kasiulad 11.08.05, 14:29 Czy ktorejs z Was Dr Blok prowadzil ciaze? Podzielcie sie prosze opiniami. Pozdrawiam, Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tsunami05 Re: Dr Blok - opinie 12.08.05, 16:35 Owszem - dr Blok prowadzi teraz moją ciążę - jestem w 16 tc. Nie mam zastrzeżeń. Jest lekarzem troszkę "starszej daty" więc nie przesadza, ma rozsądne trzeźwe spojrzenie. Wszystko mi pokazuje, jest dokładny, ale w granicach rozsądku. Lubię jego poczucie humoru. Wszyscy go chwalą, myślę że to doskonały specjalista i polecam. Nie mogę powiedziec wiecej - o porodzie na przykład, ale zamierzam rodzić na Chałubińskiego, zresztą dziewczyny tutaj na forum mi to polecały. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
magda1971 Re: Dr Blok - opinie 13.08.05, 21:56 Jest moim lekarzem od 8 lat, prowadził moje dwie ciąże, w tym jedną bardzo trudną (bliźniacza z zespołem podkradania). Jest dokładny, spokojny i przede wszystkim podejmuje właściwe decyzje we właściwym czasie. Czułam i czuje się pod jego opieką bezpieczna. Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
olinka.6 Re: Dr Blok - opinie 14.08.05, 09:44 Witajcie, A gdzie on przyjmuje? Na NFZ, czy prywatnie (jaka cena)? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tsunami05 Re: Dr Blok - opinie 19.08.05, 11:55 przyjmuje na Karola Miarki, 100 za wizytę. Odpowiedz Link Zgłoś
lirio Re: Dr Blok - opinie 14.08.05, 21:18 Doktorów Bloków jest dwóch: ojciec i syn. Ojciec podobno bardzo dobry (nie wiem, nie sprawdzałam), natomiast syn co mogę potwiedzić własnym doświadczeniem to kompletna porażka, personel medyczny różnego szczebla w klinice gdzie pracuje wypowiada się o nim krytycznie, podobnie jak pacjentki. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulad Chodzi mi wlasnie o syna! (mlody Dr Blok) 18.08.05, 19:59 No to sie podlamalam! Bo wlasnie wczoraj mialam pierwsza wizyte u MLODEGO dr Bloka (na Raclawickiej) i w sumie nie mam jeszcze zdania. Zdziwilo mnie tylko, ze dal mi skierowanie na badanie krwi do prywatnego laboratorium, gdzie bede musiala za nie zaplacic, a jestem przeciez ubezpieczona. Czy w razie czego bede mogla zmienic sobie ginekologa? Znacie jakiegos, ktory przyjmuje na NFZ w okolicach Krzykow (Kleciny)? Odpowiedz Link Zgłoś
lirio Re: Chodzi mi wlasnie o syna! (mlody Dr Blok) 19.08.05, 11:39 Niestety nie jestem z tamtej okolicy. Jeżeli masz możliwość dojazdu to kilku lekarzy z kliniki na Chałubińskiego przyjmuje w ramach NFZ na ul. Olszewskiego (Biskupin przystanek tramwajowy Olszewskiego/Piramowicza - przychodnia zaraz przy ulicy). Jak leżałam w szpitalu to przychodnia była bardzo chwalona przez pacjentki. Przyjmują tam między innymi doktor Szewczuk i Studzińska. U Studzińskiej na 100% nie ma problemu z badaniami, wypisuje wszystko na NFZ. Odpowiedz Link Zgłoś
bianka1977 Re: Dr Blok - opinie 25.08.05, 00:17 Ja chodziłam do starego Bloka prowadził moją pierwszą ciążę, leczył moje PCOS i mnie operował, super lekarz, gdyby nie on, pewnie nie miałabym dzieci, ale od kiedy dzieli się gabinetem z synalkiem( ponoć kiepski) to cena mocno skoczyla, żeby synkowi napędzic klientelę - teraz 100 za wizytę... Odpowiedz Link Zgłoś