Gość: Wojtek IP: *.dami.pl / *.dami.pl 07.08.05, 21:39 Dlaczego pomarańczową wstążke? Pomarańczowy to kolor rewolucji na Ukrainie, ta na Białorusi ma kolor biało-czerwony. Takie wstążki powinni dawać... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ziembik Brawo PD !!! IP: *.skrzynka.wroc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 23:05 Dla mnie to własnie pomarańcz jets nawiązaniem do Ukrainy i dekomkratycznych przemian, kolor jak najbardziej trafnie dobrany. Fajnie, że we Wrocławiu ktoś pomyślał o P0olakach na Białorusi, przecież to co tam sie dzieje to dramat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liksa Re: Brawo PD !!! A za co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 23:21 Akcja ok, ale tu nie listy trza pisać tylko do ROBOTY. Zbierać kasę na radio Wolna Białoruś. Acha... mam nadzieję że PEDECJA nie podbije sobie w ten sposób sondaży, bo jakbym miała częściej oglądać gębę ogoleonego Władysława Kierowcy to chyba bym zwomitowała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Brawo PD !!! A za co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 09:57 Ile jadu...ludzie coś próbują robić, a tu zwykłe krytykanctwo. Masz lepszy pomysł to jazda na uliceę, a nie grzejesz du.pę w domku i jedziesz po innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inny Wojtek kolor wstazek IP: 194.72.70.* 07.08.05, 23:07 moze takie akurat mieli, bo to jest ich kolor. partia niebogata, wiec specjalnie kupowac bialo-czerwonych nie dali rady? ALE, ALE - LICZY SIE SAMA AKCJA, CHEC POMOCY, A NIE DETALE! ps. inna rzecz ze malo kto zna ta roznice w kolorze rewolucji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bryndzewicz Ukraina ma Polskę głęboko w dup..e IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.08.05, 23:51 Przecież jawnie poparła Białoruś i powiedział, że odcina się od nadmuchane konfliktu Polsko - Białoruskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
gotwald Akcja demokratów ma sens. 07.08.05, 23:59 Dlatego,że nie tyle MY Polacy, ale My Wrocławianie mamy przy tej okazji możliwość powiedzieć reżimowi DOŚĆ !!! Ja akurat pójdę jutro i sie podpiszę. Odpowiedz Link Zgłoś