam teraz ważną sprawę z, którą udałam się znajomego pana , który obiecał pomóc mi w jej rozwiązaniu .Wg mnie oceniam go dobrze ale jestem bardzo ciekawa co kartusie powiedzą o tej sprawie .Czy pan pomoże mi tą sprawę pozytywnie pozałatwiać ? czy dotrzyma słowa ? Nasze relacje koleżeńskie ,nie łączy nas nic poza koleżeństwem.
Jakie ma chęci na pomoc MOC
Chciałby bardzo pomóc mi rozwikłać tą sprawę , zależy jemu na tej sprawie , którą jemu powierzyłam.
Jak mnie postrzega KRÓLOWA KIELICHÓW
Ciepła kobietka , uśmiechnięta , mam ciepłe słówko , które poprawia humor smile33smile. Czuje potrzebę zaopiekowania się mną ,widzi , że sama sobie z tą sprawą nie poradzę -nie wpuści mnie w coś na czym się nie znam . Łagodny charakter widoczny , kieruję się uczuciami .

Jakie działania podejmie aby mi pomóc 3 KIELICHY Skontaktuje się z kimś znajomym i pogada o moje sprawie , chyba będzie to próbował rozwinąć przez kogoś z kim ma dobry kontakt , przez przyjacielskie znajomości rozwiązać moją sprawę .

Jak dla mnie to wszystko będzie przebiegać 7 KIJE Muszę się przygotować na sprawdzenie siebie w rożnych sytuacjach , na sprawdzenie siebie na egzaminie , który wszystko rozwiąże .

jakie moje wrażenia będą z jego działania w mojej sprawie SŁOŃCE Słońce on do tego troche luźno podejdzie moje wrażenia , jak do dziecka .Będę miała wrażenie , że nie zabrał sie sprawę o , której jemu sie zwierzyłam na poważnie trochę to oleje .
na co się przygotować KRÓLOWA MONET stronę materialną przygotować .
Na co on liczy jesli pomoc była byz jego strony 4 MIECZE Chyba wystarczy mu to, że pomoże mi tą sprawę załatwić a sam nic nie będzie oczekiwał .
wynik PAŻ MONET - Idę dalej , otwiera się przed mną nowa perspektywa zarobkowa , po zdanym egzaminie .
moje zadowolenie 2 MONETY
Niby dobrze , ale nad czymś będę się wachać .

smile
Obserwuj wątek
    • dorota.1230 Re: sprawa powierzona koledze 24.09.11, 18:02

> Jakie ma chęci na pomoc MOC
      Mężczyzna jest zorientowany w tej sprawie ,ale stara się tą sprawę delikatnie ''nie budząc zwierza''czyli wydarzeń swoich działań nieprzemyślanych nie powodować .On to może i chce załatwić , tzn :pomóc tobie w tej sprawie ale musi się we wszystkim rozeznać , dowiedzieć , popytać jak może pomóc , jakie kroki będą jego odpowiednie.
      > Jak mnie postrzega KRÓLOWA KIELICHÓW
      Ciepła kobieta , na którą można liczyć , doceniasz pomoc innych i sama dojesz w zamian pomocną dłoń.
      > Jakie działania podejmie aby mi pomóc 3 KIELICHY
      3kielichów oznajmia często miłe wydarzenia , które pozwalają świętować sukces.
      Jego działania przyniosą dobry efekt dla ciebie i twojej sprawy .
      > Jak dla mnie to wszystko będzie przebiegać 7 KIJE
      jakie moje wrażenia będą z jego działania w mojej sprawie SŁOŃCE
      Egzaminy cię czekają do , których będziesz musiała się przygotować .
      na co się przygotować KRÓLOWA MONET
      Pieniążki będą ci potrzebne do załatwienia tej sprawy .
      wynik PAŹ MONET Sprawy sie otwierają ,paż monet jest otwarty na nowość , na nową wiedzę , na nowy sposób zarabiania pieniędzy , zdobywania wiedzy .
      > moje zadowolenie 2 MONETY
      Wachanie widoczne , brylowanie na dwóch kołach.
      • magdalena.1230 Re: sprawa powierzona koledze 24.09.11, 18:48
        Dziękuję kiss
    • nielaik Re: sprawa powierzona koledze 09.10.11, 15:16
      3 kielichów może za dużo obiecywać, mnie się ona nie specjalnie sprawdza w działaniu, w konkretnej realizacji. 2 denarów coś może załatwić, ale nie wszytko zgodne z twoimi oczekiwaniami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka