Dodaj do ulubionych

WYBORY DO SEJMU

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 19:22
Przeglądnijcie listy kandydatów do Sejmu w innych województwach. Pouczająca
lektura!
Obserwuj wątek
    • Gość: bajka1333 Re: WYBORY DO SEJMU IP: *.akron.wroc.pl / *.18.akron.wroc.pl 07.08.05, 20:22
      Przepraszam, ale gó.. mnie obchodzą listy wyborcze bo ja do końca mego życia nie będę głosować na żadnego Sku..syna.Są mili, fajni i tacy opiekuńczy,a tak naprawdę zależy im na posadzeniu dupy na wysoki stołek, nakraść, nachapać się kasy, kupić kilka domów w świecie, mieć udziały w spółkach..i mieć w dupie szarych, uczciwych Polaków. Gardzę tymi ścierwami, nie zagłosuję na nikogo choćby obiecywał mi willę z ogrodem, nic z tego, nie na moich plecach do celu.Woziłam tych bydlaków na swoich plecach 28 lat, zrujnowali mnie podatkami, podwyżkami i wymogami, a teraz brak mi 2 lat do wysługi lat, nie mam żadnej pomocy, zasiłku czy ulg, a po wypadku rąk nikt nie chce mnie zatrudnić.Jak przestałam ich utrzymywać, wywalili mnie na margines życia i szukją innych naiwnych.
      • Gość: antybajka Re: WYBORY DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 00:52
        bajka1333 ścierwem to jesteś ty i do tego mało myślącym
        • Gość: Zoe Re: WYBORY DO SEJMU-twój głos się nie liczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 09:24
          Coś jestem pewna, ze tak czy SIAK ktoś TOBĄ bedzie rządził, szkoda że cię to
          gie obchodzi. Twój głos się zatem NIE LICZY! (do głównego tematu)
        • Gość: zniesmaczony Re: WYBORY DO SEJMU IP: *.akron.wroc.pl / *.18.akron.wroc.pl 08.08.05, 10:31
          Niestety, bajka1333 ma dużo racji.

Kasa, kasa, kasa... koryto, koryto, koryto...

RZYGAĆ SIĘ CHCE....
          jak nie LSD, to katolickie oszołomy, albo różowe FARSyniuki...
          Podajcie przykład jednego posła, który zrobił coś konkretnego i dobrego
          dla naszego miasta...
          Zawsze to głupie tłumaczenie, że "przeciez chciał, ale go przegłosowanli..."
          sralis, magdalis.....

1. zadanie kandytata - zostać wybranym.
          1. zadanie posła - zostać wybranym ponownie.
          "nasza" Hania Gucwińska to tylko jeden z podręcznikowych przykładów.

Na słowo poseł/polityk nóż mi się otwiera....

[...]
          tu powinna być sygnaturka W_C o Kościuszce i wymiotach, bo idealnie pasuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka