Dziewczynki

mam teraz ważną sprawę z, którą udałam się znajomego pana , który obiecał pomóc mi w jej rozwiązaniu .Wg mnie oceniam go dobrze ale jestem bardzo ciekawa co kartusie powiedzą o tej sprawie .Czy pan pomoże mi tą sprawę pozytywnie pozałatwiać ? czy dotrzyma słowa ? Nasze relacje koleżeńskie ,nie łączy nas nic poza koleżeństwem.
Jakie ma chęci na pomoc MOC
Chciałby bardzo pomóc mi rozwikłać tą sprawę , zależy jemu na tej sprawie , którą jemu powierzyłam.
Jak mnie postrzega KRÓLOWA KIELICHÓW
Ciepła kobietka , uśmiechnięta , mam ciepłe słówko , które poprawia humor

33

. Czuje potrzebę zaopiekowania się mną ,widzi , że sama sobie z tą sprawą nie poradzę -nie wpuści mnie w coś na czym się nie znam . Łagodny charakter widoczny , kieruję się uczuciami .
Jakie działania podejmie aby mi pomóc 3 KIELICHY Skontaktuje się z kimś znajomym i pogada o moje sprawie , chyba będzie to próbował rozwinąć przez kogoś z kim ma dobry kontakt , przez przyjacielskie znajomości rozwiązać moją sprawę .
Jak dla mnie to wszystko będzie przebiegać 7 KIJE Muszę się przygotować na sprawdzenie siebie w rożnych sytuacjach , na sprawdzenie siebie na egzaminie , który wszystko rozwiąże .
jakie moje wrażenia będą z jego działania w mojej sprawie SŁOŃCE Słońce on do tego troche luźno podejdzie moje wrażenia , jak do dziecka .Będę miała wrażenie , że nie zabrał sie sprawę o , której jemu sie zwierzyłam na poważnie trochę to oleje .
na co się przygotować KRÓLOWA MONET stronę materialną przygotować .
Na co on liczy jesli pomoc była byz jego strony 4 MIECZE Chyba wystarczy mu to, że pomoże mi tą sprawę załatwić a sam nic nie będzie oczekiwał .
wynik PAŻ MONET - Idę dalej , otwiera się przed mną nowa perspektywa zarobkowa , po zdanym egzaminie .
moje zadowolenie 2 MONETY
Niby dobrze , ale nad czymś będę się wachać .