Gość: hrabia IP: *.dtvk.tpnet.pl 23.03.01, 20:35 Zwiedzałem z ciekawości warszawskie posty. Nudne i nieciekawe. Z kilku bije warszawski kompleks. Ciut zakładają się na nas. Nie stać ich na wzniesienie sę ponad wrocławski ratusz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lord Re: Warszawskie posty IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.01, 22:15 Chyba Rathaus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stopper Re: Warszawskie posty IP: *.chem.uni.wroc.pl 26.03.01, 10:19 Jawohl, herr Warschauer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Warszawskie posty IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.01, 10:28 Re.: Stopper W nawiązaniu do wypowiedzi (wspaniały akcent bawarski)Stoppera pezesyłam w nagrodę anegdotę: Przyszła babcia do ZBOWiDu z zamiarem zapisania się. Na pytanie, co robiła w czasie wojny, odpowiedziała - pomagałam partyzantom dając jeść i wypożyczając konia. Przwedstawiciel ZBOQWiDu zapytał, jak partyzanci jej dziękowali ? - Danke schoen Grossmutti - Babciu, toż to byli Niemcy -Tak, ale ci z NRD Pozdrowienia dla Stoppera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Warszawskie posty IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.01, 10:59 Wydaje mi się, ze to wy wrocławianie leczycie sobie jakieś kompleksy wobec stolicy, byleby być lepszym w czymkolwiek od stolicy. Że wspomne tu tylko przekręt jakim było zbiorowe głosowanie na macieja Zielinskiego jako gracza stycznie koszykarskiej Suproligi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Warszawskie posty IP: *.jeleniag.ppp.tpnet.pl 26.03.01, 11:09 Gość portalu: Marcin napisał(a): > Wydaje mi się, ze to wy wrocławianie leczycie sobie jakieś kompleksy wobec > stolicy, byleby być lepszym w czymkolwiek od stolicy. Że wspomne tu tylko > przekręt jakim było zbiorowe głosowanie na macieja Zielinskiego jako gracza > stycznie koszykarskiej Suproligi. Marcin, Marcin popraw się. W Warszawie się mieszka - we Wrocławiu żyje zaś. Taka różnica między atmosferą Waszego miasta a Wrocławiem. Poza tym, gdzie w Warszawie tyle pięknych dziewczyn,co we Wrocławiu. Przy okazji przekrętów - większym przekrętem z Waszej strony było referendum 3 X TAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: and Re: Warszawskie posty_Marcin cd IP: 167.103.168.122, 213.158.195.* 27.03.01, 09:36 BTW. Fajnie ze piszesz że to takie wrocławskie zareagować na Twój post zawierający nieprawdziwe informacje. To miłe z Twojej strony :) pozdrawiam. and. CPWĆŚ :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: and Re: Warszawskie posty-Marcin IP: 167.103.168.122, 213.158.195.* 26.03.01, 11:24 Gwoli ścisłości - na Zielińskiego głosowali kibice z całej Polski a tekst o , jak to piszesz "oszukiwaniu " podczas głosowania wpisał kibic nie z Wrocławia. BTW - podobne możliwośc podczas głosowania mieli wszyscy kibice z całej Europy o czym można się bylo przekonac w następnym miesiącu studiując forum dyskusyjne kibiców niemieckich , którzy wpadli na ten sam pomysł. Jeśli coś piszesz to proponuję - tylko sprawdzone informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efka Re: Warszawskie posty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.04.01, 23:06 Gość portalu: Lord napisał(a): > Chyba Rathaus Nie zawsze, za miłościwie panujących od 1335 roku Jana Luksemburczyka, Karola IV, Wacława IV to także "Radnice". A w 1466 roku wybuchła wojna czesko-wrocławska i w 1469 do miasta wjechał Maciej Korwin z węgierską załogą...a potem była wojna celna z polską... a potem zakaz eksportu z Polski na Sląsk... a potem reformacja i dopiero wtedy się działo...Wrocław i Sląsk ma fascynującą historię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emil Re: Warszawskie posty IP: *.muzyczneradio.com.pl 26.03.01, 17:51 Wiedziony dziennikarska ciekawoscia, filozoficznym dazeniem do prawdy i karkonoska skolonnoscia do wedrowek zapuscilem sie w podsyberysjka juz tundre forum warszawskiego. Zankomita wiekszosc rozpoczetych tematow zawisa tam w powietrzu... W Warszawie sie nie rozmawia tylko wyglasza monologi. No to szczesc im Boze. Wracam do domu. Maty przeciwpryszycowe powinny lezec tez na wschod od Sycowa, Milicza i Brzegu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Warszawskie posty IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.01, 19:34 Ale tylko polscy kibice, robią to w sposób nieuczciwy. Z jednego komputera można oddac jeden głos i tak po prostu jest wszędzie. Rozbawiła mnie a jednocześnie wprawiła w zażenowanie argumentacja , ze w ten sposób chcą dać możliwość zagłosowania babciom i wujkom ( to jest cytat).Wyłączanie cookies jest OK??? Po trupach do celu, ja tylko nie wiem co ci kibice chcieli sobie udowodnić??? Dla mnie zaleczyć kompleksy bo z całym szacunkiem Hofman czy Mulamerović to zawodnicy lespi od Zielinskiego. A tak nawiasem mówiąc, byłem pewien że niektórym z Was zagotuję sie krew po napisaniu mojego poprzedniego postu. Ale to takie wrocławskie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Warszawskie posty IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.01, 19:37 Argument o piękności to po prostu kpina. Z tego co wiem, to ludzie, którzy przyjeżdzają do Polski, chwalą sobie urodę Polek, nie wyróżniając w zaden szczególny sposób wrocławianek.Równie piękne dziewczyny są w Toruniu,Olsztynie,Bydgoszczy,Łodzi,Kaliszu,etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Warszawskie posty IP: *.jeleniag.ppp.tpnet.pl 27.03.01, 07:33 Po tej wypowiedzi, to nawet lubię Cię. trzeba było od razu w ten sposób. W sumie jesteś miły chłop, tylko zagubiony trochę. Nie martw się - przyjedziesz do Wrocławia to poprawi Ci sie samopoczucie. Czuj duch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efka Re: Warszawskie posty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.03.01, 22:11 Oh biedny Marcin - ledwie wpadł na nasze Forum, a już go dopadły zawiłości lokalnej zabawy w "mówionego". On o wrzucaniu do kosza za pomocą komputera, a my mu o duchowej odnowie...on o jakimś Zielińskim...o dziewczynach z Mazowsza... a w końcu wylądował na drzewie jak w "Amarcordzie" mistrza FF - cherchez la famme mon chere. Zupełnie jak u trzeciego wieszcza "na pół żartem na pół serio - Pan się bawi galanterią". Czy chce się do nas przyłączyć ktoś z Galicji?. Tam ponoć podobny jak u nas esprit... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroclawi A L E R T ! ! ! WARSZAWA NAS GONI IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.01, 00:03 od jakiegos czasu ilosc postow we Wroclawskim forum szla duzo szybiej w gore anizeli w konkurencyjnej ;-) Warszawie... dzis ta tendencja sie odwrocila! Warszawa nas goni ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: A L E R T ! ! ! WARSZAWA NAS GONI IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 12.04.01, 07:55 Wobec tego poprawiam statystykę... :) ALE I TAK WSZYSCY WIEMY, ŻE NIE CHODZI O ILOŚĆ ALE O JAKOŚĆ. Odpowiedz Link Zgłoś