Dodaj do ulubionych

Warszawskie posty

IP: *.dtvk.tpnet.pl 23.03.01, 20:35
Zwiedzałem z ciekawości warszawskie posty. Nudne i nieciekawe. Z kilku bije
warszawski kompleks. Ciut zakładają się na nas. Nie stać ich na wzniesienie sę
ponad wrocławski ratusz.
Obserwuj wątek
    • Gość: Lord Re: Warszawskie posty IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.01, 22:15
      Chyba Rathaus
      • Gość: stopper Re: Warszawskie posty IP: *.chem.uni.wroc.pl 26.03.01, 10:19
        Jawohl, herr Warschauer.
        • Gość: hrabia Re: Warszawskie posty IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.01, 10:28
          Re.: Stopper

W nawiązaniu do wypowiedzi (wspaniały akcent bawarski)Stoppera pezesyłam w
          nagrodę anegdotę:

Przyszła babcia do ZBOWiDu z zamiarem zapisania się. Na pytanie, co robiła w
          czasie wojny, odpowiedziała - pomagałam partyzantom dając jeść i wypożyczając
          konia.
          Przwedstawiciel ZBOQWiDu zapytał, jak partyzanci jej dziękowali ?
          - Danke schoen Grossmutti
          - Babciu, toż to byli Niemcy
          -Tak, ale ci z NRD

Pozdrowienia dla Stoppera
          • Gość: Marcin Re: Warszawskie posty IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.01, 10:59
            Wydaje mi się, ze to wy wrocławianie leczycie sobie jakieś kompleksy wobec
            stolicy, byleby być lepszym w czymkolwiek od stolicy. Że wspomne tu tylko
            przekręt jakim było zbiorowe głosowanie na macieja Zielinskiego jako gracza
            stycznie koszykarskiej Suproligi.
            • Gość: hrabia Re: Warszawskie posty IP: *.jeleniag.ppp.tpnet.pl 26.03.01, 11:09
              Gość portalu: Marcin napisał(a):

> Wydaje mi się, ze to wy wrocławianie leczycie sobie
              jakieś kompleksy wobec
              > stolicy, byleby być lepszym w czymkolwiek od stolicy.
              Że wspomne tu tylko
              > przekręt jakim było zbiorowe głosowanie na macieja
              Zielinskiego jako gracza
              > stycznie koszykarskiej Suproligi.

Marcin, Marcin popraw się.

W Warszawie się mieszka - we Wrocławiu żyje zaś. Taka
              różnica między atmosferą Waszego miasta a Wrocławiem.
              Poza tym, gdzie w Warszawie tyle pięknych dziewczyn,co
              we Wrocławiu.
              Przy okazji przekrętów - większym przekrętem z Waszej
              strony było referendum 3 X TAK
              • Gość: and Re: Warszawskie posty_Marcin cd IP: 167.103.168.122, 213.158.195.* 27.03.01, 09:36
                BTW. Fajnie ze piszesz że to takie wrocławskie zareagować na Twój post
                zawierający nieprawdziwe informacje. To miłe z Twojej strony :)
                pozdrawiam. and.
                CPWĆŚ :)))
            • Gość: and Re: Warszawskie posty-Marcin IP: 167.103.168.122, 213.158.195.* 26.03.01, 11:24
              Gwoli ścisłości - na Zielińskiego głosowali kibice z całej Polski a tekst o ,
              jak to piszesz "oszukiwaniu " podczas głosowania wpisał kibic nie z Wrocławia.
              BTW - podobne możliwośc podczas głosowania mieli wszyscy kibice z całej Europy
              o czym można się bylo przekonac w następnym miesiącu studiując forum dyskusyjne
              kibiców niemieckich , którzy wpadli na ten sam pomysł.
              Jeśli coś piszesz to proponuję - tylko sprawdzone informacje.
      • Gość: efka Re: Warszawskie posty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.04.01, 23:06
        Gość portalu: Lord napisał(a):

> Chyba Rathaus

Nie zawsze, za miłościwie panujących od 1335 roku Jana Luksemburczyka, Karola IV,
        Wacława IV to także "Radnice". A w 1466 roku wybuchła wojna czesko-wrocławska i w
        1469 do miasta wjechał Maciej Korwin z węgierską załogą...a potem była wojna
        celna z polską... a potem zakaz eksportu z Polski na Sląsk... a potem reformacja
        i dopiero wtedy się działo...Wrocław i Sląsk ma fascynującą historię.
    • Gość: emil Re: Warszawskie posty IP: *.muzyczneradio.com.pl 26.03.01, 17:51
      Wiedziony dziennikarska ciekawoscia, filozoficznym dazeniem do prawdy i
      karkonoska skolonnoscia do wedrowek zapuscilem sie w podsyberysjka juz tundre
      forum warszawskiego. Zankomita wiekszosc rozpoczetych tematow zawisa tam w
      powietrzu... W Warszawie sie nie rozmawia tylko wyglasza monologi. No to
      szczesc im Boze.
      Wracam do domu. Maty przeciwpryszycowe powinny lezec tez na wschod od Sycowa,
      Milicza i Brzegu.
      • Gość: Marcin Re: Warszawskie posty IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.01, 19:34
        Ale tylko polscy kibice, robią to w sposób nieuczciwy. Z jednego komputera
        można oddac jeden głos i tak po prostu jest wszędzie. Rozbawiła mnie a
        jednocześnie wprawiła w zażenowanie argumentacja , ze w ten sposób chcą dać
        możliwość zagłosowania babciom i wujkom ( to jest cytat).Wyłączanie cookies
        jest OK??? Po trupach do celu, ja tylko nie wiem co ci kibice chcieli sobie
        udowodnić??? Dla mnie zaleczyć kompleksy bo z całym szacunkiem Hofman czy
        Mulamerović to zawodnicy lespi od Zielinskiego. A tak nawiasem mówiąc, byłem
        pewien że niektórym z Was zagotuję sie krew po napisaniu mojego poprzedniego
        postu. Ale to takie wrocławskie...
        • Gość: Marcin Re: Warszawskie posty IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.01, 19:37
          Argument o piękności to po prostu kpina. Z tego co wiem, to ludzie, którzy
          przyjeżdzają do Polski, chwalą sobie urodę Polek, nie wyróżniając w zaden
          szczególny sposób wrocławianek.Równie piękne dziewczyny są w
          Toruniu,Olsztynie,Bydgoszczy,Łodzi,Kaliszu,etc.
          • Gość: hrabia Re: Warszawskie posty IP: *.jeleniag.ppp.tpnet.pl 27.03.01, 07:33
            Po tej wypowiedzi, to nawet lubię Cię. trzeba było od razu w ten sposób. W
            sumie jesteś miły chłop, tylko zagubiony trochę. Nie martw się - przyjedziesz
            do Wrocławia to poprawi Ci sie samopoczucie. Czuj duch.
            • Gość: efka Re: Warszawskie posty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.03.01, 22:11
              Oh biedny Marcin - ledwie wpadł na nasze Forum, a już go dopadły zawiłości
              lokalnej zabawy w "mówionego". On o wrzucaniu do kosza za pomocą komputera, a
              my mu o duchowej odnowie...on o jakimś Zielińskim...o dziewczynach z
              Mazowsza... a w końcu wylądował na drzewie jak w "Amarcordzie" mistrza FF -
              cherchez la famme mon chere.
              Zupełnie jak u trzeciego wieszcza "na pół żartem na pół serio - Pan się bawi
              galanterią". Czy chce się do nas przyłączyć ktoś z Galicji?. Tam ponoć podobny
              jak u nas esprit...
    • Gość: wroclawi A L E R T ! ! ! WARSZAWA NAS GONI IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.01, 00:03
      od jakiegos czasu ilosc postow we Wroclawskim forum szla duzo szybiej w gore
      anizeli w konkurencyjnej ;-) Warszawie... dzis ta tendencja sie odwrocila!
      Warszawa nas goni !
      • Gość: MKK Re: A L E R T ! ! ! WARSZAWA NAS GONI IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 12.04.01, 07:55
        Wobec tego poprawiam statystykę... :)

ALE I TAK WSZYSCY WIEMY, ŻE NIE CHODZI O ILOŚĆ ALE O
        JAKOŚĆ.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka