Dodaj do ulubionych

Akcja poparcia dla Andżeliki Borys

IP: *.dami.pl / *.dami.pl 07.08.05, 21:39
Dlaczego pomarańczową wstążke? Pomarańczowy to kolor rewolucji na Ukrainie,
ta na Białorusi ma kolor biało-czerwony. Takie wstążki powinni dawać...
Obserwuj wątek
    • Gość: Ziembik Brawo PD !!! IP: *.skrzynka.wroc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 23:05
      Dla mnie to własnie pomarańcz jets nawiązaniem do Ukrainy i dekomkratycznych
      przemian, kolor jak najbardziej trafnie dobrany. Fajnie, że we Wrocławiu ktoś
      pomyślał o P0olakach na Białorusi, przecież to co tam sie dzieje to dramat.
      • Gość: liksa Re: Brawo PD !!! A za co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 23:21
        Akcja ok, ale tu nie listy trza pisać tylko do ROBOTY. Zbierać kasę na radio
        Wolna Białoruś. Acha... mam nadzieję że PEDECJA nie podbije sobie w ten sposób
        sondaży, bo jakbym miała częściej oglądać gębę ogoleonego Władysława Kierowcy
        to chyba bym zwomitowała
        • Gość: Tomek Re: Brawo PD !!! A za co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 09:57
          Ile jadu...ludzie coś próbują robić, a tu zwykłe krytykanctwo. Masz lepszy
          pomysł to jazda na uliceę, a nie grzejesz du.pę w domku i jedziesz po innych.
    • Gość: Inny Wojtek kolor wstazek IP: 194.72.70.* 07.08.05, 23:07
      moze takie akurat mieli, bo to jest ich kolor. partia niebogata, wiec specjalnie
      kupowac bialo-czerwonych nie dali rady? ALE, ALE - LICZY SIE SAMA AKCJA, CHEC
      POMOCY, A NIE DETALE!
      ps. inna rzecz ze malo kto zna ta roznice w kolorze rewolucji ;)
    • Gość: Bryndzewicz Ukraina ma Polskę głęboko w dup..e IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.08.05, 23:51
      Przecież jawnie poparła Białoruś i powiedział, że odcina się od nadmuchane
      konfliktu Polsko - Białoruskiego.
      • gotwald Akcja demokratów ma sens. 07.08.05, 23:59
        Dlatego,że nie tyle MY Polacy, ale My Wrocławianie mamy przy tej okazji
        możliwość powiedzieć reżimowi DOŚĆ !!! Ja akurat pójdę jutro i sie podpiszę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka